Vejledninger

Sådan rodes Android i systemløs tilstand

Rooting som vi kender det, er en metode til at få administrative rettigheder på Android ved at installere su binær. Siden Android 4.3 måtte su-dæmonen til håndtering af anmodninger om root-adgang køre ved opstart og med tilstrækkelige tilladelser for at arbejde effektivt. Dette involverede ændring af systempartitionen på Android. Da Lollipop blev frigivet, var der imidlertid ingen måde at starte su-dæmonen ved opstart, så et modificeret opstartsbillede, kendt som 'systemløs rod', blev brugt og navngivet som sådan, fordi det ikke ændrer filerne i / systemet skillevæg.

En anden måde at ændre systempartitionen på Lollipop blev fundet, som stoppede brugen af ​​den systemløse metode. Med introduktionen af ​​Android Marshmallow blev sikkerheden styrket, hvilket gjorde det umuligt at ændre systempartitionen for at gøre su daemon-lanceringen med de nødvendige tilladelser. Dette bragte den systemløse rodmetode tilbage - ændring af opstartsbillede i stedet for systempartitionen - og det er en ny måde at udrydde Marshmallow og nyere operativsystemer samt Samsung-enheder, der kører Android 5.1 og nyere.

Før du fortsætter, skal du have opfyldt følgende krav:

 • Ulåst bootloader - Besøg din smartphone-producentwebsted for at lære at låse din bootloader op. De fleste Samsung-telefoner har ulåste bootloadere.
 • ADB og Fastboot-binære filer
 • Dine smartphone-drivere - Du kan downloade og installere dette fra din smartphone-producentens websted.
 • TWRP Custom Recovery - Webstedet indeholder det specifikke gendannelsesbillede til din enhed.
 • Seneste Supersu - Kopier dette til roden af ​​din opbevaring.

Metode 1: På enheder, der kører slikkepind eller ældre

 1. Gå til din Android-telefon Indstillinger> Om og tryk på 'Byg nummer' 8 gange. Gå tilbage til Indstillinger> Udviklerindstillinger og slå USB-fejlretningstilstand til.
 2. Åbn en kommandoprompt ved at trykke på Windows + R nøgler, skrive cmd og derefter trykke på Enter. Skriv følgende kommando:gendannelse af ADB-genstartAccepter enhver bekræftelsesdialog, der kommer på din telefons skærm.

 1. I TWRP skal du navigere til Avanceret> Terminal og skriv følgende kodeEkko “SYSTEMLESS = true”> /data/.supersu
 1. Sørg for, at .supersu-filen er i / data ved at navigere til Avanceret> Filhåndtering> / data
 1. Root din enhed ved at blinke SuperSU: Installer> SuperSU - ****. Zip og stryg derefter for at bekræfte Flash
 1. Tryk på Genstart systemet.

Metode 2: På enheder, der kører marshmallow eller nyere

Systemløs rooting er som standard aktiveret på enheder, der kører Marshmallow eller nyere. Der er ikke behov for at indtaste yderligere kommandoer - bare flash SuperSU-zip-filen.

 1. Gå til din Android-telefon Indstillinger> Om og tryk på 'Byg nummer' 8 gange. Gå tilbage til Indstillinger> Udviklerindstillinger og slå USB-fejlretningstilstand til.
 1. Åbn en kommandoprompt ved at trykke på Windows + R nøgler, skrive cmd og derefter trykke på Enter. Skriv følgende kommando:gendannelse af ADB-genstartAccepter enhver bekræftelsesdialog, der kommer på din telefons skærm.
 1. Root din enhed ved at blinke SuperSU: Installer> SuperSU - ****. Zip og stryg derefter for at bekræfte Flash
 1. Tryk på Genstart systemet.