Vejledninger

Sådan fjernes MASetupCleaner.exe af Samsung Kies

Windows-brugere støder ofte på forskellige mistænkelige filer, mens de bruger deres computere til deres personlige formål, og de er ofte usikre på, hvordan den specifikke fil fandt vej til deres computer. Det er godt at være forsigtig og forhindre dig i at åbne eller downloade filer og programmer, der har en ukendt oprindelse.

Din bedste chance er simpelthen at google hver fil, du måske er nysgerrig efter, fordi mange af dem kan være ondsindede, hvis du downloadede dem fra et sketchy websted. Nogle filer genkendes ikke som ondsindede selv af de bedste antivirusprogrammer, især hvis de ikke opdateres regelmæssigt. Lad os tjekke denne fil og finde ud af, om den er skadelig eller ej!

Skal din Fjern MASetupCleaner.exe-fil?

Denne særlige fil blev rapporteret at være af ukendt oprindelse af mange Windows-brugere, fordi de ikke ved, hvor den kom fra.

Det viser sig, at denne fil tilhører et program kaldet Samsung Kies, som grundlæggende er et program, der gør det nemt for dig at synkronisere din Samsung Android-telefon med din computer. Brugere var foruroliget over, at Windows Firewall rapporterede dette program for at forsøge at etablere en internetforbindelse.

Hvis du har Samsung Kies installeret på din computer, har du intet at bekymre dig om, men filen kan blive irriterende, hvis disse pop op-meddelelser fortsætter med at vises. Men hvis du ikke har Samsung Kies installeret, kan dette være en virus, der præsenterer sig under samme navn. Find ud af, hvordan du løser disse problemer nedenfor.

Løsning 1: Afinstaller Samsung Kies

Hvis du installerede Samsung Kies for at rette din telefon ved at downloade den nyeste firmware eller synkronisere dine filer en gang, har du muligvis ikke brug for det regelmæssigt, hvilket betyder at du kan slette det frit. Prøv denne metode til at afinstallere den, før du gør noget andet.

 1. Frakobl USB-kablet fra enheden, inden du fortsætter.
 2. Download den korrekte version af Kies ved at besøge //www.samsung.com/us/support/owners/app/kies og vælge din version øverst på siden.
 3. Kør den fil, du lige har downloadet, ved at finde den i mappen Downloads
 4. Klik på Fjern, når du bliver bedt om det med Kies Geninstaller eller Fjern.
 5. Klik på afkrydsningsfeltet ud for Slet midlertidig gem fil, og klik på Ja.
 6. Applikationen fjernes derefter fra computeren.

Hvis du i øjeblikket ikke har adgang til en internetforbindelse, kan du også afinstallere Kies fra kontrolpanelet eller appen Indstillinger og fjerne det derfra.

Vi er sikre på, at du har prøvet dette, så snart du tænkte på at afinstallere Samsung Kies, men lad os gennemgå processen igen for brugere, der overhovedet kæmper med at afinstallere apps.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i din søgefelt. Alternativt kan du åbne Indstillinger ved at klikke på Windows-logoet i nederste venstre hjørne og klikke på tandhjulsikonet.
 2. Skift til kategorivisningen i Kontrolpanel, og klik på Afinstaller et program under Programmer og funktioner.
 3. Hvis du bruger Indstillinger, skal du blot klikke på Apps-sektionen, så snart du åbner Indstillinger.
 4. Når du har kigget på hele listen over installerede apps, skal du finde Samsung Kies og klikke på Afinstaller.
 5. Følg instruktionerne på skærmen.
 6. Genstart din computer og se om programmet er blevet fjernet.
 7. Vent med at se, om MASetupCleaner.exe-fejlen stadig vises.

Løsning 2: Hvad skal jeg gøre, hvis den konventionelle metode ikke fungerer?

Hvis den konventionelle metode til afinstallation af Samsung Kies og MASetupCleaner ikke fungerer, kan du prøve denne særlige metode til at afinstallere den ved hjælp af Windows PowerShell.

