Vejledninger

Bedste emulatorer til Chromebook

En af de største ulemper ved at have en Chromebook er manglende evne til at få noget ordentligt spil gjort. Den lave hardware, som de fleste Chromebooks leveres med, er ikke tæt på nok til de fleste moderne spil. Vi er dog ikke fuldstændig dømt. Selv med deres low-end hardware kan Chromebooks stadig køre gamle Nintendo-favoritter som Super Mario og Contra ved hjælp af emulatorer. Disse spil har ekstremt minimale hardwarekrav, men det kan argumenteres for, at de er lige så underholdende som nogle af de bedste moderne titler. I denne vejledning vil vi lære dig, hvordan du indlæser nogle emulatorer på din Chromebook og spiller de elskede Nintendo-spil.

SNES-spil har endnu ikke en ordentlig Chrome OS-emulator, men der findes en Android-app kaldet SNESDroid, som kan efterligne SNES-platformen. Hvad vi bliver nødt til at gøre er at porte denne Android-applikation på en Chromebook og køre vores spil fra applikationen. Bemærk, at proceduren, der bruges i vejledningen, ikke kræver, at din Chromebook kører Android-apps indbygget. Denne metode skal fungere på alle slags Chromebooks, gamle og nye. Så lad os komme i gang.

Download Android Runtime til Chrome (ARC)

Den første ting, vi bliver nødt til at gøre, er at downloade Android Runtime til Chrome (ARC). For at gøre det skal du downloade ARC Welder fra Chrome Webshop. ARC-filen er ret stor, så dette trin kan tage 10-20 minutter afhængigt af din internethastighed.

Hent SNESDroid APK

For at køre SNESDroid Android-appen på en Chromebook har vi brug for dens APK-fil. For at skaffe det skal du gå over til //apps.evozi.com/apk-downloader/ og indsætte dette link - //play.google.com/store/apps/details?id=ca.halsafar.snesdroid

Klik på den grønne 'Klik her for at downloade ...' knappen for at downloade APK til SNESDroid.

Opsæt SNESDroid med Twerk

Det næste trin er at installere Twerk-appen fra Chrome Webshop. Dette bør ikke tage meget tid. Når twerk er installeret, skal du åbne det fra app-skuffen. Første gang du åbner Twerk, bliver du bedt om at installere ARC

Da du allerede har installeret ARC Welder, skal du klikke på 'Done' og ikke på 'Install Arc'. Derefter vil du se linkknappen på skærmen.

Når du klikker på linkknappen, åbnes din filmappe, og den beder dig om at vælge en APK-fil, der skal tilføjes til Twerk. Vælg den APK-fil, du downloadede i trin 2, og klik på 'Åbn'. (Filnavnet på den downloadede APK skal være 'ca.halsafar.snesdroid.apk')

Når du klikker på åben, skal du se denne liste over indstillinger på skærmen.

Vi er nødt til at foretage nogle ændringer i disse indstillinger.

  • Skift 'Application Name' til SNESDroid
  • Tænd 'TIL' Deaktiver ekstern telefonbog
  • Tænd 'ON' Internet påkrævet

Når du skifter mellem disse indstillinger, skal din indstillingsskærm se sådan ud.

Sørg for, at hvert felt matcher nedenstående skærmbillede. Eventuelle variationer kan føre til, at SNESDroid ikke fungerer på din Chromebook.

Når du har foretaget de nødvendige ændringer, skal du klikke på 'Byg' øverst til højre i Twerk-applikationen. Filer-appen åbner sig og beder dig om at vælge et bibliotek til lagring af SNESDroid-filer. Vælg standardmappen Downloads på din Chromebook, og klik på 'Åbn'. SNESDroid-mappen oprettes derefter i dit valgte bibliotek. Det skal være en mappe med titlen 'ca.halsafar.snesdroid_twerk'. Kontroller, at denne mappe er i mappen Downloads, inden du går videre til næste trin.

Installer SNESDroid

Når du har bekræftet, at mappen 'ca.halsafar.snesdroid_twerk' findes i din downloads-mappe, skal du gå over til chrome: // udvidelser ved hjælp af din browser adresselinje.

