Vejledninger

Fix: Fejl 905 Google Play Butik

Flere Android-brugere rapporterer, at de står over for “Fejl 905”Hver gang de prøver at downloade et spil eller en applikation via Google Play Butik. Nogle brugere rapporterer, at problemet kun opstår med et hvilket som helst element fra Play Butik, mens andre siger, at problemet kun sker med en applikation.

Hvad forårsager fejlen 905 i Google Play Butik?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der ofte bruges til at løse dette særlige problem. Baseret på vores undersøgelser er der et par forskellige scenarier, der har potentialet til at udløse denne fejlmeddelelse:

 • Google Play Butiks cache er beskadiget - I de fleste tilfælde opstår problemet, hvis cache i Google Play Store ender med at indeholde beskadigede filer. Hvis dette scenario er relevant, kan du løse problemet ved at slette appens cache og data.
 • Google-konto er fejlagtig - I nogle tilfælde opstår denne særlige fejlkode, hvis Google-kontoen sidder fast i en limbo-tilstand. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at fjerne og tilføje Google-kontoen igen.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse dette nøjagtige problem, giver denne artikel dig nogle fejlfindingstrin. Nedenunder finder du flere metoder, som andre brugere i en lignende situation med succes har brugt til at rette denne særlige fejlmeddelelse.

For at forblive så effektiv som muligt, råder vi dig til at følge nedenstående metoder i den rækkefølge, de præsenteres. En af dem er nødt til at løse problemet uanset scenariet, hvor du støder på problemet.

Metode 1: Rydning af cache i Google Play Butik

Langt størstedelen af ​​Android-brugere, der har kæmpet for at løse dette særlige problem, har rapporteret, at de endelig lykkedes at få fejlen til at stoppe med at rydde cachedataene i Google Play Butik.

Denne procedure er let at replikere, men trinnene vil være forskellige fra producent til producent.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Gå til din startmenu Indstillinger> Apps og meddelelser> Apps.
 2. Derefter fra Apps skærm, rul ned gennem listen over applikationer og find Google Play Butik. Når du ser det, skal du trykke på det.
 3. Fra App Info menu, skal du trykke på Opbevaring. Tryk derefter på fra den næste menu Ryd cache og bekræft. Gentag derefter den samme procedure med Slet data.
 4. Når du har gjort dette, skal du forsøge at downloade det element, der tidligere mislykkedes, og se om problemet er løst.

Hvis du stadig støder på det samme905 fejlkode, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Tilføjelse af Google-kontoen igen

Andre berørte brugere har rapporteret, at problemet kun blev løst, efter at de fjernede og tilføjede deres Google-konto igen, der blev brugt i Google Play Butik. Dette virker muligvis ikke relateret til problemet, men ved at rydde Google-kontoen sletter du også nogle midlertidige data, der kan være årsagen til problemet.

Her er en hurtig guide til fjernelse og tilføjelse af Google-kontoen igen:

 1. Fra Hjem skærm på din Android-enhed, få adgang til din Indstillinger app. Rul derefter ned gennem listen over indstillinger for at finde Konti. Når du ser det, skal du trykke på det en gang.
 2. Klik derefter på listen over applikationer Google,klik derefter på Fjerne knappen og bekræft.

  Bemærk: På nogle modeller skal du åbne handlingsknappen i øverste højre hjørne for at fjerne kontoen.

 3. Gå derefter tilbage til Bruger og kontimenu, og klik på Tilføj konto.
 4. Vælg Google fra listen over konti, indsæt dine brugeroplysninger, og gem konfigurationen.
 5. Genstart din enhed, og se om problemet er løst ved næste systemstart.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found