Vejledninger

Fix: Garmin Express-problemer

Garmin (tidligere kendt som ProNav), er et amerikansk multinationalt firma, der er kendt for sin specialisering inden for GPS-teknologi til brug inden for luftfart, udendørs, sportsaktiviteter eller bilindustrien.

Garmin har en desktop-applikation med navnet Garmin Express som giver dig mulighed for at administrere din Garmin-enhed efter at have tilsluttet den med USB-forbindelsen på din computer. Du kan også downloade kort til din enhed samt nemt ændre andre indstillinger.

Garmin er et meget populært program, som også er kendt for at have kompatibilitetsproblemer med Microsoft Windows. Der er flere tilfælde, hvor applikationen ikke indlæses, eller når den giver en fejl, når den åbnes. Dette skyldes, at både operativsystemet og applikationen har hyppige kompatibilitetsproblemer, og dette løses ikke, før en part lancerer en opdatering for at håndtere problemet.

Løsning 1: Installation af den nyeste version af Garmin

Inden du bruger andre metoder, skal du sørge for, at nyeste version af Garmin er installeret på din computer. Garmin frigiver opdateringer nu og da for at målrette bugs eller forbedre kompatibiliteten af ​​deres software. Du skal gå over til Garmins officielle hjemmeside, downloade den nyeste tilgængelige version derude og downloade den på din computer.

Der er flere vigtige ting, som du skal huske på, når du geninstallerer softwaren eller når du installerer den nyeste version. Hvis du har Garmin installeret på en USB-enhed eller hvis du starter applikationen fra USB / ekstern harddisk, anbefales det, at du installerer den på din computerensharddisk.

Desuden, hvis geninstallationen mislykkes, skal du prøve at installere applikationen i en anden placering. Det ser ud til, at afinstallationsprocessen ikke fjerner nogle useriøse filer, der er i konflikt med Garmin, når du prøver at installere det igen. Kopier ikke bare mappen; installer det korrekt i det rigtige bibliotek.

Sørg også for at fjerne alle filerne når du afinstallerer den version af applikationen, der forårsager problemet. Der kan være resterende filer, der kan hindre installationsprocessen og gøre det vanskeligt for dig at installere programmet korrekt.

Løsning 2: Installation af applikationen i kompatibilitetstilstand

Hvis du ikke installerer applikationen, er det muligt, at applikationen ikke understøttes med den aktuelle version af Windows-operativsystemet. Dette er et kendt problem med Windows, hvor applikationer efter en opdatering ikke installeres på grund af de nye ændringer. Vi kan prøve at køre programmet i kompatibilitetstilstand for en ældre version af Windows.

 1. Download den eksekverbare installation til et tilgængeligt sted. Højreklik på den og vælg “Ejendomme”.

 1. Når du er i ejendomme, skal du klikke på “Kompatibilitet”-Fanen. Tjek nu “Kør dette program i kompatibilitetstilstand til”Og vælg en version af Windows fra dropbox. Højreklik nu på den eksekverbare og vælg “Kør som administrator”. Installer nu applikationen.

 1. Genstart din computer efter installation af applikationen, og start Garbit.

Løsning 3: Installation af nyeste .NET framework

Som vi alle ved, findes .NET-filer i kernen på din computer, og uden dem fungerer mange operationer ikke. Vi kan prøve at opdatere disse .NET-filer manuelt og kontrollere, om vores problem bliver løst.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på underoverskriften til Programmer findes i nederste venstre side af skærmen.

 1. Når du er i menuen, skal du klikke på “Slå Windows-funktioner til eller fra”Til stede under underoverskriften for programmer og funktioner.

 1. Nu udfyldes en liste over alle de programmer og funktioner, der findes på din computer. Dette kan tage et stykke tid, så vær tålmodig, når den befolkes.
 2. En gang befolket, fjern markeringen i alle felter indeholder nøgleordet “.NET”. Denne proces afinstallerer .NET fuldstændigt og kan tage lidt tid. Tryk på Okay for at gemme ændringer.

 1. Åbn nu vinduet igen og markér alle de felter, som du ikke markerede i de tidligere trin. Nu vil din computer forsøge at installere rammen. Dette kan tage lidt tid, så vær tålmodig.
 2. Når den er installeret, skal du genstarte computeren, så ændringerne implementeres, og kontrollere om problemet løses. Hvis dette ikke løser noget, kan du overveje at installere den nyeste .NET framework på din computer. Du kan installere det fra Microsofts officielle hjemmeside.

Bemærk: Der var også nogle rapporter, der viser, at .NET framework til 4.5 eller derover forårsager nogle problemer. Du kan prøve at afinstallere rammen og derefter installere applikationen. Det vil sandsynligvis bede dig om at installere en anden ramme (sandsynligvis 3.5). Installer det, og fortsæt med installationen.

Løsning 4: Installation af nyeste Windows Update

Windows udruller vigtige opdateringer, der er målrettet mod fejlrettelserne i operativsystemet. En af bugs i vores tilfælde; Garmin Express starter ikke. Hvis du holder tilbage og ikke installerer Windows-opdateringen, anbefaler vi, at du gør det. Windows 10 er det nyeste Windows-operativsystem, og nye operativsystemer tager meget tid på at blive perfekte i enhver henseende.

 1. Trykke Windows + S knap for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “i dialogboksenWindows opdatering”. Klik på det første søgeresultat, der kommer frem.

 1. Når du er i opdateringsindstillingerne, skal du klikke på knappen, der siger “Søg efter opdateringer”. Nu kontrollerer Windows automatisk for tilgængelige opdateringer og installerer dem. Det kan endda bede dig om en genstart.

 1. Efter opdatering skal du genstarte din computer og kontrollere, om dit problem er løst.

Løsning 5: Sletning af Gamin Express-konfigurationsfiler

Gamin Express starter muligvis ikke, fordi konfigurationsfilerne, der er gemt i applikationen, muligvis er korrupte. En applikationskonfigurationsfil indeholder specifikke indstillinger for et program. Denne fil indeholder konfigurationsindstillinger, som det almindelige sprog kører, og applikationen henviser til disse filer, når den skal indlæse allerede gemte oplysninger. Vi kan nulstille disse konfigurationsfiler og se, om dette løser problemet for os.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “% localappdata%”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i biblioteket, skal du højreklikke på mappen “_eller_its_subsid-mappen”Og vælg“Slet”.

 1. Hvis du blev bedt om en UAC, skal du klikke på Ja og fortsætte. Genstart computeren, efter at du har slettet filen, og kontroller, om du kan starte applikationen korrekt.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found