Vejledninger

FIX: Du kan ikke logge ind på din pc lige nu Fejl på Windows 8 og 10

Windows 8 introducerede en helt ny måde for Windows-brugere at logge ind på deres computere, og denne metode kræver brug af Microsoft-konti (som stort set kun er Microsoft-e-mail-adresser) og deres adgangskoder for at logge ind på computere. Microsoft-konti er en logonmulighed på både Windows 8.1 og 10 - de to versioner af Windows-operativsystemet, der er blevet introduceret til verden efter Windows 8. Dog undertiden når man logger ind på en computer, der kører på Windows 8 eller senere gennem en Microsoft-konto og dens adgangskode, kan en bruger muligvis modtage en fejlmeddelelse, der lyder "Du kan ikke logge ind på din pc lige nu." For at uddybe, læses hele fejlmeddelelsen, som brugere, der er berørt af dette problem,:

”Du kan ikke logge ind på din pc lige nu. Gå til account.live.com for at løse problemet, eller prøv den sidste adgangskode, du brugte på denne pc. ”

Nu vil denne fejlmeddelelse naturligvis få en berørt bruger til at tro, at de har været udsat for den, fordi de har indtastet den forkerte adgangskode til deres Microsoft-konto en for mange gange. Dette er dog ikke tilfældet, da denne fejlmeddelelse påvirker Windows 8, 8.1 og 10 og kan udløses af alt fra brugeren, der indtaster den forkerte adgangskode til deres Microsoft-konto eller en ret almindelig fejl, der føder denne fejlmeddelelse.

Heldigvis er dette problem dog løst. Men inden du går videre til at prøve og løse dette problem, skal du sørge for at udelukke de sædvanlige skyldige bag dette problem ved at prøve at indtaste den korrekte adgangskode til din Microsoft-konto et par gange til og sørg for, at Caps Lock er slået fra, og hvis adgangskoden indeholder tal, og du bruger det numeriske tastatur til at indtaste disse numre, vises Num Lock er tændt.

Hvis du har udelukket alle de sædvanlige mistænkte og stadig står over for dette problem, er følgende de to mest effektive metoder, der kan bruges til at rette det:

Løsning 1: Genstart computeren, og vent 10-20 sekunder, før du logger på

En fremherskende teori om årsagen til dette problem er, at en berørt brugers adgangskode registreres forkert eller ufuldstændigt. Dette kan i mange tilfælde være årsagen til dette problem, især når den berørte bruger har et trådløst tastatur. Det kan tage et trådløst tastatur et par sekunder at oprette en pålidelig forbindelse til en computer, når den er startet op, hvorfor din adgangskode muligvis bliver registreret ufuldstændigt eller forkert, hvis du begynder at indtaste den, så snart computeren starter op.

For at sikre, at det ikke er tilfældet, skal du blot genstart din computer og vent 10-20 sekunder, når den starter, før du prøver at logge på den via din Microsoft-konto ved at indtaste din Microsoft-kontos adgangskode. Eller bedre endnu, brug Skærmtastatur (som kan startes ved at klikke på Let adgang >Skærmtastatur på loginskærmen) for at indtaste adgangskoden til din Microsoft-konto, bare for at være sikker på, at dette problem ikke skyldes et tastaturproblem.

Løsning 2: Nulstil din Microsoft-kontos adgangskode

Hvis intet andet ser ud til at fungere, er der ingen grund til at geninstallere Windows på din computer (det skulle være din sidste udvej), da der er en ekstrem god chance for, at du vil være i stand til at løse dette problem ved at nulstille din Microsoft-kontos adgangskode ved hjælp af en anden computer og derefter logge ind på computeren, der er berørt af dette problem med din nye adgangskode, som de fleste andre brugere, der har været i samme situation, som du er i lige nu. Hvis du vil bruge denne løsning til at løse dette problem, skal du:

her på en anden computer, en computer, som du med succes kan logge på og bruge.

Vælg jeg har glemt mit kodeord og klik på Næste.

Indtast e-mail-adressen eller telefonnummeret, der er knyttet til din Microsoft-konto, i Email eller telefon felt på den næste side, skal du indtaste Captcha under den og klik på Næste.

Vælg det medium, hvorigennem du gerne vil få den sikkerhedskode, som du kan bruge til at nulstille din Microsoft-kontos adgangskode (dette kan være alt fra en e-mail til din kontos gendannelses-e-mail-adresse til en tekst / opkald til det telefonnummer, der er knyttet til din konto ), bekræft mediet, hvis dit (hvis nødvendigt), og klik på Send kode.

Indtast den kode, du nulstiller adgangskoden, i Kode felt på det næste skærmbillede, og klik derefter på Næste.

Indtast din nye adgangskode i begge felter på det næste skærmbillede (adgangskoden skal være forskellig fra alle de adgangskoder, du tidligere har brugt til Microsoft-kontoen), og klik på Næste.

Det næste skærmbillede informerer dig om, at adgangskoden til din Microsoft-konto er blevet ændret. Når du ser denne skærm, skal du lukke browseren og flytte tilbage til den computer, der er berørt af dette problem.

Start den berørte computer.

Log ind på computeren via din Microsoft-konto ved hjælp af den nye adgangskode, du har angivet for den, og du skal være i stand til at logge på computeren med succes uden at se nogen fejlmeddelelser.