Vejledninger

Fix: Skype-problem med afspilningsenhed på Windows 10

Skype er et program, der bruges til video-, tale- og tekstkommunikation. Mange bruger Skype til personlige såvel som forretningsmæssige formål. Et meget almindeligt problem, som de fleste af brugerne står overfor, er, at de ser fejlen "Problem med afspilningsenhed", mens de bruger Skype-applikationen. Problemet kan vises, når du prøver at ringe fra Skype. Nogle gange falder opkaldet automatisk efter den første ringetone. Dette kan ske, mens du ringer, såvel som når en anden ringer til dig. Når opkaldet falder, kan du muligvis se denne fejl (i nogle tilfælde kan brugeren muligvis ikke se fejlen). I nogle tilfælde vil du se denne fejl og kan ikke ringe efter et enkelt vellykket opkald. Dette betyder, at fejlen vises ved hvert andet opkald. Der er flere andre variationer af dette problem. Bundlinjen er, at du ikke kan ringe eller kommunikere, og du vil se denne fejl hverken under forsøg på at ringe eller under en opkaldssession.

Denne fejl betyder generelt, at Skype ikke kan finde / bruge din lydenhed, f.eks. højttaler eller headset. Derfor er den første ting, vi fortæller brugerne, at sørge for, at din lydenhed er tilsluttet og fungerer. Hvis enheden fungerer, kan problemet være i lyddriverne. Endelig kan problemet også være relateret til Skype. Der kan være et problem i Skype-konfigurationsfilerne, der forhindrer Skype i at kommunikere korrekt med din lydenhed.

Der er en hel del metoder, der kan hjælpe dig med at løse problemet. Der er også nogle løsninger, hvis problemet ikke løses korrekt. Så gå gennem hver metode nedenfor, og hvis ingen af ​​metoderne fungerer, skal du gå til en løsning for at gøre Skype anvendeligt.

Tips

 1. Sørg for, at du har den nyeste Skype-version installeret på din computer. Hvis du ikke er sikker, skal du åbne Skype> Klik på Hjælp > Vælg Søg efter opdateringer.
 2. Afinstaller og geninstaller Skype. Dette løser muligvis problemet midlertidigt. Du kan afinstallere Skype-applikationen ved at gå til kontrolpanelet og vælge Afinstaller et program.

Metode 1: Fejlfinding til lyd

Dette er den mest basale ting, og det løser problemet for de fleste brugere. Audio Fejlfinding findes i kontrolpanelet og løser problemet temmelig hurtigt. Dette er tilgængeligt i alle nyeste versioner af Windows, så du ikke behøver at bekymre dig om Windows-versionen. Trinene til kørsel af lydfejlfinding er angivet nedenfor

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type control.exe / navn Microsoft. fejlfinding og tryk på Gå ind

 1. Klik på Hardware og lyd

 1. Klik på Afspiller lyd

 1. Klik på Fremskreden

 1. Marker afkrydsningsfeltet Anvend reparationer automatisk
 2. Klik på Næste

Vent på, at fejlfinderen løser problemet. Når du er færdig, skal du prøve igen og se, om du kan bruge Skype uden problemer.

Metode 2: Kontroller standardenheder

Sørg for, at dine lydenheder er aktiveret og valgt som standardenheder. Du kan nemt kontrollere og ændre enhedernes status fra lydvinduet.

Følg nedenstående trin for at kontrollere standardenhederne

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type kontrolpanel og tryk på Gå ind

 1. Klik på Hardware og lyd

 1. Klik på Lyd

 1. I Afspilning højreklik i hovedfeltet (hvor enhederne vises) og tjek indstillingen Vis deaktiverede enheder. Hvis indstillingen har en kontrollere mærke og lad det være som det er. Ellers skal du klikke på indstillingen Vis deaktiverede enheder.

 1. Hvis din enhed vises på listen, og den ikke har et grønt flueben, er enheden ikke valgt som standardenhed. Højreklik din enhed, og vælg Indstillet som standard.
 2. Klik på Optagelser fanen
 3. Tjek Deaktiverede enheder og gør din enhed som standardenhed ved at gentage 5 og 6 trin ovenfor

Når du er færdig, skal du klikke på Anvend og derefter vælge OK. Kontroller nu, om problemet er løst.

