Vejledninger

Fix: iPhone gendan problem ukendt fejl 1

Hvis du tilfældigvis har en iPhone, vil du hver gang imellem finde dig selv nødt til at gendanne din enhed via iTunes for at løse softwarerelaterede problemer. At foretage en fuld gendannelse på din iPhone medfører undertiden uforudsigelige resultater, som til tider er udfordrende at rette. Faktisk vil du støde på forskellige fejlmeddelelser, der har brug for meget at finde ud af for en løsning.

Blandt disse fejlmeddelelser er fejlen "Denne iPhone ikke kunne gendannes på grund af en ukendt fejl (-1)" sandsynligvis en af ​​de sværeste at rette, fordi denne fejl siges at være forårsaget af hardwareproblemer på din iPhone.

Specifikt er denne fejl noget relateret til en beskadiget basebandchip, og den kommer normalt op mod slutningen af ​​gendannelsesprocessen, når iTunes opdaterer basebåndet på din iPhone. Vi har listet flere trin nedenfor for, hvordan du løser denne fejl, men du skal først kontrollere, om fejlen på din iPhone skyldes et hardwareproblem.

For at kontrollere skal du blot kigge efter IMEI på din iPhone. Gør dette ved at åbne telefonappen. Tryk på tastaturet, og indtast * # 06 #. Alternativt kan du gå til Indstillinger >Generel >Om og se efter IMEI.

Hvis IMEI findes på din telefon, betyder det, at din iPhone er sikker, og at den ikke har nogen baseband- eller hardwareproblemer. Hvis IMEI-feltet er tomt, har din iPhone hardwareproblemer, og det er bedre for dig at bringe det til en Apple Store til reparation.

Trin 1: Sørg for, at sikkerhedssoftwaren og indstillingerne på din computer ikke forhindrer Apple-opdateringsserveren i at kommunikere med din enhed.

  • Brug en administrativ brugerkonto, når du logger på din computer, ikke en gæstekonto.
  • Sørg for, at indstillingerne for dato, tid og tidszone på din computer er korrekte.
  • Opdater iTunes til den nyeste version.
  • Opdater din computers operativsystem.
  • Opdater din sikkerhedssoftware.

Trin 2: Gendan din iPhone to gange mere.

  • Slut din iPhone til din computer ved hjælp af et USB-kabel.
  • Vælg din iPhone, når den vises på iTunes.

  • Gå til fanen Oversigt, og klik på Gendan.

  • Klik på Gendan igen. Hvis du gør dette, slettes alle data og indhold på din iPhone og gendanner enheden til dens fabriksindstillinger.

  • Når gendannelsesprocessen er afsluttet, genstarter din iPhone. Du har nu mulighed for at konfigurere din iPhone som en ny enhed eller gendanne en tidligere sikkerhedskopi for at få adgang til dine data og indhold.

Forhåbentlig vil de foreslåede løsninger ovenfor hjælpe dig med at bringe din iPhone tilbage til livet. Ellers har du intet andet valg end at kontakte Apple Support eller få en erstatning for din enhed, hvis den stadig er under garanti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found