 1. Start Windows PowerShell med administratorrettigheder. For at gøre dette skal du klikke på Start> Alle apps> Windows PowerShell eller højreklikke på Start Menu-logoet og vælge Windows PowerShell (Admin). Du kan også søge efter det ved hjælp af søgeknappen på proceslinjen.
 2. Højreklik på Windows PowerShell, og klik på Mere> Kør som administrator.
 3. På Windows PowerShell-skærmen skal du kopiere og indsætte følgende kommando for at modtage den fulde liste over de apps, du har installeret sammen med detaljeret information om hver enkelt. Sørg for at klikke på Enter efter at have indsat teksten for at køre kommandoen.
 4. Get-AppxPackage -AllUsers | Vælg Navn, PackageFullName
 5. Outputtet fra ovenstående kommando vil være en liste med to kolonner. Under den første kolonne vises det fulde navn på appen (navn), og i den anden kolonne vises hele pakkenavnet (PackageFullName).
 6. Vent til listen er indlæst, og prøv at søge efter Samsung Kies. Dette kan tage et stykke tid, men vær tålmodig, mens du kigger gennem de installerede apps.
 7. Når du finder det, skal du kopiere alt ved siden af ​​linjen PackageFullName ved at vælge hele teksten og bruge Ctrl + C-tastekombinationen.
 8. Brug følgende kommando for at afinstallere Samsung Kies fra din pc. Udskift den fedte PackageFullName med det faktiske navn, du lige har kopieret, og klik på Enter.
 9. Fjern-AppxPackage -pakke PackageFullName
 10. Genstart computeren, så ændringerne kan træde i kraft. Sørg for at gemme og lukke alle apps, du har åbnet, før du genstarter.

Løsning 3: Fjernelse af MASetupCleaner.exe fra opstart

Hvis du bruger Samsung Kies regelmæssigt, vil du muligvis ikke afinstallere det fra din computer, fordi der er få andre alternativer til synkronisering af Android-telefoner med din pc. Men hvad du kan gøre er, at du kan deaktivere det fra opstart fuldstændigt ved at følge instruktionerne nedenfor.

 1. For at fjerne filen fra opstart ved hjælp af Registreringseditor, gå til Start >> Kør og skriv følgende tekst: “regedit.exe”. Klik på Enter eller OK for at åbne Registreringseditor.
 2. Klik på menuen Filer øverst til venstre i vinduet, og vælg eksportindstillingen.
 3. Vælg hvor du vil gemme ændringerne i din registreringsdatabase.
 4. Hvis du forårsager beskadigelse af registreringsdatabasen ved at redigere den, skal du blot åbne Registreringseditor igen, klikke på Filer >> Importer og find den .reg-fil, du har eksporteret på forhånd.
 5. Alternativt, hvis du ikke importerer de ændringer, der er foretaget i registreringsdatabasen, kan du gendanne dit system til en tidligere arbejdstilstand ved hjælp af Systemgendannelse.

Når vi har sikkerhedskopieret ændringerne i vores registreringsdatabase, kan vi fortsætte med løsningen på vores problem.

 1. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor: HKEY_LOCAL_MACHINE >> Software >> Microsoft >> Windows >> Aktuel version
 2. Åbn Run OR / AND RunOnce OR / AND RunServices OR / AND RunServicesOnce-nøglerne og slettet alt, hvad du finder relateret til MASetupCleaner.
 3. Følg de samme trin for HKEY_CURRENT_USER placering med de samme taster og sletning af de samme filer.
 4. Genstart computeren, og kontroller, om MASetupCleaner.exe-relaterede meddelelser vises.

Hvis du har lyst til at redigere registreringsdatabasen for at fjerne filen fra opstart er for kompliceret, kan du gøre det på en anden måde lettere.

Alternativt kan du ganske enkelt forhindre softwaren i at indlæses under opstart uden at deaktivere den.

 1. Hvis du bruger Windows OS ældre end Windows 10, skal du skrive “msconfig” i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør og navigere til fanen “Startup”.
 2. Hvis du bruger Windows 10, skal du klikke på CTRL + SHIFT + ESC for at åbne Jobliste og navigere til fanen “Opstart”.
 3. Fjern markeringen af, at MASetupCLeaner starter, og dine Windows Firewall-problemer skal tage fat på at blive vist.
 4. Hvis du ikke kan se MASetupCleaner, kan du deaktivere Kies fra at starte let ved at fjerne markeringen i det samme vindue.

