Vejledninger

Fix: Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstakken til netværksadapteren

Flere brugere rapporterer at få "Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstakken til netværksadapteren”-Fejl, når de forsøger at rette deres trådløse forbindelse ved at køre Windows-fejlfinding. De fleste berørte brugere rapporterer, at problemet startede efter en forkert Windows-opdatering, eller efter at de afinstallerede en VPN-software.

Hvad der forårsager Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstabelfejlen

Hvis du er opmærksom på detaljerne, peger fejlmeddelelsen let på kilden til problemet. Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de rettelser, de brugte til at løse problemet. Fra det, vi samlede, er der flere synder, der ofte rapporteres at være ansvarlige for opfattelsen af ​​dette emne:

 • Windows kan ikke hente IP-adressen ved hjælp af DHCP - Når visse scenarier er opfyldt, kan Windows have problemer med at hente IP-adressen ved hjælp af Dynamic Host Configuration Protocol (på grund af en dårlig driver eller nogle netværksværktøjer, der er i konflikt).
 • Virtual Private Network (VPN) -klient forstyrrer forbindelsen - Dette er en af ​​de mest almindelige årsager til, at denne særlige fejl opstår. Dette scenario opstår ofte, når brugeren forsøger at slette VPN-klienten uden at følge de officielle kanaler.
 • Ikke-understøttet VPN-software installeres under opgraderingen - Hvis du for nylig har foretaget opgraderingen til Windows 10, kan en Virtual Private Network-software som Cisco VPN muligvis have efterladt nogle restfiler, der forstyrrer din trådløse forbindelse.
 • WLan AutoConfig-tjenesten er deaktiveret - Visse applikationer eller en dårlig Windows-opdatering kan forhindre, at denne service startes ved hver systemstart.

Hvis du kæmper for at løse dette særlige problem, hjælper denne artikel dig med at fejlfinde problemet. Nedenfor har du en samling af rettelser, som andre brugere i en lignende situation har brugt til at få løst problemet.

For at få de bedste resultater skal du følge nedenstående metoder i den rækkefølge, de præsenteres, indtil du finder en løsning, der er effektiv til at løse problemet i dit særlige scenario.

Metode 1: Vender tilbage til standardindstillingerne for netværksadapteregenskaber

Lad os starte simpelt - ved at sikre os, at der ikke er andre netværkselementer, der forstyrrer forbindelsen (bortset fra standard). Det er sandsynligt, at du ser dette problem opstå, fordi en tredjeparts netværksklient (VPN, Virtual Machine Networking-driver eller noget andet) forårsager, at din trådløse forbindelse ikke fungerer korrekt.

Du kan typisk løse enhver form for interferens af denne art ved at sikre, at Wi-Fi-forbindelsen kun bruger de nødvendige emner, som den har brug for. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør det:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “ncpa.cpl”Og tryk på Gå ind at åbne Netværksforbindelser fanen.
 2. Inde i Netværksforbindelser højreklik på den Wi-Fi-netværksadapter, der nægter at arbejde, og vælg Ejendomme.
 3. På skærmen Wi-Fi Properties skal du sikre dig, at du er inde i Netværk fanen. Fortsæt derefter med at deaktivere afkrydsningsfeltet, der er knyttet til hver post, der ikke er nævnt nedenfor, og klik på Okay.Bemærk: Men inden du gør det, skal du tage dig tid til at tage et skærmbillede med din nuværende konfiguration, så du ved, hvilke indstillinger du skal vende tilbage til, hvis denne metode ikke lykkes.

  Deling af filer og printere til Microsoft Networks

  QoS pakkeplanlægning

  Link-Layer Topology Discovery Responder

  Internetprotokol version 4 (TCP / IPv4)

  Link-Layer Topology Discovery Mapper I / O-driver

  Internetprotokol version 6 (TCP / IPv6)

  Microsoft LLDP-protokoldriver

  Klient til Microsoft Networks

 4. Tilslut din computer til hjemmenetværket (eller arbejdet) igen, og se om fejlen nu er løst.

Hvis du stadig støder på "Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstakken til netværksadapteren”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Brug af Registreringseditor til at tilføje en DhcpConnEnableBcastFlagToggle-værdi

Der er en anden populær løsning, der ser ud til at have hjulpet mange brugere med at løse “Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstakken til netværksadapteren”Fejl.

Denne metode indebærer at bruge Registreringseditor til at navigere til Netværkskort nøgle og henter værdidataene til den adapter, der viser fejlen. Vi bruger derefter adapterens værdidata til at navigere til dens Servicenavn streng og opret et nyt DWORD med navnetDhcpConnEnableBcastFlagToggle.

Dette kan virke som en hård metode til at replikere, da det hele er gjort inde i Registreringseditor, men det er faktisk ret nemt at gøre. Denne procedure sletter ikke noget fra dit registreringsdatabase, så du risikerer ikke at beskadige andre komponenter, hvis du følger nedenstående instruktioner til punkt og prikke.

