Vejledninger

Sådan deaktiveres Office Baggrundsopgavehåndterer Pop op på Windows 10

Der er en underlig opførsel, der foregår i Windows 10, hvor brugerne bemærker et kort Microsoft Office-popup-vindue, der lanceres regelmæssigt. Pop-up'en forbliver kun på skærmen i et kort sekund, efter at den er skabt, og lukker den straks igen. Dette forvirrede brugere til at tro, at de har at gøre med en malware-trussel.Som det viser sig, kaldes den fil, der bliver udført hver time eller deromkringofficebackgroundtaskhandler.exeog er en legitim del af Office-pakken. Standardplaceringen for den er under C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ root \ Office16 \ officebackgroundtaskhandler.exe.

Det er helt sikkert betryggende, at vi ikke har at gøre med en malwareinfektion, men denne pop-up har potentialet til at ødelægge nogle af dine aftener. Mange brugere har rapporteret, at når denne pop op vises, bliver de straks kastet ud af enhver applikation i fuld skærm, som de kører i det øjeblik. Som du kan forestille dig, er dette ikke noget, du gerne vil have, når du spiller spil eller ser en film.

Dette særlige problem er konsekvent blevet rapporteret af Windows 10-brugere siden 15. april 2017. Microsoft har allerede udstedt flere hotfixes til dette problem, men nogle brugere kæmper stadig med dette problem. Heldigvis er der mange andre måder, du kan bruge til at løse dette problem uden at skulle afinstallere hele din Office-pakke.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, skal du bruge en af ​​nedenstående metoder. Ideelt set skal du starte med den første metode og arbejde dig ned, indtil du støder på en løsning, der fungerer for dig.

Metode 1: Opdater til Office build 16.0.8201.2025 eller højere

Microsoft var bestemt hurtig med at udstede et hotfix til dette særlige problem, men det hjælper ikke alle, der kæmper med problemet. Fra deres synspunkt er problemet løst startende med opbyg 16.0.8201.2025.

Som bekendt er opdateringen kun tilgængelig for dem, der deltager i kontoret Insidere Langsom program. Endnu mere har nogle brugere, der kæmper med dette problem, rapporteret, at problemet stadig ikke er løst, selv efter opdatering til den ovenfor specificerede build.

Microsoft har bekræftet, at dette hotfix vil blive inkluderet i fremtidige opdateringer til dem, der ikke deltager i Insidere program. Når du læser denne artikel, er problemet muligvis rettet korrekt af Microsoft for alle. På grund af dette kan du prøve nedenstående trin, selvom du ikke er tilmeldt Insiders-programmet.

 1. Åbn ethvert Office-program, og åbn et dokument (tom side fungerer). Gå derefter til Fil> Konto.

 2. I Konto klik på Office-opdatering (under Office-logoet). Vælg derefter Opdatere nu fra rullemenuen.

 3. Vent, indtil den seneste opdatering er anvendt, og genstart Office-programmet. Du skulle se en "Du er opdateret!" besked, når du er på den seneste tilgængelige version.
 4. Du kan bekræfte, om du har det rigtige buildnummer ved at markere produkt information side i Fil> Konto.

Hvis du er i gang Byg 8201.2075 eller derover, gå videre med din normale forretning og se om pop op-vinduerne begynder at vises. Hvis du stadig serofficebackgroundtaskhandler.exepop op-vinduer, følg en af ​​nedenstående metoder.

Metode 2: Ændring af implementeringsmetoden for Insider builds

Hvis du tilmeldte dig kontoret Insidere program, kan du muligvis have en hurtig løsning. Ændring af implementeringsmetoden for Insider builds kan måske bare fjerne problemet for dig. Selvom det er uklart, hvorfor dette påvirker adfærden hos officebackgroundtaskhandler.exe, nogle brugere har fjernet problemet uforsvarligt bare ved at ændre Insider ring. Du behøver ikke at indstille den til en bestemt opdateringskanal - enhver ændring i Insider-implementeringsmetoden ser ud til at fungere.

Bemærk: At vælge en anden Insider programmet ændrer den måde, du modtager de seneste tilgængelige builds på for alle Microsoft-produkter, der er tilmeldt programmet. Afhængigt af opdateringskanalen modtager du muligvis opdateringer med funktioner, der i øjeblikket er under udvikling. For mere information om de forskellige opdateringskanaler, se dette link (her).

Følg vejledningen nedenunder for at ændre implementeringsmetoden til Insider builds:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et kørselsvindue. Skriv “kontrolopdatering”Og tryk Enter for at åbne Windows opdatering.
 2. I Windows opdatering skærm, rul ned og klik på Avancerede indstillinger under Opdater indstillinger.

 3. Rul ned til Insider builds, og skift implementeringsmetoden. Hvis du er i gang Hurtig, indstil den til Langsom og omvendt.

  Opdatering: Microsoft har for nylig ændret navnene på opdateringskanalerne. Hvis du er på en af ​​de nyeste Windows 10-builds, kan du muligvis se det Insider og Månedlige kanaler i stedet for Hurtig og Langsom. Uanset hvad skal du ændre installationsmetoden til den, der ikke er aktiv, og se om dette løser problemet. Hvis det ikke flytter til en af ​​nedenstående metoder.

