Vejledninger

Sådan løses SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE i Firefox

Firefox og Google Chrome er de eneste virkelige konkurrenter, når det kommer til webbrowsere. Mozilla Firefox, oprindeligt udgivet i 2002, er en open source-webbrowser, der er udviklet af Mozilla Corporation. De løbende opdateringer, som den modtager, forbedrer browseren; gør det meget mere stabilt og hurtigere sammen med sikkerhedsforbedringer. Der er dog problemer, som du måske står over for, når du bruger Mozilla Firefox. Det Sikker forbindelse mislykkedes (SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE) i Firefox forhindrer dig i at få adgang til websteder, der let kan nås via andre browsere.

Dette problem synes at være forårsaget af de applikationer, du har installeret på dit system eller webbrowserudvidelserne. Bortset fra det kan dine netværksindstillinger i browseren også resultere i problemet. Selvom fejlkoden kan virke skræmmende, er den ikke. Løsningerne til den nævnte fejlkode er ret lette, og du vil være god at gå på ingen tid. Lad os derfor springe ind i det.

 Hvad forårsager SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE fejlkoden i Mozilla Firefox?

Den nævnte fejlmeddelelse vises ikke på mistænkelige websteder, men snarere kan den forhindre dig i at få adgang til websteder som Facebook osv. Også. Dette problem kan skyldes følgende faktorer:

 • Tredjeparts antivirussoftware: Den mest almindelige årsag til problemet er tredjeparts antivirussoftware på dit system. Sådan software implementerer ofte politikker på din webforbindelse, som du er begrænset fra bestemte websteder.
 • Mozilla Firefox-udvidelser: De udvidelser, du har tilføjet, kan også forårsage forskellige problemer. En af dem forstyrrer muligvis certifikater, som du får vist den nævnte fejlmeddelelse. Dette kan løses ved at starte Firefox i fejlsikret tilstand.
 • Firefox-netværksindstillinger: En anden årsag til fejlmeddelelsen kan være dine Firefox-netværksindstillinger. Hvis du bruger en proxy, kan det medføre, at problemet dukker op.

Med det sagt, lad os komme ind i løsningerne. Hver løsning fungerer muligvis ikke for dig, da dit problem muligvis ikke skyldes den pågældende faktor. Sørg derfor for at følge dem alle for at få en hurtig opløsning.

Løsning 1: Slå tredjeparts antivirus fra

Den første ting, du skal gøre, når du får den nævnte fejlmeddelelse, er at slukke for den tredjeparts antivirussoftware, du har på dit system. Antivirussoftware pålægger oftest begrænsninger på dit systems internetforbindelse, som du ikke har adgang til bestemte websteder. Deaktiver derfor antivirussoftwaren på dit system, luk browseren og se om det løser problemet.

Hvis det løser problemet, skal du tilføje en undtagelse i netværksindstillingerne for dit antivirus til Firefox.

Løsning 2: Start Mozilla Firefox i fejlsikret tilstand

Udvidelserne i din webbrowser kan også forstyrre visse forbindelser og certifikater, som du står over for forskellige problemer. Du bliver nødt til at starte Firefox i fejlsikret tilstand, som deaktiverer alle udvidelser og kører browseren på fabriksindstillingerne. Hvis det løser dit problem, skal du afinstallere udvidelserne manuelt, indtil du støder på synderen. Sådan kører du Firefox i sikker tilstand:

 1. Start Mozilla Firefox.
 2. Klik på menuknappen i øverste højre hjørne, klik på Hjælp og derefter trykke “Genstart med tilføjelser deaktiveret ...”.
 3. Firefox starter nu i Sikker tilstand.

Løsning 3: Ændring af netværksindstillinger

En anden ting, du kan gøre, er at ændre netværksindstillingerne i din Firefox-browser. Hvis du ikke bruger en proxy til at oprette forbindelse til internettet, vil du muligvis deaktivere den i Firefox. Hvis du gør det, bliver du nødt til at sammenligne det med andre webbrowsere. Sådan deaktiveres proxy:

 1. Åben op Mozilla Firefox.
 2. Klik på menuknappen, og klik derefter på Muligheder.
 3. I Generel sektion, rul ned til Netværks indstillinger.
 4. Klik på Indstillinger.
 5. Vælg Ingen proxy og klik OK.
 6. Luk fanen, så ændringer gemmes.
 7. Genstart Firefox.
 8. Se om det løser problemet.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found