Vejledninger

Rainbow Six Siege slukker endelig Banks irriterende sprinklere

Hjem/Nyheder/Spil/ Rainbow Six Siege slukker endelig Banks irriterende sprinklere

Rainbow Six Siege slukker endelig Banks irriterende sprinklere

Af Farhan Ali 20. maj 2019 2 minutter læst

Efter Operation Phantom Sights fulde afsløring har Ubisoft frigivet patchnoterne til den nye opdatering. Ved siden af ​​to nye operatører omformulerer den nye sæson Kafe-kortet og opdaterer den rangerede spiltilstand. Desuden har Ubisoft implementeret adskillige livskvalitetsændringer, såsom fjernelse af den støjende sprinkler, der findes på bankkortet.

Rangeret

Rainbow Six Sieges rangerede berygtede beta-tag er endelig blevet fjernet. Ved siden af ​​introduktionen af ​​et rangeret knudepunkt er der foretaget flere ændringer i den konkurrencedygtige spiltilstand.Bombe er nu den eneste spilbare spiltilstand i rang.

Blød MMR-nulstilling er en ny mekaniker, der sigter mod “Forbedre matchmaking-oplevelsen” i starten af ​​en sæson. I stedet for at alle starter med 2500 MMR, begynder hver spiller nu en sæson med varierende MMR. Denne værdi kan variere mellem 1500 og 3500 MMR og er baseret på din rang fra den foregående sæson. Dette gælder også for placeringskampe.

”Denne ændring vil også føre til, at spillerne når deres“ ægte dygtighed ”hurtigere; spillere, der skulle være Diamond, når Diamond hurtigere. Vi forstår, at nogle spillere, især dem i den ekstreme høje ende af Diamond, gerne vil have mere af "et" grind "implementeret for at nå de højere rækker."

Soft MMR Reset aktiveres i Phantom Sight sammen med Pick and Ban.

Livskvalitetsændringer

Unødvendig støj, der ødelægges med spillernes spiloplevelse, såsom Banks sprinklere, er blevet finjusteret.

”Vi talte med bankens ledelse og understregede vigtigheden af ​​at være opmærksom på deres vandforbrug. Som sådan har de slukket sprinklerne i kælderen. ” Oven i købet er den skarpe støj fra brandalarmen også blevet slået ned. Helikoptere på både Bank og Border udsender nu reduceret støj.

Fra Phantom Sight udsender observationsværktøjer, herunder forsvarskameraer, gadgets og droner, forskellige farvede lys afhængigt af, hvem der styrer dem. For konsistens skyld kontrolleres observationsværktøjer af angribere vil være guleog dem, der kontrolleres af forsvarere vil være blå. Aktive kameraer, der er påvirket af Nøkk eller Vigil er nu hvide.

"I sidste ende er vores mål at sikre, at spillerne let kan genkende et venligt, hacket eller fjendtligt observationsværktøj."

Fra nu af vil spillere under påvirkning af en stungranat stadig kunne se deres HUD. "HUD er en kilde til information for afspilleren, ikke for operatøren, de styrer, og som sådan skal HUD-info altid forblive synlig."

Bortset fra det tilføjer operation Phantom Sight en hel masse kosmetik, inklusive Lesions nye elitesæt. Den nye sæson går live på testserverne den 21. maj og kommer til live-serverne tre uger efter det.

Tags Operation Phantom Sight regnbue seks belejring rangeret