Vejledninger

Fix: Windows Update-fejlkode 80070103

Fejlen “80070103”EllerWindowsUpdate_80070103 opstår normalt, når Windows forsøger at opdatere en enhedsdriver på din computer, eller når du opdaterer til Windows 10-operativsystemet, og Windows forsøger at opdatere alle dine enhedsdrivere. Denne fejl er meget udbredt og har været der i nogen tid nu.

I modsætning til andre Windows Update-fejl er denne fejl ikke beslægtet til opdateringer til din operativ system. I stedet kommer denne fejlmeddelelse frem, når du er forsøger at opdatere en driver ved hjælp af Windows-opdatering eller når du installerer en driver, der allerede er installeret på din computer.

Denne fejl dukker også op, hvis du prøver at installere en driver med en lavere kompatibilitetsvurdering end den, du allerede har på din computer. Der er to løsninger på dette problem; enten kan du gå over til producentens hjemmeside og downloade de nyeste drivere derfra og installere dem, eller du kan deaktivere Windows fra at bede dig om at opdatere dine enhedsdrivere.

Hvordan ved jeg, hvilke enhedsdrivere der forårsager problemet?

For at bestemme hvilke enhedsdrivere der forårsager fejlen, kan vi kontrollere opdateringshistorikken for Windows Update og bestemme problemet. Hvis du ikke finder driveren på første linje i opdateringshistorikken, skal du rulle lidt ned.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “Windows opdatering”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når du er i Windows-opdatering, skal du klikke på “Se installeret opdateringshistorik”.

 

 1. Nu vil en liste over alle de mislykkede og vellykkede opdateringer være foran dig. Som du kan se på billedet nedenfor, forårsager NVIDIA displaydriver problemet. Nu kan du gå over til løsningerne, da du har identificeret, hvilken driver der er synderen.

Løsning 1: Installation af driveren manuelt

Dette problem blev hovedsagelig set, når brugerne forsøgte at installere NVIDIA-drivere på deres computer. Hvis du installerer grafikdriver på din computer, anbefales det ekstremt, at du ikke stoler på Windows Update og selv installerer den nyeste kompatible driver ved hjælp af den officielle producentens websted. Her afinstallerer vi først de aktuelt installerede drivere fuldstændigt ved hjælp af DDU (Display Driver Uninstaller) og derefter installerer driveren manuelt ved hjælp af enhedsadministrator. Åbn din driver, og installer applikationen, inden du fortsætter med nedenstående trin.

Bemærk: Vi har skitseret metoden, hvordan du installerer den nyeste skærmdriver i denne løsning. Du kan implementere det samme princip, hvis det er en anden driver i dit tilfælde (såsom Realtek-drivere osv.). Du kan springe DDU-delen over og følge de andre trin.

 1. Inden du afinstallerer den aktuelle grafikdriver, Hent det nyeste drivere fra din producentensinternet side. Sørg for at downloade den korrekte version af driveren, der svarer til versionen af ​​operativsystemet og din systemtype (32 eller 64 bit).
 2. Efter installation Display Driver Uninstaller (DDU), start din computer ind sikker tilstand. Du kan lære at starte din computer i sikker tilstand ved at læse vores artikel om den.
 3. Efter opstart af din computer i sikker tilstand, skal du starte programmet, der lige var installeret.
 4. Efter start af applikationen skal du vælge den første mulighed “Rengør og genstart”. Applikationen afinstallerer derefter automatisk de installerede drivere og genstarter din computer i overensstemmelse hermed.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministrator, skal du udvide kategorien “Displayadaptere”. Højreklik på enheden og vælg “Opdater driver”.

 1. Vælg den anden mulighed “Gennemse min computer for driversoftware”. Naviger nu til det sted, hvor du downloadede driveren, og installer den i overensstemmelse med instruktionerne på skærmen.

 1. Genstart din computer efter opdatering af driveren, og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 2: Skjul opdateringen

Hvis du allerede har opdateret de nyeste drivere til din enhed, og du stadig oplever fejlmeddelelser på Windows-opdatering, kan du midlertidigt skjule driveropdateringerne på din computer. Bemærk, at dette vil blokere alle driveropdateringerne på din computer, ikke kun skærmdriveren (eller andre) opdateringer. Bemærk, at du muligvis har brug for administratorrettigheder for at udføre denne løsning.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “system”I dialogboksen, og åbn applikationen. Eller højreklik på “Denne pc”Og vælg“Ejendomme”.

 1. Klik på "Avancerede systemindstillinger”Til stede i venstre side af vinduet.

 1. Åbn 'Hardware 'fanen og klik på “Enhedsinstallationsindstillinger”.

 1. Vælg "Nej (din enhed fungerer muligvis ikke som forventet)”Og klik“Gem ændringer”.

Genstart computeren efter at have foretaget de nødvendige ændringer.

Nu beder Windows dig ikke om driveropdateringer på din computer. Det er vigtigt at genaktivere denne indstilling senere, når problemet løses af Windows Update, da du ikke altid kan være på udkig efter de nyeste drivere til din enhed.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found