Vejledninger

Fix: Division Error Code Mike

Divisionen er et ret nyt spil udgivet af Ubisoft, og det ser ud til, at mange spillere blev påvirket af forskellige variationer af fejlkoden Mike, som forhindrer brugerne i at nyde spillet, som de skulle.

Ubisoft har selv offentliggjort flere løsninger på fejlen, men disse generiske metoder ser ikke ud til at hjælpe folk med at slippe af med fejlen, så de fleste af dem er nødt til at stole på andre brugers forslag og råd. Hvis du støder på fejlkoden Mike, mens du spiller The Division, skal du følge artiklen omhyggeligt og sørge for at prøve hver af nedenstående løsninger.

Løsning 1: Genstart dit spil flere gange

Selvom denne løsning lyder ret grundlæggende, fungerer Ubisofts servere nogle gange op, og de eneste løsninger er at prøve at oprette forbindelse til dem igen ved at genstarte dit spil flere gange. Selvfølgelig, hvis serverne i dit område virkelig er nede, kan du ikke oprette forbindelse, men du kan altid tjekke deres websted om lignende opdateringer.

Xbox-brugere:

 1. Sæt spillet på pause, hvis du er i spillet ved blot at klikke på Xbox-logo-knappen på din spilcontroller.
 2. Naviger til højre rude, og find det spil, du spiller i øjeblikket. Det skal være under vejledningsruden.

 1. Når du har valgt Division fra listen, skal du klikke på knappen Start og vælge indstillingen Afslut for at afslutte spillet.
 2. Åbn spillet igen efter et stykke tid, og kontroller, om problemet er løst nu.

PlayStation-brugere:

 1. Sæt spillet på pause, hvis du er i spillet ved blot at klikke på PlayStation-logo-knappen på din spilcontroller.
 2. Find spillet fra brikken, der viser, at spillet kører, og klik på knappen Indstillinger for at stoppe spillet med det samme.

Løsning 2: Brug WTFast

WTFast er et værktøj designet til at hjælpe din computer med at håndtere høj ping eller en dårlig internetforbindelse. Men selvom din internetforbindelse ikke er så dårlig, og du kæmper med Mike-fejlkoden, skal du bestemt prøve at installere det værktøj, der grundlæggende opretter forbindelse til en anden server for at konfigurere spillet.

 1. Gå til WTFast-webstedet ved hjælp af din yndlingsbrowser ved at klikke på hyperlinket i begyndelsen af ​​sætningen, som skal føre dig direkte til deres downloadside.
 2. Når denne fane åbnes, skal du være i stand til at rulle ned på siden og klikke på knappen Hent skrevet med gule bogstaver, som beder dig om downloadindstillingen. Sørg for at klikke på den.
 3. Når downloadet er afsluttet, skal du klikke på installationsfilen i bunden af ​​din browser for at starte installationen. Bliv ved med at trykke på "Næste" for at installere ved hjælp af standardindstillinger, og klik derefter på "Udfør" for at afslutte installationen.

 1. Hvis installationsfilen ikke er i bunden af ​​din browser, kan du finde den i mappen Downloads. Gå bare til mappen i dine biblioteker, og dobbeltklik på den for at begynde at installere WTFast på din computer.
 2. Kør programmet ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Det skulle bringe dig til et log-in vindue.
 3. Log ind på din konto. Du kan oprette det ved blot at navigere til deres websted igen og registrere dig for en konto. Bemærk, at du bliver nødt til at bekræfte din e-mail-adresse.

 1. Vælg et spil. I feltet Vælg spil skal du skrive det ønskede spil og derefter sikre dig, at alternativknappen “Listed Games” er markeret. Divisionen skal være lige der, når du søger efter den.
 2. Vælg en server. Vælg den server, du vil bruge, i højre side af skærmen under feltet Vælg netværk. Den bedste mulighed for dig er at bruge “Vælg automatisk den bedste forbindelsesrute”. Når programmet har fundet den server, du leder efter, skal du klikke på Afspil-knappen.

 1. Programmet skal indlæses lidt, og derefter starte det spil, du valgte, ved hjælp af den valgte server.

Løsning 3: Genstart din konsol

Dette er endnu en generisk løsning, der viser gode resultater i visse scenarier, især når genstart af spillet ikke fungerede. Brugere hævder, at hovedårsagen til, at denne metode fungerer, er, at dette nulstiller konsolens cache fuldstændigt og den måde, konsollen opretter forbindelse til Ubisofts servere på.

Besøg denne artikel skæbne-fejltermit for at se, hvordan du genstarter din konsol korrekt, uanset om det er en Xbox One eller en PlayStation 4. Den findes under løsning 3 i artiklen.