I øverste højre hjørne af webstedet skal du markere 'Udviklertilstand'.

Klik på 'Indlæs udpakket udvidelse', som vil være lige under overskriften 'Udvidelser'. Det vil bede dig om at 'vælge en mappe, der skal åbnes'.

Nu skal du vælge mappen 'ca.halsafar.snesdroid_twerk', som du oprettede ved hjælp af Twerk-appen. Det skal være lige under mappen Downloads. Vælg bare mappen (i stedet for at åbne den), og klik på 'ÅBN' i pop op-appen for filer for at indlæse udvidelsen til Chrome. Straks skal du se SNESDroid-applikationen under dine udvidelser.

Vær ikke bekymret for den røde advarsel, der vises. Det bør ikke være et problem, mens du kører SNESDroid. Nu hvor vi har SNESDroid i gang, lad os oprette nogle ROM'er (dvs. filer til spil) på emulatoren.

Opsæt Roms-mappen

Efter at have installeret SNESDroid, skal du oprette en ny mappe i din Downloads-mappe og navngive den 'SNESDroid'. Åbn mappen, og inden i mappen skal du oprette en mappe kaldet 'ROM'er'. Placer nu alle dine spil (i ZIP- eller sfc-format) i ROM-mappen. (Hvis du ikke ved hvad jeg taler om - ROM-filer er sfc-filer til spil, som du kan downloade fra internettet. SNESDroid-emulatoren åbner zip / sfc-filen for at køre det spil, du har downloadet.)

Indlæs rom i SNESDroid, og start spillet!

Det er nu tid til at komme i gang med handlingen. Du kan nu åbne SNESDroid og begynde at spille alle de SNES-spil, som du har ROM'er til.

Åbn først SNESDroid fra App-skuffen. Når du gør det, bliver du straks bedt om at vælge en mappe, der skal åbnes. Vælg downloads-biblioteket, der har mappen SNESDroid. Du skal gøre dette trin korrekt. Vælg kun standardmappen for Chromebook-downloads, ikke en undermappe inde i den.

Når du har valgt et bibliotek, er dette skærmen, der vises ved din første kørsel.

Da du allerede har dine ROM'er i SNESDroid-mappen, behøver du ikke bekymre dig om instruktionerne på denne skærm. Klik på 'allerede gjort' i nederste venstre hjørne af skærmen. På den næste side vil du se muligheden for at indlæse ROMS, men vi ønsker ikke at gøre det endnu. Klik på 'Indstillinger' i stedet.

Når du går ind i indstillinger, skal du rulle lidt ned og du vil se indstillingen 'Konfigurer nøgle / gamepad-input'. Klik på denne indstilling for at indstille kontrollerne på dit tastatur eller din controller.

Du vil se en liste over forskellige kontroller og nøglerne kortlagt for dem. Hvad vi vil gøre nu er at ændre disse kortlægninger til vores foretrukne nøgler.

For at ændre en nøgletilknytning skal du bare klikke på den specifikke nøgle en gang, og den beder dig om at trykke på den nøgle, som du vil kortlægge kontrollen til. Tasterne for op, ned, venstre og højre er allerede indstillet til piletasterne, så du behøver ikke bekymre dig om dem. Du kan dog ændre tasterne for A, B, X, Y, L og R til behagelige positioner på tastaturet. Du kan ændre disse når som helst, så prøv nogle kortlægninger og se, hvad der fungerer bedst for dig.

Når tasterne er kortlagt, er det endelig tid for os at spille. Klik på 'Indlæs ROMS' i menuen, og SNESDroid skal automatisk navigere til den ROM-mappe, vi oprettede tidligere, og liste alle dine downloadede ROM'er.

I mit tilfælde havde jeg kun Aladdin installeret, så det dukker op. Når du klikker på den ønskede ROM, starter spillet, og du kan spille ved hjælp af dine kortlagte taster.

Hav det sjovt at spille dine gamle elskede SNES-spil på din Chromebook. Spillene er overraskende meget underholdende og kan hjælpe dig med at gøre noget for sjov (og offline også) på din Chromebook.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found