Vejledninger

Hvad er PunkBuster, og kan jeg afinstallere det?

PunkBuster er en anti-snyd motor bruges af mange spil. Det overvåger et system for bevismateriale om, at spilleren ulovligt bruger noget til at forbedre sin online spiloplevelse. Der vil være to processer af denne motor, PnkBstrA.exeog PnkBstrB.exe. Disse processer kører i baggrunden på systemet. Hvis PunkBuster registrerer noget mistænkeligt, vil det kick-out brugeren. Dette program sigter mod at adskille snydere og forhindre dem i at forstyrre de legitime spil.

Programmet blev udviklet i 2000 af Selv balance grundlægger, Tony Ray, efter at han var træt af snyd i spillet Team Fortress Classic. Det blev først introduceret medGå tilbage til Castle Wolfenstein i 2001. Den er tilgængelig til Mac, Linux og Windows. PunkBuster installeres automatisk, når spillet, der bruger det, er installeret.

Denne motor kører i baggrunden på systemet. PunkBuster scanner hukommelsen i systemet efter “hack”Eller“snyde programmer”Når du spiller et online multiplayer-spil (der bruger PunkBuster).

PunkBuster opdaterer automatisk sine databaser til “nye definitioner”Til nye snyde- / hacks-programmer. Det fungerer på samme måde som et antivirusprogram, men det scanner efter “aimbots”, “map hacks” og alt, hvad der hjælper spilleren med at få en uretfærdig fordel ved at spille spillet. Selvom det ignorerer snyder / hacks i singleplayer spil. Anti-cheat-motoren er designet til at oprette forbindelse til internettet og tilføjer en undtagelse fra Windows Firewall.

PunkBuster kontrollerer også integritet af spilfiler for at sikre, at de ikke ændres. Som navnet antyder, er det designet til buste snydet “punkere”. Når alt kommer til alt er det uretfærdigt at blive trampet i et online spil af en snyder. Hvis du bruger et spil, der bruger PunkBuster, har du PunkBuster på dit system.

Brug af PunkBuster

PunkBuster aktiveres kun, når en bruger spiller et PunkBuster-aktiveret spil på en PunkBuster-aktiveret server. Husk at det er valget af administratoren af ​​spilserveren at bruge PunkBuster eller ej. Spil skal være designet til at understøtte PunkBuster. Når du har forbindelse til en PunkBuster-aktiveret server, scanner den dit system i baggrunden for at kontrollere, om du snyder eller ej. Serveradministratoren kan bruge en række forskellige værktøjer til at kontrollere systemet. Han kan tage skærmbilleder af det spil, du spiller, og se oplysninger om dit system.

Hvis noget, mistænkeligt bemærkes af PunkBuster, vil du blive forbudt at bruge denne server. Du kan modtage en advarsel, men du kan også blive permanent forbudt baseret på enten cd-nøglen i spillet eller hardwareoplysningerne på din pc. Som et resultat af forbuddet kan du ikke spille PunkBuster-aktiverede spil på den PunkBuster-aktiverede server.

Er PunkBuster sikkert?

PunkBuster motor vil have en proces PnkBstrA.exe i Jobliste og PnkBstrA service i tjenesterne, kører begge disse i baggrunden.

PunkBuster hopper kun ind, når du spiller et spil, der bruger PunkBuster, ellers gør det ingenting det meste af tiden undtagen download af nye definitionsopdateringer. Så ingen grund til at bekymre sig, det er ikke en virus,

PunkBuster-aktiverede spil

PunkBuster blev integreret i Battlefield Hardline i 2015, siden da er PunkBuster ikke blevet integreret i store spil. Moderne spil er stort set flyttet til andre anti-cheat-værktøjer som Valve Anti-Cheat System (VAC).

Følgende er listen over de største spil, der stadig bruger PunkBuster:

 • America's Army Proving Grounds
 • Medal of Honor Warfighter
 • Battlefield Hardline
 • Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
 • Slagmark 3
 • Blacklight: gengældelse
 • Far Cry 3
 • Battlefield: Bad Company 2
 • Slagmark 4
 • Ghost Recon Future Soldier
 • Æresmedalje

For en singleplayer-tilstand har du ikke brug for PunkBuster, men for online-tilstande til flere spillere skal du holde PunkBuster på dit system.

Sådan afinstalleres PunkBuster

Hvis du ikke deltager i online multiplayer-spil, kan du bestemt afinstallere PunkBuster, hvis du vil.

For at afinstallere PunkBuster,

 1. Trykke Windows tast, skriv “Kontrolpanel”Og på den resulterende liste skal du klikke på Kontrolpanel.
 2. Klik på i Kontrolpanel Afinstaller et program.
 3. Vælg nu “PunkBuster-tjenester”På listen over installeret software, og klik derefter på knappen“ Afinstaller / ændr ”.
 4. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre afinstallationsprocessen.

Bemærk, at da PunkBuster bruges af mange spil til at fange snydere / hackere, og afinstallation af det vil gengive noget spilubrugelig eller ikke kan afspilles.

Hvis du vil geninstaller PunkBuster, og besøg derefter den officielle download-side for at downloade og installere PunkBuster. Og så vil du være i stand til at spille PunkBuster-aktiverede spil.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found