Her er hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “regedit”Og ramte Gå ind for at åbne Registreringseditor. Når du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol) klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Inde i registreringseditoren skal du bruge den højre rude til at navigere til registreringsdatabasenøglen nedenfor. Du kan enten indsætte denne sti direkte i dit eget Registreringseditor-vindue eller navigere der manuelt.
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ NetworkCards
 3. Inde i Netværkskort registreringsdatabasenøgle, skal du have 2 (eller flere) undernøgler. Husk, at hver af disse undernøgler svarer til en adapter. For at finde ud af, hvilken undernøgle der svarer til adapteren, der giver os problemet, skal du vælge hver mappe (2, 3 og så videre) og tjekke Dataværdi af Beskrivelse for at lokalisere vores skyldige.
 4. Når det lykkes dig at identificere, hvilken undernøgle der svarer til din trådløse netværksadapter, skal du vælge den og derefter bruge højre rude til at dobbeltklikke på Servicenavn.
 5. Med Servicenavn værdi åbnet, kopier det hele Værdidata til dit udklipsholder.
 6. Naviger til følgende registreringsdatabasenøgle manuelt eller ved at indsætte placeringen inde i navigationslinjen og trykke på Enter:
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Tcpip \ Parameters \ Interfaces \ [Value Data]

  Bemærk: Husk det [Værdidata]er blot en pladsholder for den værdi, du kopierede i trin 5. Glem ikke at erstatte den med dine egne data.

 7. Når du ankommer til dette sted, skal du gå over til højre rude, højreklikke på et tomt rum og vælge Ny> DWORD-værdi (32-bit). Navngiv derefter det nyoprettede registreringsdatabase DWORD tilDhcpConnEnableBcastFlagToggle.
 8. Dobbeltklik påDhcpConnEnableBcastFlagToggleog sæt værdidataene til 1, og tryk på Okay.
 9. Genstart din maskine og se om fejlen er løst ved næste opstart.

Hvis du stadig støder på "Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstakken til netværksadapteren”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Fjernelse af forstyrrende CISCO VPN-registreringsdatabasenøgler

I henhold til forskellige brugerrapporter ser det ud til, at ældre versioner af Cisco VPN ofte er ansvarlige for at forårsage netop denne fejl. Der er en masse brugerspekulationer om, at dette sker, fordi ældre Cisco VPN-builds ikke er designet til at køre play nice med de nyeste Windows 10-opdateringer (Jubilæumsopdatering og Creators Update).

Tilsyneladende kan Cisco VPN-appen efterlade en registreringsdatabasenøgle (denne forårsager fejlen), selvom programmet afinstalleres. Heldigvis kan du løse dette ganske let ved at køre en administrativ CMD-kommando. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “cmd”Og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne et forhøjet kommandopromptvindue. Når du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give administratorrettigheder.
 2. Inden i det forhøjede CMD-vindue skal du skrive eller indsætte følgende kommando og trykke Gå ind for at slette den besværlige nøgle.
  slet reg HKCR \ CLSID \ {988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3} / f

  Bemærk: Husk, at hvis nøglen allerede er fjernet fra dit system, får du en "Systemet kunne ikke finde den angivne registreringsdatabasenøgle eller værdi”Fejl.

 3. Indsæt følgende kommando, og tryk på Gå ind for at fuldføre sletningen af ​​nøglen:
  netcfg -v -u dni_dne
 4. Genstart din computer og se om fejlen er løst ved næste opstart.

Hvis du stadig ser "Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstakken til netværksadapteren”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Ændring af starttype for AutoConfig til Automatic

Flere brugere har rapporteret, at “Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstakken til netværksadapteren”Fejl blev løst, efter at de ændrede opstartstypen for AutoConfig-tjenesten til Automatisk.

Selvom denne service skal være aktiveret som standard ved hver opstart, kan en tredjepartsapplikation eller en dårligt opgraderingsproces muligvis ændre standardadfærden. Her er en hurtig guide til at sikre, at Starttype af AutoConfig er tændt:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “services.msc”Og tryk på Gå ind for at åbne skærmbilledet Tjenester.
 2. Rul ned gennem listen over lokale tjenester på skærmen Tjenester, og find WLAN AutoConfig. Når du ser det, skal du dobbeltklikke på det.
 3. Inde i Ejendomme skærmbillede, gå til Generel fanen, og indstil Starttype til Automatisk ved hjælp af rullemenuen. Tryk derefter på ansøge for at gemme ændringerne.
 4. Genstart din maskine. Ved næste opstart skal Windows automatisk starte WLAN AutoConfig service og løse problemet.

Hvis du stadig er forhindret i at få adgang til internettet via dit Wi-Fi, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 5: Brug af et systemgendannelsespunkt

Hvis du er kommet så langt uden et resultat, kan du sandsynligvis få problemet løst, hvis du tilfældigvis har dateret et gemt systemgendannelsespunkt, før du begyndte at opleve problemet.

Nogle brugere i en lignende situation rapporterede, at en systemgendannelse gjorde det for dem efter en dårlig Windows-opdatering eller en dårlig afinstallation af en VPN-software.

Et ældre systemgendannelsespunkt vender din maskine tilbage til en tilstand, hvor din Wi-Fi-adapter fungerede korrekt. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “rstrui”Og tryk på Gå ind at åbne Systemgendannelse guiden.
 2. Vent, indtil værktøjet er startet, og vælg derefter Vælg et andet gendannelsespunkt og klik Næste ved første prompt.
 3. I det næste skærmbillede skal du markere det felt, der er knyttet til Vis flere gendannelsespunkter for at få en komplet liste over dine gendannelsespunkter. Vælg derefter et gendannelsespunkt, der er dateret, før du begyndte at opleve dette problem, og tryk på Næste knappen igen.
 4. Ved klik Afslut, genstarter din computer, og den ældre maskintilstand gendannes.

Ved næste opstart skal du bemærke, at din trådløse forbindelse fungerer, og du ikke længere støder på "Windows kunne ikke automatisk binde IP-protokolstakken til netværksadapteren”Fejl.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found