Vejledninger

Fix: Førerhusarkivet er beskadiget

Mange brugere støder på problemet, hvor de får en fejl "Førerhusarkiv er beskadiget". Denne fejl betyder, at førerhusfilerne til det program, du prøver at køre, enten ikke er tilgængelige for systemet, eller de er ufuldstændige.

EN CAB-fil er en form for komprimeret arkiv, der bruges på Windows-baserede pc'er. Det har både arkivering og komprimering; Dette betyder, at du kan have flere filer, der er reduceret i størrelse for at oprette en enkelt CAB-fil. Et andet vigtigt træk med hensyn til CAB-filer er, at de signeres digitalt, hvis de er fra en verificeret udgiver. På denne måde kan du nemt kontrollere, om CAB-filerne er autentiske eller ej.

Nu er der to sager; enten opstår fejlmeddelelsen på dit Antivirus, fordi der er nogle ufuldstændige Windows-opdateringsfiler til stede på din computer. Da de er ufuldstændige, advarer antivirussoftwaren dig om, at det kan være ondsindet, fordi det ikke ved, hvad de skal lave med disse ufuldstændige filer. Antivirusprogrammet (i de fleste tilfælde Avast) viser fejlmeddelelsen som denne “msi.dll - Kan ikke scanne.CAB-arkivet er beskadiget”. Hvis dette faktisk er Windows-opdateringsfiler, er der intet at bekymre sig om.

I det andet tilfælde får brugerne en fejlmeddelelse om, at førerhusarkivet er beskadiget, når de prøver at køre eller installere applikationer. Deres internet fungerer muligvis ikke sammen med andre drivere, der også fungerer. Hvis du bemærker denne type opførsel, betyder det, at din computer er inficeret med malware, der ødelægger CAB-filerne for at forstyrre dine aktiviteter.

Sag 1: Korrupt besked på grund af ødelagt Windows Update

Der er mærkbare rapporter om, at Avast Antivirus popper fejlmeddelelsen som vi diskuterede tidligere. Hvis du får denne fejlmeddelelse, når du scanner ved hjælp af antivirusprogrammet og du kan digitalt kontrollere, at CAB-filen er legitim, der er intet at bekymre sig om. Du kan enten lade CAB-filen være, som den er, eller du kan slette den manuelt ved at navigere til det angivne bibliotek.

Du kan nemt kontrollere den digitale signatur for CAB-filen ved at højreklikke på den og vælge “Ejendomme”. Hvis du er helt sikker at dåse-filen er legitim, kan du være bekymringsfri. Hvis ikke, fortsæt til næste sag.

Sag 2: Korrupt besked ved installation af applikationer

Nogle brugere kan komme på tværs af det tilfælde, hvor de oplever fejlen, når de installerer applikationer på deres computer. Sammen med dette fænomen kan de også mangler andre vigtige funktioner på deres computer, som f.eks. ikke at få adgang til internettet, problemer med at starte computeren, problemer med at få adgang til systemindstillinger osv. Enten er dine systemfiler korrupte, eller der er noget malware til stede på din computer, der ændrer alle førerhusfiler, så du ikke er i stand til at bruge dem.

For det første er det bedst at scanne din computer ved hjælp af Microsoft Safety Scanner. Hvis softwaren ikke finder nogen malware eller ikke fjerner dem fra din computer, kan du ty til andre tredjepartsapplikationer derude for at scanne din computer grundigt.

Microsoft Safety Scanner er et scanningsværktøj designet til at finde og fjerne malware fra din computer. Bemærk, at denne software er ikke en erstatning til dit almindelige antivirusprogram. Den kører kun, når den udløses, men har de nyeste definitioner opgraderet. Desuden anbefaler vi, at du kun bruger denne software ved at downloade den nyeste version, da virusdefinitioner opdateres ofte.

  1. Gå over til Microsofts officielle hjemmeside og Hent sikkerhedsscanneren. Sørg for at downloade den korrekte version til din computer ved at vælge bits.

 

  1. Filen vil være omkring 120 MB. Download filen til en tilgængelig placering og klik på exe-filen til løbdet.

 

  1. Vent på, at scanningen er fuldført. Hvis der blev opdaget trusler, underrettede scanneren dig straks.

Hvis du stadig oplever problemer, er her en liste over forskellige antivirussoftware, som du kan bruge til at genvinde kontrollen over din computer korrekt. Vær opmærksom på, at hvis du kører mere end en antivirussoftware på ethvert tidspunkt, kan de komme i konflikt. Så installer en ad gangen; hvis det ikke viser sig at være nyttigt, skal du afinstallere det og gå videre til det næste.

  • Hent ComboFix fra dets officielle hjemmeside og kør den på din computer. Det er designet til at scanne efter malware, spyware og fjerne dem efter at have bedt dig om det.
  • Hent Malwarebytes og kør det på din computer. Du skal også løbe AdwCleaner som har specialiseret sig i at fjerne adware fra din computer.
  • Du kan også bruge alle Andet talrige antivirus tilgængelige programmer derude.
  • Tjek din installerede programmer (Windows + R og appwiz.cpl) til mistænkelige programmer, som du ikke selv installerede manuelt.

I nogle ekstreme tilfælde, hvis du ikke er i stand til at fjerne malware fra din computer, selv efter at have prøvet forskellige antivirussoftware, er det klogt at enten installere en ren version af Windows eller rulle tilbage til en tidligere version. Du kan udføre en ren installation af Windows ved hjælp af startbart medie. Du tjekker vores artikel om, hvordan du opretter en startbart medie. Der er to måder: ved at bruge medieoprettelsesværktøj fra Microsoft og ved at bruge Rufus. Sørge for at du har sikkerhedskopieret dine data og legitimationsoplysninger, før du fortsætter med løsningen. Du kan også bruge softwaren "Belarc" til at sikkerhedskopiere alle licenser på din computer, så du ikke behøver at indtaste dem igen og igen

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found