Vejledninger

Fix: XULRunner Error Platform Version er ikke kompatibel

Hvis du er en Mozilla Firefox-bruger, kan du muligvis se en fejl ved navn Xulrunner Error, når du prøver at åbne Firefox-browseren. Denne fejl vises ud af ingenting, og den forhindrer dig i at bruge Firefox-browseren. Denne fejl kan også vises, når du også tænder for Mozilla ThunderBird. Faktisk oplevede de fleste brugere dette problem med begge applikationer.

Hvad får Xulrunner-fejlen til at vises?

Her er hvad der forårsager denne fejl

 • Ufuldstændig opdatering: Hovedårsagen til denne fejl er en ufuldstændig installation / opdatering af Firefox-browseren. Firefox er normalt indstillet til automatisk at installere opdateringer, og denne proces kan afbrydes på grund af dårligt internet eller en pludselig nedlukning af systemet eller et antivirusprogram. Når dette sker, installeres din Firefox-opdatering ikke fuldstændigt og efterlader dig en installation med en blanding af gamle og nye opdaterede filer i Firefox-programmappen.

Bemærk

Løsningen nedenfor er til Mozilla Firefox. Som nævnt i begyndelsen af ​​artiklen kan dette problem imidlertid også forekomme for Mozilla Thunderbird-brugere. Årsagen til at se denne fejl, når du prøver at åbne Thunderbird, er den samme som Mozilla Firefox. Så nedenstående løsning fungerer også for Mozilla Thunderbird. Du skal bare geninstallere Mozilla Thunderbird i stedet for Mozilla Firefox, men de andre trin skal være de samme.

Metode: Rengør Installer Firefox

Da problemet skyldes en ufuldstændig opdateringsinstallation, er den sædvanlige løsning at udføre en ren installation af programmet. Dette betyder, at du skal afinstallere programmet og slippe af med alle dets filer, så der er intet tilbage på systemet, der kan forstyrre den nye installation. Du kan derefter installere en ny kopi af programmet, og det løser generelt problemet. Så følg nedenstående trin for at udføre en ren installation af Firefox.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind
 1. Find Firefox og Vælg det
 2. Klik på Afinstaller og følg instruktionerne på skærmen. Bemærk: Fjern ikke dine personlige filer, når afinstallationsprogrammet beder dig om at vælge, om du skal slippe af med personlige filer eller ej. Dine personlige filer inkluderer din Firefox-profil, bogmærker og flere andre filer, så sørg for at du ikke gør det.
 1. Når programmet er afinstalleret. Holde Windows-nøgle og tryk på E
 2. Type C: \ Programfiler \ i adresselinjen, og tryk på Gå ind
 3. Slet dit Mozilla Firefox folder
 1. Type C: \ Program Files (x86) \ i adresselinjen, og tryk på Gå ind
 2. Slet dit Mozilla Firefox folder
 3. Nu genstart
 4. Når systemet er genstartet, skal du klikke på her og download en ny kopi af Firefox.

Installer den nyeste version af Firefox ved at køre den downloadede fil, og alt skal være i orden.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found