Vejledninger

Fix: node.dll mangler

Det "node.dll mangler”Fejl er sandsynligvis forårsaget af filkorruption, der forhindrer systemet i at bruge det krævede DLL (Dynamic Link Library).Problemet kan også opstå, hvis node.dll er endnu ikke registreret hos Microsoft Register Server.

Node.dll er en almindelig DLL-fil, der ofte bruges på Windows 10 og Windows 8. DLL (dynamisk linkbibliotek) filer som f.eks node.dll er i det væsentlige små programmer, der fungerer svarende til eksekverbare filer. Deres formål er at tillade flere uafhængige softwareprogrammer at dele den samme funktionalitet på tværs af Windows. Imidlertid kan softwareændringer og filkorruption gøre visse DLL-filer ubrugelige.

Hvis du i øjeblikket kæmper med en "node.dll mangler”Fejl, prøv at løse problemet med en af ​​nedenstående metoder. Følg metoderne i rækkefølge og ty til finalen Bemærk afsnit for endelige instruktioner, hvis problemet stadig ikke er løst.

Metode 1: Kør en SFC-scanning

Lad os starte med at fjerne muligheden for korruption, der forårsager node.dll fil for at opføre sig forkert. At køre en SFC-scanning erstatter automatisk eventuelle beskadigede filer, der kan forårsage problemet.

Bemærk: Det SFC (systemfilkontrol) scan er et Windows-værktøj, der automatisk scanner for korruption inde i Windows-systemfiler. Hvis der findes manglende filer, erstatter Windows automatisk de berørte filer med en ren version. Dette inkluderer også DLL-filer.

Følg vejledningen nedenfor for at køre en SFC-scanning og reparere beskadigede filer:

 1. Klik påStart bjælke i nederste venstre hjørne og søg efter “cmd“. Højreklik derefter påKommandopromptog vælgKør som administrator for at åbne en forhøjet kommandoprompt.

  Bemærk: Det SFC-scanning skal køres fra en forhøjet kommandoprompt. Ellers får du en "adgang nægtet" fejl.

 2. I kommandoprompt,type “sfc / scannow ”og hit Gå ind.Dette udløser en systemomfattende søgning, der scanner for beskadigede filer. Sid stramt og vent på, at processen er afsluttet, da det kan tage over 20 minutter.

  Bemærk: SFC-scanningen er kendt for at finde og løse forekomster af korruption uden nogensinde at rapportere dem. Fortsæt med nedenstående trin, selvom det viser, at der ikke er fundet korruption i slutrapporten.

 3. EfterKontrol af systemfiler er færdig med at scanne, køreDism kommandoen nedenfor og trykGå ind:

  Dism / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

  Bemærk: Denne DISM-kommando brugerWindows Update (WU) at hente de filer, der kræves for at rette korruption. Sørg for, at du har en stabil internetforbindelse, før du kører DISM-kommandoen ovenfor.

 4. Når scanningen er færdig, skal du genstarte dit system og se, om problemet er løst. Hvis det ikke er det, skal du gå til den anden metode nedenfor.

Metode 2: Omregistrering af node.dll

Hvis metoden ovenfor var utilstrækkelig, lad os foretage yderligere fejlfinding ved at prøve at genregistrere node.dll fil via en forhøjet kommandoprompt. Dette vil instruere dit system i at oprette en registreringsdatabasepost til node.dll, overskriver alle registeroplysninger, der tidligere blev indsat.

Følg trinene nedenfor for at omregistrere node.dll via en forhøjet Kommandoprompt:

 1. Klik påStart bjælke i nederste venstre hjørne og søg efter “cmd“. Højreklik derefter påKommandopromptog vælgKør som administrator for at åbne en forhøjet kommandoprompt.

 2. I forhøjet Kommandoprompt, skriv “regsvr32 / u node.dll ” og ramte Gå ind at afregistrere node.dll.

 3. Når node.dll-filen ikke er registreret, skal vi registrere den igen ved at skrive “Regsvr32 / i node.dll”, og rammer Gå ind.

 4. Luk den forhøjede kommandoprompt og genstart din pc. Når systemet starter op igen, skal du se, om det er lykkedes dig at løse dit problem.

Bemærk: Hvis du får "node.dll mangler”Fejl under åbning af et bestemt program, skal du sørge for ikke at prøve at åbne den eksekverbare fra et ZIP- eller RAR-arkiv. Hvis det er tilfældet, løser problemet sandsynligvis udpakning af indholdet af arkivet og åbning af den eksekverbare igen. Hvis det ikke virker, skal du se om dette var forårsaget af lokal korruption ved at geninstallere det pågældende program / spil.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found