Vejledninger

Fix: SChannel Fatal Alert 40

SChannel eller Secure Channel indeholder et sæt sikkerhedsprotokoller, der giver krypteret identitetsgodkendelse og sikker kommunikation. Der er dog visse HTTPS-sider, som brugerne ikke kan oprette forbindelse via Internet Explorer, og får hændelseslogindgangen som “SChannel: “Følgende fatale alarm blev modtaget: 40”. På grund af nogle NVIDIA-opdateringer fandt brugerne også “schannel –EventID 36888 - dødelig alarm 40”I deres event viewer.

Hvad forårsager SChannel Fatal Error Alert 40?

Vi kiggede på flere sager, og efter fejlfinding og nøje kig på forholdene kom vi med den konklusion, at dette problem skyldtes flere forskellige årsager.

Dette ser ud til at være en fejl, der opstår i håndtryk til HTTPS-forbindelsen. Det sker ikke for alle HTTPS-sider, men kun for nogle få bestemte. Dette sker for det meste med Internet Explorer. Af nogle grunde syntes de brugere, der opdaterede deres NVIDIA-drivere, også at have den samme fejl på deres systemer. Og målet er NVIDIA GeForce-oplevelse på deres system, der forårsager og viser denne fejl på deres begivenhedsfremviser.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod metoderne.

Metode 1: Afinstallation af NVIDIA GeForce Experience

Flere brugere har denne fejl på grund af deres NVIDIA GeForce Experience. De automatiske opdateringer af GeForce Experience kan ødelægge tingene lidt. Mange brugere løste dette problem ved at slette deres GeForce-oplevelse eller opdatere deres ældre version til den opdaterede version. For dem, der slettede deres applikation og fikset problemet, kan de geninstallere det igen og se, om dette problem stadig vil eksistere eller ej.

  1. Holde Windows-nøgle og Tryk på R at åbne Løb, skriv derefter “appwiz.cpl”Og klik Okay for at åbne programmer og funktioner
  2. Søg nu på listen over installerede programmer på din computer og find NVIDIA GeForce Experience
  3. Højreklik på den, og vælg Afinstaller

  4. Gå gennem afinstallationsværktøjet ved at følge instruktionerne på skærmen, og programmet afinstalleres fra computeren.

Metode 2: Tillader Internet Explorer at acceptere RC4-chifre

Dette kan ske, når du åbner det specifikke websted, men din browser er ikke konfigureret til at acceptere RC4-chifre. Internet Explorer kan blokere reklamen for alle RC4-cifre fra registreringsdatabasen. Du er nødt til at deaktivere FIPS Complaint Algorithms politik for at få det til at fungere.

  1. Holde Windows-nøgle og Tryk på R at åbne Løb, skriv derefter “regedit”Og klik Okay for at åbne Registreringseditor
  2. Gå til følgende bibliotek:
    HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Lsa
  3. Du finder en nøgle “FipsAlgorithmPolicy”På listen
  4. Højreklik på Aktiveret og vælg Modificere, og indstil derefter nøgleværdien til 0
  5. Genstart dit system, og Internet Explorer begynder at annoncere RC4-algoritmen korrekt.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found