Vejledninger

Sådan rettes Windows Update-fejlkode 80246007

Windows Update-fejlkoder er mange, og de er stort set umulige at tælle. Microsoft har lavet et indlæg, hvor de opregnede alle mulige Windows Update-fejlkoder sammen med korte beskrivelser, men disse oplysninger er temmelig ubrugelige, da der ikke er antydninger til, hvad der kan forårsage problemet, eller hvordan man rent faktisk skal nærme sig løsningen.

Brugere er allerede tilbageholdende nok med at starte en opdatering af noget, især deres operativsystem, fordi opdateringsprocessen normalt sænker computeren, selvom den kun fungerer i baggrunden. Imidlertid modtager disse fejlkoder folk endnu mere, og Microsoft er bestemt nødt til at gøre noget for at forhindre, at disse fejlmeddelelser opstår så ofte.

Fejlkode 0x80246007 - Sådan løses

Denne særlige fejlkode kan forekomme enten under forsøg på at downloade Windows-opdateringer eller under opdatering eller download af apps fra Windows Store. Forklaringen fra Microsoft på deres indlæg vedrørende alle fejlmeddelelser er simpelthen, at "Opdateringen er ikke downloadet".

Dette kan være ret irriterende, især hvis en app, du vil opdatere, er ret vigtig. Specielt oplysninger om denne fejlmeddelelse er ret sjældne og uklare, men der er mange gode rettelser, som garanteret løser enhver fejlkode, du måtte modtage.

Løsning 1: Deaktiver din antivirus og firewall

Antivirussoftware er noget, som enhver bruger burde have installeret på deres pc'er, fordi trusler, du kan inficere din computer med, er mange, og du nemt kan fange en virus online eller ved en inficeret DVD eller USB-flashdrev.

Disse værktøjer forhindrer dog undertiden tjenester som Windows Update i at få adgang til Internettet normalt, og det er ofte derfor, du modtager disse irriterende fejlmeddelelser.

 1. Deaktiver dit antivirusprogram.
 2. Processen for hvert antivirus er forskellig. Men hvis du er en Windows 10-bruger, skal du også deaktivere Windows Defender.
 3. Højreklik på skjoldikonet på proceslinjen, og klik på Åbn.
 4. Når Windows Defender Security Center åbnes, skal du klikke på shielf-ikonet under startknappen, åbne Virus- og trusselsbeskyttelsesindstillinger og slå Realtidsbeskyttelse og Cloudbaseret beskyttelse fra.
 5. Naviger til browserikonet (andet fra slutningen), og slå indstillingen Kontroller apps og filer fra.
 6. Sluk også for indstillingen SmartScreen til Windows Store nedenfor.

Windows Firewall kan også forårsage nogle forbindelsesproblemer, fordi det automatisk blokerer for ukendte forbindelser mod din computer, og det er meget muligt, at det i øjeblikket blokerer nogle af forbindelserne relateret til Windows eller programopdateringer.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det efter at have trykket på Start-knappen nederst til venstre på skrivebordet.
 2. Skift indstillingen Vis efter til Små ikoner, og find indstillingen Windows Firewall.
 3. Klik på den, og vælg indstillingen Slå Windows Firewall til eller fra i menuen til venstre i vinduet.
 4. Klik på alternativknappen ved siden af ​​"Sluk for Windows Firewall (anbefales ikke)" ud for både de private og offentlige netværksindstillinger.
 5. Klik på OK-knappen, og prøv at opdatere din computer nu.

Bemærk: Selvom du kæmpede med at opdatere en af ​​dine apps eller dit operativsystem på grund af din antivirus eller firewall, skal du ikke lade din computer være ubeskyttet, så sørg for at tænde for dit antivirus, Windows Defender og din Windows Firewall, så snart du har opdateret Windows eller den app, du ville opdatere.