Bemærk: Åbn Skype, og klik Værktøjer vælg derefter Muligheder. Klik på Lydindstillinger fra sektionen Generelt. Sørg for, at dine lydenheder er valgt. Hvis de ikke er det, skal du vælge enhederne (mikrofon og headset / højttaler) i rullemenuen.

Metode 3: Kontroller og opdater lyddrivere

At kontrollere og sikre, at du har de rigtige drivere, løser også problemet for dig. Dine drivere er muligvis beskadigede, eller din enhed kan have forældede drivere. Så opdatering af dine drivere løser problemet. Hvis dine enheder fungerer perfekt på andre applikationer, er drivere muligvis ikke synderen her. Men opdatering af driverne tager kun et par minutter. Så vi vil råde dig til at følge trinene.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind

 1. Dobbeltklik Styring af lyd, video og spil
 2. Højreklik på din lydenhed og vælg Opdater driversoftware ...

 1. Vælg Søg automatisk efter opdateret driversoftware og vent på, at den finder en ny version. Hvis Windows finder en ny version, skal du følge eventuelle yderligere skærmbilleder for at installere driveren.

 1. Hvis Windows ikke fandt nogen drivere, skal du dobbeltklikke på din lydenhed (fra enhedsadministratoren)
 2. Klik på Chauffør fanen og hold dette vindue åbent

 1. Gå til producenten af ​​din lydenheds websted, og søg efter driverne
 2. Når du har fundet den nyeste driver, skal du kontrollere, om det er den samme version, som du allerede har (trin 7-vindue). Hvis det ikke er tilfældet, skal du downloade driveren og følge instruktionerne på webstedet. Hvis det er en installationsfil, skal du køre filen og følge instruktionerne på skærmen.
 3. Gentag disse trin for alle lydenheder (mikrofon og headset)

Når det er gjort, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Metode 4: Luk og genåbn Skype

Dette er ikke en løsning, men en løsning på problemet. Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor løser problemet, og du virkelig skal bruge Skype, skal du lukke Skype og genstarte applikationen. Dette har løst problemet (midlertidigt) for mange brugere.

Metode 5: Afinstaller og geninstaller lyddrivere

Afinstallation og lade Windows geninstallere lyddriverne har løst problemet for mange mennesker. Dette fungerer, hvis problemet skyldes en problematisk driver.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind

 1. Dobbeltklik Styring af lyd, video og spil
 2. Højreklik på din lydenhed og vælg Afinstaller

 1. Følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen
 2. Gentag trin 4-5 for alle dine lydenheder
 3. Genstart når afinstallationsprocessen er afsluttet

Windows installerer automatisk de mest kompatible drivere til dine enheder. Når genstart er afsluttet, vil du se, at driverne er installeret. Kontroller, om dette løser dit problem.

Bemærk til kamil: Kilden er fra techcaption (ikke et forum). 2 brugere indsendte linket og hævdede, at det løste problemet for dem. Så jeg bruger dette som en kilde. Ekskluder det, hvis du vil.

Metode 6: Nulstil Skype

Hvis intet andet fungerede, er det tid til at nulstille Skype-konfigurationen. Dette nulstiller Skype-appen fuldstændigt og forhåbentlig løser dit problem.

Bemærk: Dette fjerner Skype-tråde fra applikationen.

Her er trinene til nulstilling af Skype-applikationen

 1. Tæt Skype
 2. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 3. Type % appdata% og tryk på Gå ind

 1. Find og Højreklik det Skype Vælg Omdøb og navngiv mappen Skype.old. Trykke Gå ind for at bekræfte navnet

Start nu Skype og kontroller, om det løser problemet.

Bemærk til kamil: Kilden er fra techcaption (ikke et forum). 2 brugere indsendte linket og hævdede, at det løste problemet for dem. Så jeg bruger dette som en kilde. Ekskluder det, hvis du vil.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found