Vejledninger

Hvorfor bruge et lokke-modul er meget bedre end at bruge røgelse

Pokémon GO har to forskellige forbrugsvarer, som du kan bruge til at tiltrække vilde Pokémon til et bestemt sted i 30 minutter - Lure-moduler og røgelse. Når du bruger røgelse, begynder din avatar at give en mystisk duft, der tiltrækker vild Pokémon til din umiddelbare nærhed. På den anden side skal et lokkemodul implementeres til en PokéStop, der ikke allerede har et aktivt modul og tiltrækker vild Pokémon mod den PokéStop, modulet er implementeret på. For at lære mere om, hvordan du aktiverer og bruger Lure-moduler, skal du tjekke ud denne vejledning.

I Butikkoster et enkelt Lure-modul 100 PokéCoins, mens røgelse koster 80 PokéCoins, hvor forskellen på 20 PokéCoins i priserne på de to varer tydeligvis antyder Lure-moduler på en eller anden måde er bedre end Røgelse. Nå, det er meget bedre at bruge et lokningsmodul end at bruge røgelse, og følgende er de mest betydningsfulde grunde til, at:

Lure-moduler giver dig mere Pokémon end røgelse

Medmindre du bevæg dig med en hastighed på 12 KM / Hr mens en røgelsesgenstand er aktiv, får genstanden kun en Pokémon til at gyte i din umiddelbare nærhed hvert 5. minut, i alt op til 5-6 Pokémon fra brugen af ​​en røgelsesgenstand. En af de mest betydningsfulde grunde til, at brugen af ​​et Lure-modul er meget bedre end at bruge røgelse, er, at brugen af ​​et enkelt Lure-modul kan give dig i alt 6-10 Pokémon (og nogle gange endda mere!) I løbet af 30 minutter, hvilket er relativt mere end hvad Røgelse har at tilbyde, i det mindste under normale forhold.

Alle spillere i nærheden af ​​PokéStop kan høste fordelene ved et Lure-modul

Når du distribuerer et Lure-modul på en PokéStop, er du ikke den eneste person, der ser lyserøde blomsterblade flyve rundt på PokéStop på dit kort i spillet - alle de andre spillere i området ser det også, og hvis de kommer til PokéStop, vil de også have mulighed for at fange alle de vilde Pokémon, som Lure Module bringer til PokéStop. Alle spillere i nærheden af ​​en PokéStop, der har et Lure-modul anvendt til det, kan drage fordel af dets effekter i modsætning til Røgelse, som kun gavner brugeren.

Mens dit Lure-modul er aktivt, kan du opdrætte den PokéStop, den er implementeret på

Da du har været igennem alle besværet med at implementere et Lure-modul på en PokéStop, er det en temmelig sikker indsats, at du vil udnytte det fuldt ud og ikke forlade PokéStop-området, før genstandens effekter forsvinder. Når det er tilfældet, mens du fanger alle de vilde Pokémon, der gyder på PokéStop på grund af Lure-modulet, kan du også dreje fotodisken på PokéStop (og fotodiskene på enhver PokéStops, der er i meget tæt nærhed) hvert 5. minut som et urværk, og du vil være i stand til at dyrke en hel del ting ud af bestræbelserne og kompensere for alle de Pokéballs (og Razz Berries), du bruger på at fange Pokémon, som Lure Module tiltrak til PokéStop.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found