Vejledninger

Fix: err_gfx_d3d_init i GTA V.

Deterr_gfx_d3d_initer en fejl, som GTA V-spillere støder på umiddelbart efter, at spillet går ned på pc. Selvom Rockstar behandlede dette problem med en række patches siden spillet blev lanceret, forhindrer fejlen stadig mange Grand Theft Auto-fans i at spille spillet.

Bemærk: I nogle tilfælde efterfølges fejlmeddelelsen af ​​en BSOD-fejl.

Mens nogle brugere støder påerr_gfx_d3d_init fejl engang efter lanceringen af ​​spillet, andre ser fejlen, så snart de starter spillet eksekverbar. På grund af dette er der ikke stærk enighed om, hvad der præcist forårsager problemet. Her er en liste over potentielle synder, der kan udløseerr_gfx_d3d_init fejl:

 • Manuel GPU-overclocking forårsager problemer med spilmotoren.
 • Overlay-software (hovedsageligt Fraps) får spillet til at gå ned.
 • Spillet går ned, fordi systemet ikke har nok ressourcer til at køre det med DX11.
 • Nogle grafiske indstillinger som Tesselation og VSync forårsager nedbruddet.
 • PC har ikke de nyeste GPU-drivere.
 • Nogle DLL-filer (x64.rpf, d3dcsx_46.dll og d3dcompiler.dll) i spilkataloget er blevet ødelagt.
 • Dual GPU-opsætning (Crossfire eller SLI) styrter spilmotoren.
 • Manglende eller beskadiget Visual C ++ - bibliotek.

Hvis du i øjeblikket kæmper mederr_gfx_d3d_init fejl, der er nogle gode nyheder - de fleste brugere har formået at fejlfinde og løse problemet. Nedenfor har du en samling af rettelser, der har gjort det muligt for brugere at retteerr_gfx_d3d_init fejl. Følg hver metode i rækkefølge, indtil du formår at fjerne fejlmeddelelsen.

Bemærk: Husk, at alle nedenstående rettelser antager, at du har købt en legitim kopi af GTA V.

Metode 1: Opdater dine GPU-drivere

I betragtning af det faktum, at dette spørgsmål har fået stor opmærksomhed fra både Rockstar devs og GPU-producenterne, er der frigivet mange rettelser til at tackle problemet gennem årene. Både Nvidia og ATI har frigivet stabilitetsrettelser for at begrænse rækkevidden aferr_gfx_d3d_init fejl.

Det oplagte sted at begynde din fejlfindingsvejledning er at sikre, at dine grafikdrivere opdateres. For at gøre dette skal du besøge dette link (her) for Nvidia eller dette (her) for ATI. Download den nyeste driverversion i henhold til din GPU-model og Windows-version, genstart derefter din pc og se om problemet er løst. Hvis det ikke er tilfældet, skal du følge Metode 2.

Metode 2: Geninstallation og opdatering af spillet til den nyeste version

Når du har fjernet forældede GPU-drivere fra listen, skal vi se, om dine spilkatalogfiler er intakte. Hvis du har købt en fysisk kopi af spillet, kan dette kun opnås ved at geninstallere spillet.

Bemærk: Hvis du købte spillet via Steam, skal du højreklikke på GTA V i Bibliotek sektion og vælg Ejendomme. Gå derefter til Lokale filer og klik på Kontroller integriteten af ​​spilfiler. Hele processen kan tage over 10 minutter, men sparer dig for at geninstallere spillet. Hvis scanningen afslører uoverensstemmelser, downloader Steam automatisk de manglende / beskadigede filer igen.

Når du er sikker på, at dit spilkatalog ikke har beskadigede filer, skal du sørge for, at GTA V er opdateret til den nyeste version. Afhængigt af hvilken platform du brugte til at købe spillet, vil trinene til opdatering være forskellige. Rockstar frigav en række rettelser til tilfælde, hvor fejlen skyldes et internt spilproblem.

Hvis fejlmeddelelsen stadig vises efter geninstallation og opdatering af spillet til den nyeste version, skal du følge Metode 3.

Metode 3: Deaktivering af Fraps, ShadowPlay eller anden overlay-software

Mange brugere har angiveligt løst problemet efter deaktivering Fraps eller anden software, der overlejrer information på spilskærmen. Det ser ud til, at Fraps og et par andre spiloverlay er i modstrid med de fleste GPU-overclocking-værktøjer i GTA V. Hvis du bruger en software som denne til at spore din FPS, skal du deaktivere den og prøve at køre spillet.

Hvis fejlen ikke vises, mens Fraps (eller andet) er deaktiveret, skal du afinstallere programmet og kigge efter en anden løsning til at spore dit FPS-antal. Hvis deaktivering af Fraps / ShadowPlay ikke har hjulpet, skal du gå til Metode 4.

