Vejledninger

Fix: Fejl 0x80070005 i Windows 10 Store

Denne fejl0x80070005 er en generisk fejl, som teknisk set betyder, at tilladelser nægtes eller nægtes adgang af en eller anden grund, derfor kan mange andre Windows-programmer og tjenester angive denne fejl, når den finder ud af, at tilladelserne nægtes.

I denne vejledning vil vi dog kun fokusere på denne fejl i forhold til appopdateringer på Windows 8 / 8.1 / 10. Når en app ikke opdaterer sig selv på grund af tilladelsesproblemer, er dette den fejl, du får “Der skete noget, og denne app kunne ikke installeres” 0x80070005

Metode 1: Løs tilladelserne for mappen Packages

1. Hold Windows-nøgle og Tryk på R

2. Skriv i køredialogen, der åbnes % appdata% og klik på OK

3. Som standard fører dette dig til Appdata \ Roaming, men vi skal være i AppData \ Local, så klik på AppData fra toppen (brødkrumme) og vælg “AppData" derefter Lokal.

4. Find den mappe, der hedder Pakker, i den lokale mappe.

5. Højreklik på Pakker og vælg Ejendomme.

6. Klik på Sikkerhed Tab

7. Klik nu på Fremskreden og sørg for, at alle brugerne, der er anført, har fuld kontrol. Hvis ikke, skal du klikke på Tilføj. VælgeVælg en rektor,skriv brugere i feltet, der lyder "indtast objektnavnet for at vælge", når dette er gjort, klik på Kontroller navne og sæt derefter en afkrydsningsfelt i feltet, der siger "Fuld tilladelse"

8. Klik på Anvend / OK. Dette skal give fuld tilladelse, og dit problem skal nu løses.

Metode 2: Skift downloadplacering af Windows Store-apps tilbage til din Windows-partition

Hvis Metode 1 fungerede ikke for dig, er der ingen grund til at bekymre sig. Dette problem kan også skyldes, at downloadplaceringen af ​​Windows Store-apps ændres fra partitionen på en computers harddisk / SSD, som Windows er installeret på (som i de fleste tilfælde er drev C) til en anden partition. I sådanne tilfælde løser problemet næsten altid at ændre downloadplaceringen af ​​Windows Store-apps til standardværdien. Desværre har Windows Store ikke en mulighed eller funktion, der giver brugerne mulighed for at ændre standard-downloadplaceringen for apps, så du bliver nødt til at bruge Registreringseditor for at gøre det. For at kunne bruge denne løsning skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type regedit ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Registreringseditor
 3. I venstre rude af Registreringseditor, naviger til følgende bibliotek:

HKEY_LOCAL_MACHINE >SOFTWARE >Microsoft >Windows >Nuværende version

 1. Find registreringsdatabasenøglen med titlen Appx under Nuværende version i venstre rude og tage ejerskab af den. Hvis du ikke ved, hvordan du overtager ejerskabet af en registreringsnøgle, skal du bruge Metode 1 fra denne vejledning.
 2. Når du har taget ejerskab af Appx registreringsdatabasenøgle, skal du klikke på den i venstre rude i Registreringseditor for at få indholdet vist i højre rude.
 3. I højre rude i Registreringseditor, find og dobbeltklik på den valgte registreringsværdi PackageRoot til redigere
 4. Udskift hvad der er i registreringsdatabasen Værdidata: felt med det bibliotek, hvor Windows Store-apps skal installeres fra nu af. Enhver mappe vil gøre, så længe den ligger i den samme partition som din Windows-installation (C: \ Programmer \ WindowsAppsvil for eksempel fungere vidunderligt).
 5. Klik på Okay.
 6. Luk Registreringseditor og genstart din computer.

Når computeren starter, skal du starte Windows Store og prøve at installere / opdatere en app for at se, om problemet er løst eller ej.

Metode 3: Nulstil din computers Windows Store-cache

Hvis en Windows 10-bruger har nogen form for problemer med at downloade, installere eller opdatere applikationer fra Windows Store, er nulstilling af Windows Store-cache en ret fornuftig fremgangsmåde, og dette gælder også i tilfælde af dette problem. For at nulstille din computers Windows Store-cache skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type nulstil.exe ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.
 3. Vent på, at kommandoen udføres, og Windows Store-cache nulstilles.
 4. Genstart din computer, og når den starter op, skal du kontrollere, om problemet er løst eller ej.

Metode 4: Registrer Windows Store igen

 1. Åbn Start-menu.
 2. Søge efter "powershell”.
 3. Højreklik på søgeresultatet med titlen Windows PowerShell og klik på Kør som administrator.
 4. Skriv følgende i den forhøjede forekomst af Windows PowerShell og tryk på Gå ind:

powershell -ExecutionPolicy Ubegrænset tilføjelse-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer $ Env: SystemRoot \ WinStore \ AppxManifest.XML

 1. Når kommandoen er udført, skal du lukke Windows PowerShell og genstart din computer.

Når computeren starter op, skal du starte Windows Store og kontrollere, om problemet stadig vedvarer.

Metode 5: Sørg for, at computerens indstillinger for dato og klokkeslæt er korrekte

Teknologi kan undertiden være ekstremt ustabil, og et godt eksempel på dette er det faktum, at simpelthen at have det forkerte tidspunkt, dato og / eller tidszone på din Windows 10-computer kan føre til, at du ikke kan installere eller opdatere applikationer fra Windows Store . Hvis du lider af dette problem, kan du prøve at sikre dig, at ALLE computerens indstillinger for dato og klokkeslæt er korrekte. For at gøre det skal du:

 1. Klik på dato og klokkeslæt i dit meddelelsesområde.
 2. Klik på Skift indstillinger for dato og klokkeslæt ....
 3. Klik på Skift dato og klokkeslæt ..., sørg for at din computer har den helt rigtige dato og tid, og klik på Okay.
 4. Klik på Skift tidszone ..., sørg for at din computer er indstillet til den rigtige tidszone, og klik på Okay.
 5. Klik på ansøge og derefter videre Okay.
 6. Genstart computeren, vent på, at den starter op, og kontroller, om din evne til at installere og / eller opdatere applikationer fra Windows Store er blevet gendannet eller ej.

Hvis ingen af ​​metoderne, der er anført og beskrevet ovenfor, har fungeret for dig, skal du ikke frygte, da du stadig har en sidste udvej - at oprette et skift til en ny brugerkonto. I næsten alle tilfælde påvirker dette problem kun en brugerkonto på en berørt computer, hvorfor du kan slippe af med dette problem ved blot at oprette en ny brugerkonto og skifte til den for godt og derefter slette din gamle brugerkonto. Du skal kunne downloade, installere og opdatere applikationer med succes fra Windows Store på den nye brugerkonto. Hvis du vælger at gå denne vej, skal du dog sørge for at overføre værdifulde data / filer, som du ikke vil miste fra din gamle konto til din nye, før du sletter den gamle konto.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found