Vejledninger

FIX: Windows 10-opdatering sidder fast på 32%

Microsoft udgav Windows 10 Technical Preview i år 2014. Det blev ikke officielt annonceret på det tidspunkt. Microsoft tog et år at bygge den endelige version af Windows 10, og den blev frigivet den 29. juli 2015.

Mens der opgraderes operativsystemet til Windows 10, får et flertal af mennesker et ubehageligt problem, hvor opgraderingsprocessen hænger på 32%. Ifølge Microsoft downloades opdateringer til pc'en ved første 30% af installationen af ​​Windows, og derefter begynder pc'en at installere disse opdateringer. Dette problem opstår ikke, når du installerer en ren kopi af Windows 10 ved hjælp af et flytbart medie som USB. Det opstår kun under opgradering af den tidligere version af Windows til Windows 10.

Dette problem lader ikke brugerne opgradere deres Windows, og når brugere prøver at genstarte deres pc'er, vendes de tilbage til deres tidligere version af Windows. Dette er virkelig irriterende og tidsspildende proces.

Metode nr. 1: Windows Update-fejlfinding

1) Først skal du køre et Windows-program kaldet Windows Update Fejlfinding. Du kan finde dette på følgende URL. Efter download af filen skal du køre den som administrator med standardprogrammet og vælge Windows Update på listen. Klik på Næste, så starter fejlfinding.

2) Efter fejlfindingsprocessen skal du deaktivere netværket, om det er det Trådløst internet eller LAN. Hver forbindelse skal lukkes, inden du fortsætter til næste trin. Du kan gøre dette ved at holde win-tasten nede og trykke på r; skriv derefter ncpa.cpl og højreklik på dine netværksforbindelser og vælg Deaktiver. Samme procedure vil blive brugt til at genaktivere dem; hvis du finder det kompliceret sluk for din WiFi eller router, og det vil automatisk afbryde dig fra internettet.

3) Opret en Windows 10-bootbar USB igen ved hjælp af gratis software som RUFUS eller Windows 7 USB / DVD-værktøj. Sørg for, at alle filerne er skrevet ordentligt ellers, vil du ende med det samme problem.

4) Åbn nu Kommandoprompt (administrator) ved at højreklikke over startmenu ikon og vælge kommandoprompt. Skriv nedenstående kode inde i kommandoprompten, og tryk på Gå ind

rundll32.exe pnpclean.dll, RunDLL_PnpClean / DRIVERS / MAXCLEAN

Denne kode rydder driverpakkerne i Windows for at hjælpe dig med at komme videre mod installation af Windows 10.

Nu er alt godt at gå. Genstart din pc og start din pc via det bootbare USB-drev, du oprettede før. Kør installationen ved at følge instruktionerne, så vil du blive bedøvet over at se, at den fungerer.

Metode nr. 2: Kontroller eksterne drev

Den første og mest forventede metode til løsning af dette problem er at træk stikket ud af en ekstern enhed tilsluttet pc'en via USB. Et antal gange skaber disse eksterne USB-enheder en konflikt i Windows. Under opgradering af Windows til Windows 10 begrænser denne konflikt processen med at komme videre, og den holder fast ved 32%.

Når du har fjernet USB-enhederne, skal du genstarte din pc for at opgradere Windows igen. Hvis dette problem skyldtes konflikten mellem Windows og USB-enheder, begrænser det ikke denne gang denne gang. Som et resultat får du din nye Windows 10 på pc'en.

Metode 3: Genstart tjenester

Den anden metode ville se ganske interessant ud, men den fungerer også det meste af tiden, hvis du prøver at opdatere ved hjælp af Windows opdatering. I dette tilfælde er alt hvad du skal gøre, at deaktivere din internetforbindelse, uanset om det er WiFi eller LAN, når downloadet når 100%. Deaktivering af internettet ville begrænse opsætningen til at downloade flere filer inklusive sprogpakker. Windows opgraderer til den nyeste version uden at sidde fast på 32%.

Brug følgende metode, hvis du opgraderer Windows ved hjælp af Windows-opdatering.

1. Åbn Kommandoprompt (administrator) vindue ved at højreklikke på startmenu ikon, eller du kan trykke på Vind + X som en genvejstast for at åbne den.

2. Nu skal du stoppe nogle tjenester ved at skrive følgende kode inde i kommandoprompt. Hit Gå ind efter at have skrevet hver kode kode.

 net stop wuauserv net stop cryptSvc net stop bits net stop msiserver

3. Efter at have skrevet og ramt Gå ind efter hver linje kode skal du omdøbe to kaldte mapper SoftwareDistribution og Cartroot2. Indtast bare koden nedenfor til dette formål. Husk også at slå Gå ind efter hver linje kode.

ren C: WindowsSoftwareDistribution SoftwareDistribution.old ren C: WindowsSystem32catroot2 Catroot2.old

4. Efter omdøbning af mapperne, genstart tjenesterne igen, som du stoppede ved at skrive et par kodelinjer på andet trin. Indtast følgende kode.

net start wuauserv net start cryptSvc net start bits net start msiserver

Nu er alle de svære ting væk. Bare skriv Afslut i kommandoprompten og tryk Enter. Genstart din pc, og prøv at opdatere igen.

Jeg ville sætte pris på, hvis du fortæller os, hvilken metode der har fungeret, hvis nogen; og hvis intet fungerede for dig, så kan vi forbedre vores guide.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found