Metode 4: Geninstallation af Visual C ++ - biblioteket og DirectX

Nogle brugere har formået at løse problemet efter installation af en manglende Microsoft Visual C ++ - bibliotek og geninstallation af DirectX. Besøg først dette officielle Microsoft-link (her) og download og installer Microsoft Visual C ++ 2008 SP1.

Når du har installeret C ++ - biblioteket, skal du gå til dette link (her) og installere DirectX Slutbruger Runtime Web Installer. Dette vil udstyre dit system med de nødvendige DLL-filer, der kræves for at køre spillet i DX 11.

Metode 5: Sletning af DLL-filer fra GTA V-installationsmappen (kun Steam)

Deterr_gfx_d3d_init fejl er ofte forbundet med to bugged DLL-filer fra Brugerdefineret HLSL kompilator. Nogle brugere har formået at løse problemet ved at sletted3dcsx_46.dllogd3dcompiler.dllfra mappen til installationsinstallation.

Når du har slettet DLL-filerne, skal du gå til _CommonRedist mappen i GTA V-mappen, og kør DX-opsætningen for at geninstallere de manglende DLL-komponenter. Når installationen er afsluttet, skal du genstarte dit system og starte spillet igen.

Hvis du ser en anden fejl (relateret til manglende DLL-filer), skal du højreklikke på GTA V i Steams bibliotek og klikke Ejendomme. Gå derefter til Lokale filer fanen og klik påKontroller integriteten af ​​spilfiler.

Når processen er afsluttet, skal du starte spillet igen og se om det fikseterr_gfx_d3d_init fejl. Hvis det stadig er der, skal du flytte til Metode 6.

Metode 6: Kørsel af spillet i Borderless uden Tesselation og VSync

Der er flere indstillinger i spillet, der vides at udløseerr_gfx_d3d_init fejl. Nogle brugere har formået at stoppe spillet fra at gå ned med denne fejl ved at deaktivere VSync, Tesselation og kører spillet i Uden kant mode.

Bemærk: Følgende rettelse gælder kun, hvis nedbrudsfejlen vises en gang efter start af spillet.

Hvis du er i stand til at starte spillet, før det går ned, skal du gå til Indstillinger> Grafik og indstille VSync til AF. Rul derefter ned og deaktiver Tesselation og indstil Skærmindstillinger til Uden kant (du kan også tvinge skærmen til Uden kant ved at trykke på ALT + ENTER).

Hvis spillet går ned med det sammeerr_gfx_d3d_init fejl, gå til nedenstående metode.

Metode 7: Ændring af Direct X-indstilling i spillet til 10 eller 10.1

Selvom GTA blev markedsført som et DirectX 11-spil, er det også designet til at køre på ældre DirectX-versioner. Deterr_gfx_d3d_init fejl skyldes hovedsageligt kompatibilitetsproblemer mellem grafikhardwaren og den understøttende DirectX-software, der findes på systemet.

De fleste brugere har været i stand til at fjerne fejlen ved at skifte DirectX-versionen i spillet til 10 eller 10.1. Selvom dette sandsynligvis løser dit problem (især på maskiner, der næppe opfylder minimumskravene), vil det få spillet til at se mindre pænt ud end på DirectX 11. Du skifter til DirectX 10 ved at gå til Indstillinger> Grafik og indstil DirectX-version til 10,1 eller 10.

Hvis du får fejlen ved opstart og ikke kan få adgang til indstillingerne i spillet, skal du følge nedenstående trin:

 1. Gå til din GTA V-rodmappe. Som standard er det placeret i C: \ Programfiler \ Rockstar Games \ Grand theft auto V.
 2. Opret en ny .txt-fil, og navngiv den “Commandline.txt”.
 3. Tilføj en -DX10 række til filen, og gem den derefter.

 4. Åbn spillet og se om fejlen er fjernet.

Metode 8: Deaktivering af GPU-overclocking og CrossFire / SLI

Hvis du har for vane at overklokke din hardware, kan du deaktivere de brugerdefinerede frekvenser for at se, om de forårsager et problem. Nogle brugere har formået at stoppe spillet i at gå ned mederr_gfx_d3d_init fejl ved at fjerne deres overclock.

Naturligvis er dette ikke ideelt for en overklokkingsentusiast, men i det mindste får du en klarere idé om, hvad der forårsager problemet. Hvis spillet ikke længere går ned, når du vender tilbage til standard GPU-frekvenserne, skal du enten miste dem helt eller eksperimentere med forskellige værdier, indtil du finder en stabil build.

Hvis du har en dobbelt GPU-opsætning (CrossFire eller SLI), skal du prøve at køre spillet med kun ét grafikkort og se om fejlen stadig vises. Hvis den ikke gør det, skal du omkonfigurere SLI / CrossFire-indstillingerne, genstarte og derefter genstarte spillet.

Copyright absolutsilverpoint.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found