Vejledninger

Sådan deaktiveres lydstyrkeadvarsel på Android

Mange Android-brugere vil vide, hvordan man deaktiverer advarsel om sikker lydstyrke på Android-enheder. Det kan være irriterende, når du vil maksimere din lydstyrke og skal acceptere en dialog for at hæve lydstyrken forbi et bestemt beløb. Årsagen til, at Android-telefoner gør dette, skyldes regler, der er fastsat af Den Europæiske Komité for Elektroteknisk Standardisering, der dikterer, at medieafspilningsenheder skal have en maksimal outputværdi på 85 dB - forbi 85 dB, og brugeren skal acceptere en advarsel.

Dette er besvær for Android-brugere, især hvis du f.eks. Starter medieafspilning på en ekstern Bluetooth-enhed. Heldigvis er der adskillige måder til permanent at deaktivere advarslen om lydstyrke, og denne Appuals guide viser dig rodfæstede og ikke-rodmetoder til dette.

Sådan deaktiveres lydstyrkeadvarsel på ingen rod Android

Krav:

  • Tasker-app
  • AutoTools app
  • ADB-værktøjer på din pc (se Appual's guide "Sådan installeres ADB på Windows")

Den første ting, du skal gøre, er at downloade alle kravene og derefter aktivere USB-fejlretning på din Android-enhed.

Gå til Indstillinger> Om> tryk på Build Number 7 gange, indtil Developer Mode er aktiveret. Gå derefter til Indstillinger> Udviklerindstillinger> aktiver USB-fejlfinding.

Vi er nødt til at give WRITE_SECURE_SETTINGS til AutoTools-appen, for det, vi grundlæggende laver, er at tilpasse et flag i Android-manifestets indstillinger. Global klasse - apps stort set aldrig har tilladelse til at ændre noget i Android-manifestet, fordi det ville give appen en enorm mængde kontrol over din enhed, men heldigvis med ADB kan vi give denne tilladelse.

Så start en ADB-terminal på din computer (hold Skift + højreklik inde i din primære ADB-sti, og vælg "Åbn et kommandovindue her").

Skriv følgende kommando i ADB-terminalen:

Adb shell pm grant com.joaomgcd.autotools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Nu hvor AutoTools er i stand til at skrive til Manifest, skal vi konfigurere Tasker til at instruere AutoTools om at deaktivere sikker lyd ved opstart.

Start Tasker-appen, og opret en ny profil ved at trykke på ikonet + i nederste højre hjørne.

Tilføj et nyt Begivenhed sammenhæng og gå til Tasker> Start af skærm. Vi skal bruge begivenhedskonteksten til at udløse, når Tasker starter, snarere end når telefonen starter, fordi det er en mere pålidelig metode - men Tasker starter, når telefonen starter alligevel, så det er næsten det samme.

Tryk på tilbage-knappen, og opret en ny Opgave tilknyttet denne profil. På skærmbilledet til oprettelse af opgaver skal du trykke på + -ikonet nederst i midten af ​​skærmen for at oprette et nyt Handling.

Indstil den til handlingen Opgave> Vent og lad det vente i 30 sekunder. Dette kommer omkring "30 sekunder efter opstart" -reglen, som Android bruger til at indstille tilstanden til sikker lydstyrke.

Derefter skal du oprette en ny Handling og gå til Plugin> AutoTools> Sikker indstillinger. Tryk på blyantknappen for at åbne konfigurationsmenuen til AutoTools.

Gå til Brugerdefinerede indstillinger og konfigurer det nøjagtigt sådan:

  • Indstillingstype: Global
  • Navn: audio_safe_volume_state
  • Input Type: int
  • Værdi: 2

Sørg for, at du har lagt alt i korrekt, ellers fungerer det ikke.

Gå nu tilbage til Tasker's hovedmenu, så opretter vi en ny profil. Dette vil være for folk, der næsten aldrig genstarter deres Android-enhed - grunden til, at vi skal gøre dette, er fordi Android vil nulstiller automatisk den sikre lydstyrke efter 20 timer. Når du genstarter din telefon, nulstiller vi selvfølgelig denne grænse, men hvis du næsten aldrig genstarter din Android-enhed, har vi brug for en separat Tasker-profil for periodisk at nulstille timeren til den sikre lydstyrke.

I Tasker skal du oprette en ny profil med en Tid sammenhæng.

Indstil tidsredigering til nøjagtig samme tid for både "Fra" og "Til" - dette er fordi vi kun ønsker, at Opgaven skal udløses en gang på et bestemt tidspunkt. 23:59 er god, som det ses på skærmbilledet nedenfor.

Til opgaven Handling, gør bare nøjagtigt hvad du gjorde for den forrige profil.

Genstart din telefon, og advarsel om sikker lydstyrke skal deaktiveres!

Sådan deaktiveres lydstyrkeadvarsel på rodfæstet Android

For rodfæstede Android-enheder er dette meget lettere - der er bogstaveligt talt masser af tweaks, der kan downloades, og moduler, der kan udføre det, vi ønsker. Den bedste metode ville være gennem Xposed.

Hvis du ikke har Xposed installeret på din Android-enhed, vil følgende Appual-guider være nyttige at læse:

  • Sådan installeres Xposed Framework på Android-telefoner
  • Sådan fuldføres tema Android med Xposed-moduler
  • Top 5 bedste Xposed-moduler til din Android-enhed

Under alle omstændigheder, når du har installeret Xposed på din Android-enhed, er der adskillige Xposed-moduler, der deaktiverer advarslen om sikker lydstyrke. De bedste er:

NoSafeVolumeWarning

GravityBox (der findes ingen advarsel om sikker lydstyrke under Media Tweaks) - For GravityBox skal du vælge det modul, der er specifikt til din Android-version! For eksempel GravityBox [N] til Androud Nougat-enheder, GravityBox [MM] til Marshmallow-enheder osv.

Efter installation af det valgte modul skal du bare aktivere det og genstarte din telefon for at aktivere det, og konfigurer derefter modulet, hvis det er nødvendigt (såsom GravityBox - NSVW skal fungere med det samme).