Metode 3: Deaktiver registrering af Office Background Task Handler fra Task Scheduler

Den mest populære løsning til dette problem er at deaktivere officebackgroundtaskhandler fra Opgaveplanlægning. Selvom denne metode har hjulpet mange brugere med at fjerne pop op-vinduet, er løsningen muligvis kun midlertidig. Denne metode udsætter dog ikke dit system for potentielle sikkerhedsrisici.

Nogle har rapporteret, at de tilfældige pop op-vinduer er vendt tilbage en uge eller deromkring efter at have fulgt nedenstående trin. Som det viser sig, kan den deaktiverede opgave blive tilsidesat, når du opdaterer Office til en ny build, der udløser den samme adfærd.

Bemærk: Hvis du leder efter en permanent løsning, skal du springe denne metode over og følgeMetode 4, metode 5 eller Metode 6.

Følg vejledningen nedenfor for at deaktivereKontorBaggrundTaskHandlerRegistrationtas fra Task Scheduler:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et kørselsvindue. Skriv “taskchd.msc”Og ramte Gå ind at åbne Opgaveplanlægning.

 2. Dobbeltklik på Opgaveplanlægning (lokal) at afsløre Opgaveplanlægers bibliotek.

 3. I Task Scheduler Library, udvide Microsoft og klik på Kontor for at se de relaterede opgaver i midterruden.

 4. Vælg KontorBaggrundTaskHandlerRegistration fra midterruden, brug derefter Handling ruden til højre for at klikke Deaktiver.

  Bemærk: Dette deaktiverer den opgave, der forårsager problemet, og forhindrer pop op-vinduet i at blive vist igen.

Metode 4: Kørsel af Office Background Task Handler Registration under System-konto

Denne metode ser ud til at have en mere permanent effekt. Det indebærer at ændre brugergruppepolitikken for den skyldige opgave til System. Dette skjuler angiveligt popup-vinduet fra gydning uden at deaktivereKontorBaggrundTaskHandlerRegistration opgave. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

Bemærk: Denne metode og nedenstående forbedrer højdeprivilegiet for denne særlige opgave, hvilket kan føre til nogle systemsårbarheder i forhold til nogle sikkerhedstrusler. Hvis du ikke har det godt, skal du springe direkte til Metode 6.

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et kørselsvindue. Skriv “taskchd.msc”Og ramte Gå ind at åbne Opgaveplanlægning.

 2. Dobbeltklik på Opgaveplanlægning (lokal) at afsløre Opgaveplanlægers bibliotek.

 3. I Task Scheduler Library, udvide Microsoft og klik på Kontor for at se de relaterede opgaver i midterruden.

 4. Vælg KontorBaggrundTaskHandlerRegistration fra midterruden, og vælg derefter Ejendomme fra højre rude.

 5. Under Ejendomme, vælg Generel fanen og klik på Skift bruger eller gruppe.

 6. I Vælg bruger eller gruppe vindue, skriv “system”I feltet under Indtast objektnavnet for at vælge. Hit Okay for at gemme ændringerne.

Det er det. De tilfældige pop-ups forårsaget afofficebackgroundtaskhandler.exeskal nu løses.

Metode 5: Kør officebackgroundtaskhandler.exe som administrator

En anden måde at gå rundt på og løse dette problem er at køreofficebackgroundtaskhandler.exesom administrator. Dette er bekræftet for at forhindre, at tilfældige pop op-vinduer vises, men der er også nogle sikkerhedsproblemer relateret til denne rettelse.

Windows har en historie om at være sårbar over for privilegiehøjdeangreb. På grund af dette skal du kun følge nedenstående trin, hvis de første tre metoder ovenfor ikke har været anvendelige i din situation. Sådan løber duofficebackgroundtaskhandler.exesom administrator:

 1. Gå tilC: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ root \ og åbn Kontor16 folder.
 2. Højreklik påofficebackgroundtaskhandler.exeog vælg Ejendomme.

 3. Gå til Kompatibilitet fanen og marker afkrydsningsfeltet ud for Rafbryd dette program som administrator (under Indstillinger). Hit ansøge for at gemme dine ændringer.

Det er det. DetKontor Baggrund Opgavehåndterer eksekverbar skal nu forhindres i at åbne tilfældige pop op-vinduer.

Metode 6: Fjern Office Telemetry med DestroyWindows10spying

Hvis alle ovenstående metoder mislykkedes, er der et lille program, der garanteret fjerner de irriterende Office-pop-ups. Denne metode indebærer anvendelse af et open source-program kaldet DestroyWindows10spionering at fjerne Kontortelemetri komponenter.

Bemærk: DestroyWindows10spionering er ikke kendt for at forårsage underliggende problemer med Office, men brug det på egen risiko. Selvom det er ekstremt let, har programmet ret kraftfulde funktioner. Det anbefales kraftigt, at du ikke bruger det til andet end det, der fremgår af nedenstående trin.

 1. DownloadDWS_Lite eksekverbar fra dette GitHub-link (her).

 2. ÅbenDestroyWindows10spionering, gå til Indstillinger vindue og sørg for Aktivér professionel tilstand er deaktiveret.

 3. Gå derefter til Hjælpeprogrammer fanen og klik på Deaktiver Office 2016-telemetri.

 4. Sørg for, at du ikke har noget Office-program, der kører og rammer i øjeblikket Ja ved den næste Advarsel vindue.

 5. Genstart din computer og nyd livet uden de irriterende Office-pop-ups.