Vejledninger

Sådan finder du et AIM-chatrum

Sent sidste år fjernede AOL den tidligere populære AIM Chat fra alle veje. AOL.com, AIM.com og endda AIM IM-klienten - uanset hvor du kan tænke dig, er AIM Chat fjernet derfra. AOL anførte et massivt fald i brugere som årsagen til dets aflivning af AIM Chat. Selvom det er sandt, at AIM Chat ikke er nær så populær og udbredt i dag, som den var tilbage i sin bedste alder, har den stadig en brugerbase. Heldigvis for denne begrænsede brugerbase kan du stadig finde AIM-chatrum ved hjælp af en lille applikation kendt som AOL Desktop. AOL Desktop er et freeware til browsing på nettet, der sigter mod at være en one-stop-shop for alt fra desktop-e-mail og browsing til Instant Messaging. Hvis du har brug for at finde et AIM-chatrum, men ikke allerede har AOL Desktop-applikationen, skal du hente det.

Opsætning af AOL Desktop

Selv efter at du har AOL Desktop på din computer, er du ikke helt klar til at fyre det op og begynde at lede efter AIM-chatrum endnu. Der er ting, du bliver nødt til at gøre først. For det første skal du starte AOL Desktop-webbrowseapplikationen og tilmelde dig et skærmnavn. Vær ikke bange - du bliver ikke nødt til at abonnere på AOLs bredbåndsinternettjeneste eller dets opkaldstjeneste bare for at tilmelde dig et skærmnavn på AIM Chat. Både AOL Desktop-appen og dit AIM Chat-skærmnavn vil koste dig nada. Når du har tilmeldt dig et AIM Chat-skærmnavn, skal du åbne AOL Desktop-applikationen på din computer, og når du bliver bedt om det, skal du logge på AIM ved hjælp af dit skærmnavn og din adgangskode. At være en del af AIM-chatrum via AOL Desktop-applikationen koster absolut intet, så længe du bruger din egen internetforbindelse.

Lokalisering og adgang til AIM-chatrum

Når du har logget på AIM Chat på AOL Desktop-applikationen, kan du her gå til at få adgang til AIM Chat-biblioteket og derefter finde og komme ind i AIM-chatrum:

  1. ÅbnFællesskabmenu, og vælgChatrumslisterfor at få adgang til AIM Chat-biblioteket. Alternativt kan det samme resultat opnås ved hjælp af AOL-nøgleordetChatrumslisterat generere en komplet mappe med AIM-chatrum. Du vil se hvert enkelt offentligt chatrum, der findes i AIM Chat-biblioteket, opdelt i forskellige kategorier.
  2. Klik på en vilkårligAIM Chat-kategorider interesserer dig at vælge det, eller dobbeltklik på det for at udvide det og tage et blik på hvert enkelt chatrum, der findes inden for den specifikke kategori.
  3. Kig efter det AIM-chatrum, du vil deltage i. Når du har besluttet dig for det chatrum, du vil deltage i, skal du blot dobbeltklikke på navnet på det offentlige chatrum for at komme ind i det. Alternativt kan du også klikke på chatrummets navn for at vælge rummet og derefter klikke påGå Chatat indtaste det.

Uanset hvilket chatrum du vælger, startes med det samme, og du kan begynde at chatte i det.

Deltagelse i eller oprettelse af private chatrum

AIM Chat-biblioteket indeholder to forskellige typer chatrum - offentlige chatrum oprettet af AOL selv og private chatrum oprettet af brugere. For at deltage i et privat AIM-chatrum eller for at oprette et er alt hvad du skal gøre:

  1. ÅbnFællesskabmenu, og vælgChatrumslisterfor at få adgang til AIM Chat-biblioteket. Alternativt kan det samme resultat opnås ved hjælp af AOL-nøgleordetChatrumslisterat generere en komplet mappe med AIM-chatrum. Du vil se hvert enkelt offentligt chatrum, der findes i AIM Chat-biblioteket, opdelt i forskellige kategorier.
  2. Naviger tilOprettet af AOL-medlemmerfanen.
  3. Klik påIndtast eller start en privat chat.
  4. Hvis du vil deltage i et privat AIM-chatrum, skal du indtaste det nøjagtige navn på det pågældende chatrum. På den anden side, hvis du vil oprette et privat chatrum, skal du skrive det navn, du vil have, at chatrummet skal have.

Skift fra et chatrum til et andet

Det er ret simpelt at skifte fra det AIM-chatrum, du er, til et andet chatrum. Her er hvad du skal gøre:

  1. Gå tilbage tilAOL Peoplevejviser. Alternativt kan du klikke på “Chatmuligheder ” mens du stadig er inde i dit chatrum.
  2. VælgListe over chatrumog foretag et andet valg til det AIM-chatrum, du gerne vil være en del af.

Pas på! AIM-chatrum er lande styret af lov

AIM-chatrum er ikke anonyme opslagstavler placeret i kroge og kroge på World Wide Web, og de er heller ikke lovløse lande - der er en adfærdskodeks for, hvordan du skal opføre dig inden for AIM-chatrum og ting, du er og skal ikke. De politikker, AOL har indført for at regulere chatrum, og deres anvendelse præsenteres for nye medlemmer, når de tilmelder sig deres skærmnavne. Sørg for at læse disse regler og forskrifter, inden du accepterer dem, og sørg for at overholde dem under dit ophold i ethvert AIM-chatrum. De fleste af AOL-reglerne har at gøre med brugen af ​​passende sprog i AIM-chatrum, distribution af indhold og flere former for ulovlige aktiviteter, nemlig anmodning om personlige oplysninger fra medlemmer af chatrum, der ikke er myndige.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found