Vejledninger

Fix: Session “ReadyBoot” stoppet på grund af følgende fejl: 0xc0000188

ReadyBoot er en mekanisme, der kan hjælpe dig fremskynde din computers opstartstid. Hver gang du tænder for din computer, holder Windows styr på, hvordan din computer starter, og hvilke programmer der normalt er adgang til i opstartsprocessen. Windows gemmer let disse oplysninger i form af små filer i mappen "Forhent". Næste gang du tænder din computer, henviser Windows til disse filer for at fremskynde opstartsprocessen.

Det Forhent mappe er placeret under Windows systemkatalog og er selvvedligeholdende. Der er ikke behov for at slette dets indhold, da det kun sænker opstartsprocessen, da Windows ikke kan få adgang til de filer, det har gemt, og vil starte på den traditionelle måde.

Hvad er den største forskel mellem ReadyBoot og ReadyBoost?

Lad os starte med at definere mekanikken i begge processer. På systemer med mere end 700 MB RAM, ReadyBoot bruger oplysninger fra 5 tidligere støvler til at oprette en plan for en boot-time-hukommelsescache. Det vil forsøge at forudhente de filer, der er nødvendige i fremtiden, på RAM'en på forhånd. Den hukommelse, der bruges af ReadyBoot, frigøres efter ca. 90 sekunder eller straks, hvis en anden proces har brug for hukommelsen.

For at udtrykke det i enkle vendinger, hvis du har et system, hvor dit system er startet fra en SSD, kan ReadyBoot muligvis ikke forbedre opstartstiden meget. Det vil dog forsøge at bruge din hurtige RAM, så den kan tjene som en hurtig cache til disken. I dette øjeblik er selv de hurtigste SSD'er langsommere end din RAM, så det forbedrer opstartstiden lidt.

ReadyBoostpå den anden side er beregnet til at bruge flashhukommelsen til swap-filen. Hvis du har en SSD, er der ingen mening i at bruge ReadyBoost-værktøjet, da det bliver langsommere. Du kan muligvis se en pop op-meddelelse, når du tilslutter en hurtig USB-flash til din computer om, hvorvidt du vil bruge den til ReadyBoost eller ej.

Hvad betyder fejltilstanden under diskussion?

Denne fejl opstår hovedsageligt, hvis den hukommelse, der er tildelt ReadyBoot-tjenesten, er mindre end tjenesten faktisk har brug for. Derfor er det ikke i stand til at oprette de små filer, som vi diskuterede tidligere, og din computer tvinges til ikke at bruge tjenesten til sit potentiale. Standardstørrelsen på ReadyBoot på de fleste computere er 20 MB, hvilket kan vise sig at være mindre over tid. Vi kan prøve at ændre tildelingsstørrelsen og se, om dette løser fejlmeddelelsen.

  1. Tryk på Windows + S, skriv “performance monitor”I dialogboksen, og åbn applikationen.

  1. Udvide "Datasamler-sæt”Og klik på“Startsporingssporingssessioner”. Lede efter "ReadyBoot”Ved hjælp af navigationsruden til højre på skærmen og dobbeltklik på den.

  1. Vælg fanen “Stop tilstand”. Nu øg størrelsen placeret i bunden af ​​skærmen. Den ideelle størrelse hvis 128 MB. Det er ikke meget plads, men det er tilstrækkeligt for, at applikationen fungerer normalt.

  1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte.

Genstart computeren. Følg nedenstående trin for at kontrollere, om fejltilstanden blev løst.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “eventvwr.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.

  1. Nu kan du tjekke i begivenhedsfremviseren, om fejlmeddelelsen er sket for nylig. Desuden kan du også navigere til biblioteket “C: \ Windows \ Prefetch \ ReadyBoot”Og kontroller, om pladsen er mere end 20 MB, som vi definerede tidligere.

Hvad er bivirkningerne på min computer, hvis fejlmeddelelsen stadig er der?

Ifølge en officiel erklæring fra Microsoft:

Loggningen af ​​denne fejl påvirker ikke driften af ​​din computer.

Så for at opsummere påvirker denne fejl ikke på nogen måde den måde, din computer fungerer på, eller vil medføre tab af funktionalitet. Det bruges kun til at fremskynde din computer ved at øge starttiden. Hvis Windows ikke kan få adgang til dette værktøj, skifter det til at starte den traditionelle måde og starte operativsystemet uden at høre hukommelsestabellen, der blev bygget på grund af denne service. Vær opmærksom på, at det vil en anelse øg opstartstiden, men det er alt, hvad der er.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found