Vejledninger

Hvad er CryptnetUrlCache-mappen, og er det en sikkerhedsrisiko?

Når du surfer på Internettet på din computer og går rundt og udfører forskellige opgaver på Internettet, indsamler og gemmer din computer et par forskellige ting inklusive (men ikke begrænset til) certifikater, cookies og SSL-forbindelsesoplysninger under dine internetsurfsessioner. Alle disse oplysninger gemmes på tværs af en række forskellige cache-mapper spredt ud over hele din computers operativsystem. En af de mapper, hvor Windows gemmer nogle af de oplysninger, den indsamler under dine internetbrowsingsessioner, er gemt i CryptnetUrlCache mappe, en mappe i følgende bibliotek:

% USERPROFILE% \ AppData \ LocalLow \ Microsoft

Af en eller anden grund undlader nogle få forskellige slags tredjeparts computersikkerhedsprogrammer, Avast Security for en, undertiden ikke at scanne CryptnetUrlCache mappe af en eller anden mærkelig grund og rapportere begivenheden til brugeren. Mens de fleste simpelthen ser bort fra deres tredjeparts computersikkerhedsprogram ikke er i stand til at scanne en bestemt mappe på deres computer eller blot udfører en manuel scanning af mappen ved hjælp af et andet computersikkerhedsprogram, kan nogle brugere blive afskrækket af og endda bekymret for deres sikkerhedsprograms alarm. Når det er tilfældet, informerer brugere, der er berørt af deres valgte sikkerhedsprogram, at de ikke har scannet CryptnetUrlCache for ondsindede elementer eller mulige sikkerhedstrusler kan faktisk ende med at undre sig over, om CryptnetUrlCache selve mappen kan være en sikkerhedsrisiko.

Mens placeringen af CryptnetUrlCache mappen i sig selv skal forsikre brugerne om, at det er en legitim del af deres Windows-computer og ikke en slyngel-mappe med ondsindede hensigter, der ikke altid sker. Under alle omstændigheder kan det siges med sikkerhed, at CryptnetUrlCache mappen er ikke og kan ikke være en sikkerhedsrisiko for nogen Windows-computer, og et tredjeparts sikkerhedsprogram, der ikke kan scanne mappen, er sandsynligvis bare en falsk positiv eller et andet problem, der forårsager interferens med scanningen.

Hvis du vil cementere sikkerheden yderligere CryptnetUrlCache er ikke en trussel mod din computers sikkerhed, skal du blot udføre en manuel scanning af mappen ved hjælp af et andet tredjeparts sikkerhedsprogram end det, der i første omgang ikke kunne scanne mappen. Selvom der ikke er nogen måde CryptnetUrlCache kan være enhver form for trussel mod deres computere, vil nogle Windows-brugere stadig vide, om det er sikkert at slette mappen for at redde deres paranoia, hvis intet andet.

Nå, alt hvad Windows gemmer i CryptnetUrlCache er der for at prøve at gøre visse aspekter ved at surfe på internettet hurtigere for dig, og mappen indeholder ikke systemkritiske filer eller mapper. Da det er tilfældet, er det helt sikkert at slette CryptnetUrlCache mappe, selvom der ikke er nogen grund til at slette den. For at slette CryptnetUrlCache mappe skal du:

  1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løbdialog.
  2. Skriv følgende i Løb dialog og tryk på Gå ind:

% USERPROFILE% \ AppData \ LocalLow \ Microsoft

  1. Find CryptnetUrlCache mappen og højreklik på den.
  2. Klik på Slet.
  3. Bekræft handlingen i den resulterende popup og CryptnetUrlCache og alt dets indhold slettes fra din computer.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found