Løsning 4: Gendannelse af din pc til en tidligere tilstand ved hjælp af systemgendannelse

Nogle brugere hævder, at de ikke kunne slippe af med deres MASetupCleaner.exe-problemer, selv efter at de afinstallerede Samsung Kies med succes. Disse forekomster er sjældne, men de sker, så vi anbefaler, at du prøver denne mulighed, hvis alt andet mislykkes.

Systemgendannelsesmulighed kan bringe din computer i den fase, før dette uønskede program blev installeret, så længe du har et systemgendannelsespunkt placeret et eller andet sted derinde. Dette løser dit problem, men ved, at du muligvis mister nogle installerede apps eller filer, så sørg for at sikkerhedskopiere alt.

 1. Naviger til Windows-loginskærmen, og klik på ikonet Power
 2. Hold Skift-tasten nede, mens du klikker på Genstart.
 3. Åbn Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Startup-indstillinger, og klik på Genstart.
 4. Så snart du bliver bedt om en nummereret liste over forskellige muligheder, skal du klikke på nummeret ved siden af ​​Aktivér fejlsikret tilstand med kommandoprompt.
 5. Så snart Kommandoprompt åbnes, skal du bruge følgende kommandoer i denne rækkefølge for at åbne skærmbilledet Systemgendannelse. Klik på Enter efter hver og vent på, at den er færdig, inden du gør noget.
 6. cd-gendannelse
 7. rstrui.exe
 8. Følg instruktionerne, når vinduet Systemgendannelse åbnes, og vælg et gendannelsespunkt, før du installerede Samsung Kies.
 9. Fortsæt med guiden, og klik på Ja for at starte Systemgendannelse.
 10. Afslut ikke denne proces, og vent på, at alt er færdigt.

Løsning 5: Hvis du har mistanke om, at MASetupCleaner.exe er en virus

Hvis du aldrig har installeret Samsung Kies på din pc, og hvis du slet ikke har tilsluttet Samsung-telefoner, bør du sandsynligvis ikke se dette program på din computer, og det kan være en virus forklædt som filen.

Malwarebytes producerer normalt gratis sikkerhedsværktøjer, som helt sikkert kan hjælpe dig med at holde din pc beskyttet. Dette særlige Anti-Rootkit-værktøj er designet til at slippe af med rootkits som denne, og mange mennesker har rapporteret, at denne software faktisk lykkedes at slippe af med problemet.

 1. Download Malwarebytes Anti-Malware-værktøj herfra.
 2. Luk alt, hvad du kan lukke på din computer, og åbn den fil, du lige har downloadet.
 3. Installer MBAM på et praktisk sted, og åbn det, når installationen er afsluttet.
 4. Opdater databasen, så snart du åbner programmet.
 5. Find indstillinger i venstre side af skærmen, og gå til fanen Beskyttelse.
 6. Slå indstillingen Scan for rootkits til for at finde denne malware.
 7. Scan din computer med en trusselsscanning.
 8. Når scanningen er afsluttet, skal du holde indstillingen Opret gendannelsespunkt markeret og klikke på Oprydning.
 9. Din computer genstarter, så kontroller, om det samme problem forbliver, når du prøver at åbne din antivirussoftware.

Hvis noget interfererer med enten MBAM-installationen, åbningen eller fjernelsen af ​​malware, skal du bruge et værktøj kaldet Rkill, som hjælper dig med at afslutte processer, der forårsager problemet, så du kan fjerne dem med det samme.

 1. Download Rkill herfra.
 2. Når du har downloadet det, skal du finde det i mappen Downloads og omdøbe det for at "narre" rootkit.
 3. Kør det, og vent, indtil processen er slut. Genstart ikke din computer nu. Du skal blot køre MBAM-værktøjet igen og slippe af med denne malware.

Hvis Malwarebytes Anti-Rootkit ikke var i stand til at slippe af med rootkit, eller hvis du vil køre et par ekstra scanninger, er der flere værktøjer af høj kvalitet, du kan bruge.

 1. Download Zemana AntiMalware herfra.
 2. Omdøb den fil, du lige har downloadet, til noget andet.
 3. Kør installationen, og vælg den mappe, du vil installere Zemana i.
 4. Appen skal køre automatisk, men hvis den ikke gør det, skal du åbne mappen, hvor du valgte at installere Zemana, og omdøbe filen ZAM.exe til noget andet og dobbeltklikke på den.
 5. Scan din computer med en Deep Scan-mulighed.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found