Vejledninger

Fix: Fjern FBI Virus fra din iPhone / iPad

iPads, iPhones og stort set alle Apple-enheder blev anset for at være immune over for vira og malware, men det ændrede sig for omkring tre år siden, da hackere over hele verden begyndte at målrette mod Apple-enheder. En af de mest frygtindgydende og almindelige former for malware, der i øjeblikket vides at være i stand til at inficere iPad og iPhone, er FBI-virus (også kendt som FBI MoneyPak-virus).

FBI-virussen er et stykke ransomware, der enten låser inficerede enheder helt ned eller blokerer deres internetadgang, informerer brugeren om, at foranstaltningen er truffet af en retshåndhævende organisation som FBI på grund af ulovlig aktivitet og kræver, at brugeren betale en voldsom bøde for at få prøvelsen til at forsvinde. Men selvom brugeren betaler bøden, har virussen ingen intentioner om at forlade deres enhed, hvilket gør det endnu vigtigere for dem, der er berørt af FBI-viruset, at slippe af med det. Følgende er de kendte metoder, der kan bruges til at fjerne FBI-virus fra en iPad eller iPhone:

Metode 1: Slet alle spor af virussen fra Safari

I tilfælde af at FBI-virus har inficeret en iPhone eller iPad via et ondsindet websted, der blev åbnet ved hjælp af Safari, skal alle spor af virussen slettes strategisk fra applikationen.

1. Gå til Indstillinger.

2. Find Safari på listen over applikationer, og tryk på den.

3. Tryk på Ryd historik og webstedsdata og i iOS 7 skal du trykke på Ryd historie og Ryd cookies og data

4. Tryk derefter på Indstillinger >Safari >Fremskreden >Webstedsdata >Fjern alle webstedsdata.

5. Hold derefter hjemme-knappen og sleep / wake-knappen sammen, indtil du ser det hvide æble-logo; når du ser det; slip knapperne.

Metode 2: Afinstaller applikationen, der bragte virussen ind på enheden

På nogle iOS-enheder, især dem, der er blevet jailbreaket, kan en FBI-virusinfektion være forårsaget af installationen af ​​et ondsindet program, der i de fleste tilfælde kommer fra en tredjepartskilde. I et sådant tilfælde vil afinstallation af det pågældende program slippe af med virussen. Først og fremmest bliver en person nødt til at bestemme, hvilke af deres nyligt installerede applikationer, der gav FBI-virussen en ind på deres enhed.

Metode 3: Gendan enheden til fabriksindstillingerne

1. Installer den nyeste version af iTunes på en computer.

2. Tilslut enheden til computeren.

3. Hvis det ønskes, skal du sikkerhedskopiere alle værdifulde data såsom kontakter til Apples eksterne servere.

4. Klik på knappen Gendan iPhone på fanen Oversigt i enheden i iTunes

5. Hvis du bliver bedt om et pop op-vindue, skal du bekræfte handlingen ved at klikke på Gendan og derefter følge instruktionerne på skærmen.

6. Vent på iTunes til at udøve sin magi.

7. Sørg for, at enheden er gendannet til fabriksindstillingerne. Hvis enheden viser iOS Setup Assistant efter opstart, gendannelsen gik, og FBI-virus blev fjernet med succes.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found