Løsning 2: Fejlfinding af Windows Update og din internetforbindelse

Windows 10 leveres forudinstalleret med flere fejlfindingsprogrammer, som automatisk kan genkende det problem, du har, og løse det for dig på ingen tid. Disse fejlfindingsprogrammer har hjulpet mange mennesker, der ikke er så erfarne med at håndtere disse problemer selv, og processen tager næsten slet ingen tid.

 1. Åbn appen Indstillinger ved at klikke på Start-knappen og derefter på tandhjulsikonet lige over. Du kan også søge efter det.
 2. Åbn sektionen Opdatering og sikkerhed, og naviger til menuen Fejlfinding.
 3. Først og fremmest skal du klikke på indstillingen Windows Update og følge instruktionerne på skærmen for at se, om der er noget galt med Windows Update-tjenester og -processer.
 4. Når fejlfindingsprogrammet er færdigt, skal du navigere til afsnittet Fejlfinding igen og åbne fejlfindingsprogrammet til internetforbindelser.
 5. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Kontrol af dit billede og dine systemfiler

Windows-opdateringer, der mislykkes, skal normalt gøre noget med dit Windows-billede eller dine systemfiler. Heldigvis kommer Windows med flere indbyggede værktøjer, der kan løse disse problemer nemt og automatisk.

DISM (Deployment Image Servicing and Management) er en kommando, der kan bruges til at kontrollere dit Windows-billede for fejl og rette disse fejl.

SFC (System File Checker) er en anden kommando, der kan bruges til at lokalisere defekte og manglende Windows-systemfiler, og værktøjet løser eller erstatter dem også.

 1. Du kan bruge disse værktøjer med kommandoprompt. Skriv kommandoprompt i søgefeltet, højreklik på det, og vælg Kør som administrator.
 2. Indtast følgende kommando for at DISM kan scanne dit Windows-billede og udføre en reparation automatisk. Vær tålmodig, før dette værktøj afsluttes, da processen kan tage op til 20 minutter.

DISM / Online / Oprydningsbillede / RestoreHealth

 1. Når den foregående proces er afsluttet, skal du bruge følgende kommando til at få SFC til at scanne dine systemfiler for funktionsfejl:

sfc / scannow

 1. Prøv at opdatere eller downloade din app nu, hvis det var problemet, eller prøv at køre Windows-opdatering for at se, om problemet er løst.

Løsning 4: Nulstilling af Windows Update-komponenter manuelt

Dette er sandsynligvis den mest komplekse løsning, men det eliminerer effektivt alle typer Windows-opdateringsproblemer og fejlkoder på grund af det faktum, at du skal nulstille alt på din computer vedrørende Windows-opdatering.

 1. Skriv kommandoprompt i søgefeltet, og kør det med administratorrettigheder.
 2. Dræb følgende tjenester: MSI Installer, Windows Update Services, BITS og Cryptographic ved at kopiere og indsætte nedenstående kommandoer. Sørg for at klikke på Enter efter hver enkelt.

net stop msiserver

net stop wuauserv

net stop bits

net stop cryptSvc

 1. Omdøb mapperne Catroot2 og Software Distribution. Du kan gøre dette lettere ved at kopiere følgende kommandoer i kommandoprompten:

ren C: \ Windows \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old

ren C: \ Windows \ System32 \ catroot2 Catroot2.old

 1. Start MSI Installer, Windows Update Services, BITS og Cryptographic-tjenesterne igen ved at kopiere og indsætte kommandoerne nedenfor.

net start wuauserv

net start cryptSvc

netto startbits

net start msiserver

 1. Genstart computeren efter dette, og kontroller, om dit problem er løst.

Bemærk: Du kan ikke omdøbe de mapper, der er anført i trin 3, medmindre du afslutter de tjenester, vi har opført før. Følg disse trin nøjagtigt som de er anført, sørg for at du er logget ind med en administratorkonto, og kør Kommandoprompt som administrator.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found