Vejledninger

Løs Intel Optane Memory Pinning-fejl på Windows 10

Det Intel Optane Memory Pinning fejl dukker op, når du prøver at åbne et bestemt program på dit system. De nyeste drivere til Intel Rapid Storage Technology inkluderer en udvidelse, der kaldes Intel Optane Pinning Service Extension. De fleste af brugerne blev påvirket af den nævnte fejl efter en Windows-opdatering, hvor de nyeste drivere til Intel blev implementeret på systemerne af Microsoft.

Problemet ser ud til at opstå, fordi Intel Optane Memory-applikationen blev installeret på de systemer, der forårsager problemet, når producenten ikke har installeret de nødvendige cachedrivere på dit system. Således, når Intel Optane Memory Pinning dukker op, er der kun en håndfuld løsninger, som du kan implementere. Men inden vi går ind på det, lad os først diskutere årsagen til den nævnte fejlmeddelelse.

Hvad er Intel Optane-hukommelse?

Intel Optane Memory blev først introduceret af Intel i 2017 sammen med den syvende generation til deres forskellige Core-serie processorer. Ifølge Intel er Optane-hukommelsen et nyt trin i hukommelsesfeltet, da det er en smart teknologi, der lærer om de hyppigste applikationer, du bruger. Intel Optane Memory husker disse applikationer og gemmer dem, selv når systemet er slukket. Dette hjælper i sidste ende med hurtig adgang til data.

Hvad forårsager fejlmeddelelsen 'Intel Optane Memory Pinning'?

Som vi har nævnt ovenfor, begyndte fejlen at opstå efter en Windows-funktionsopdatering, dvs. v1903. Opdateringen installerede de nyeste Intel-drivere på de systemer, der havde en Intel Optane Pinning Service Extension ved siden af ​​sig. Intel Optane Memory-applikationen installeret på dit system er årsagen til den nævnte fejlmeddelelse, da forskellige systemer ikke har de nødvendige cachedrivere på deres maskiner, der understøttes af Intel Optane Memory.

For at løse problemet bliver du derfor nødt til at prøve følgende løsninger, hvor du vil blive guidet til afinstallation af Intel Optane Memory-applikationen eller installere en opdatering til Intel Rapid Storage Technology-drivere.

Løsning 1: Afinstallation af Intel Optane-hukommelsesapplikationen

Det første trin til løsning af fejlen ville fjerne det problematiske program, der blev installeret på dit system under en Windows-opdatering. Dette kan gøres ret let. Sådan gør du:

  1. For at fjerne applikationen skal du trykke på Windows-nøgle + I at åbne op for Indstillinger vindue.
  2. Når indstillingsvinduet er dukket op, skal du skrive Ansøgninger i søgefeltet og derefter trykke på Gå ind.
  3. Dette fører dig til listen over installerede applikationer på dit system. Der skal du søge efterIntelOptaneFastgørelseExplorerUdvidelse'Og fremhæv derefter for at afsløre Modificere og Afinstaller knapper.
  4. Klik på Afinstaller og følg derefter vejledningen for at fjerne udvidelsen.
  5. Derefter skal du genstarte dit system for helt at fjerne udvidelsen fra dit system.

Alternativt kan du søge efter applikationen i Programmer og funktioner fanen i Kontrolpanel. Se der efter 'Intel Optane hukommelse og lagerstyring'Eller nogen Intel Optane software og afinstallere det ved at dobbeltklikke på det.

Løsning 2: Installer de nyeste Intel Rapid Storage Technology-drivere

Endelig er en anden ting, du kan gøre, at downloade og installere de nyeste Intel Rapid Storage Technology-drivere på dit system og se, om det løser dit problem. For at gøre dette skal du gå til dette link og download SetupRST.exe filen på venstre side. Når du har downloadet filen, skal du køre den og følge vejledningen for at fuldføre installationen. Derefter skal du genstarte dit system og se, om dit problem er løst.