Løsning 4: Geninstaller divisionen

Geninstallation af spillet fungerede for flere brugere på grund af åbenlyse grunde. Hvis nogle af spillets filer forsvinder eller er ødelagt muligvis efter en større opdatering eller efter at du har slukket for din konsol, mens du var i spillet, er den bedste mulighed blot at geninstallere det, selvom processen kan tage et stykke tid for store spil som f.eks. Divisionen.

Geninstallation af spillet på PlayStation 4:

 1. Tænd PlayStation 4-systemet, og log ind på din PSN-profil.
 2. Tryk op på D-pad'en, naviger til menuen Indstillinger, og klik på menuen System Storage Management.

 1. Klik på menuen Applikationer, og tryk på knappen Indstillinger, når divisionen er fremhævet. Klik på Slet >> Vælg alt, og tryk på Slet for at afinstallere spillet.
 2. Vælg OK for at bekræfte sletningen af ​​det valgte program, og spillet fjernes helt fra harddisken.

Rydning af konsolcache efter afinstallation af Division hjælper med at sikre, at der ikke er gemt midlertidige filer i konsolens cache, der kan påvirke den nye installation af Division. Her er de anbefalede trin til rydning af konsolens cache:

 1. Sluk PlayStation 4 helt.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.

 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter.
 2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Geninstallation af spillet på PS4 kan gøres ved hjælp af den fysiske spildisk:

 1. Tænd PlayStation 4-systemet, og log ind på din PSN-profil.
 2. Indsæt først den originale spildisk, du brugte til at installere spillet, og installationen skulle begynde automatisk. Du kan følge fremskridtene på statuslinjen.

Du kan også installere spillet ved at downloade det ved hjælp af din PlayStation og din internetforbindelse. Det anbefales at bruge en kabelforbindelse, mens du downloader et spil på denne måde.

 1. Tænd PlayStation 4-systemet, og log ind på din PSN-profil.
 2. Åbn bibliotekselement fra startskærmen, find Divisionen på listen, og vælg knappen Download.
 3. En statuslinje vises, mens spillet installeres på konsolens harddisk.

Geninstallation af spillet på Xbox One:

 1. Tænd Xbox One-konsollen, og log ind på den ønskede Xbox One-profil.
 2. I Xbox Home-menuvinduet skal du vælge Mine spil og apps, trykke på spil og fremhæve Divisionen.
 3. Tryk på Menu-knappen, og vælg indstillingen Administrer spil >> Afinstaller alle. Klik på Afinstaller igen for at bekræfte dit valg på den næste skærm.

 4. Efter et øjeblik fjernes spillet fra harddisken.

Rydning af konsolcache efter sletning af Division hjælper med at sikre, at der ikke er gemt midlertidige filer i cachen, der kan påvirke den nye installation af Division. Her er de anbefalede trin til rydning af konsolens cache:

 1. Tryk på afbryderknappen og hold den nede på forsiden af ​​Xbox-konsollen, indtil den lukker helt ned.

 1. Tag stikket ud af bagsiden af ​​Xbox. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på Xbox flere gange for at sikre, at der ikke er nogen resterende strøm, og dette rent faktisk renser cachen.

Geninstallation af spillet på Xbox One kan gøres ved hjælp af den fysiske spildisk:

 1. Tænd Xbox One-konsollen, og log ind på den ønskede Xbox One-profil.
 2. Indsæt spildisken i diskdrevet, og installationsprocessen skal begynde automatisk. Du vil være i stand til at følge fremskridtene, indtil spillet er installeret.

Du kan også installere spillet ved at downloade det ved hjælp af din PlayStation og din internetforbindelse. Det anbefales at bruge en kabelforbindelse, mens du downloader et spil på denne måde.

 1. Tænd Xbox One-konsollen, og log ind på den ønskede Xbox One-profil.
 2. Naviger til afsnittet Klar til installation i menuen, find Division og vælg installationsindstillingen.

 1. Download- og installationsforløb kan ses i køafsnittet i menuen
 2. En statuslinje vises, mens spillet installeres på konsolens harddisk

Løsning 5: Udførelse af en Winsock-nulstilling

I nogle tilfælde løses problemet ved simpelthen at udføre en Winsock-nulstilling, der opdaterer visse komponenter i din internetkonfiguration, og det løber angiveligt problemet for nogle mennesker. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Cmd” og tryk derefter på "Skift + Ctrl + Enter" at give administrative rettigheder.
 3. Indtast følgende kommando, og tryk på "Gå ind" at udføre det.
  netsh winsock reset
 4. Kontroller, om problemet fortsætter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found