Vejledninger

Hvad er imf.exe

Nogle brugere har undret sig over, om imf.exe er at have tillid til. Det meste af tiden er brugere fascineret af denne proces efter at have opdaget, at imf.exe processen bruger en masse systemressourcekonsistens eller efter at have set “IMF.exe - Systemfejl / Programmet kan ikke starte ” ved hver opstart.

Fra vores undersøgelser er problemet enten forårsaget af en ufuldstændig / ødelagt installation af IOBit Malware Fighter eller af en kraftig malware, der bevidst sletter de vigtigste eksekverbare filer af de installerede sikkerhedssuiter for at undgå at blive samlet op af scanninger.

Hvad er IMF.exe?

Imf.exe er en type eksekverbar tilknyttet IOBit Malware Fighter - en sikkerhedsscanner udviklet til Windows-operativsystemer. Det imf.exe processen er kendt for at tage en hel del systemressourcer, men den er medvirkende til at fjerne vira og malware via IOBit Malware Fighter suite.

IoBit Malware Fighter er i stand til at opdage og fjerne spyware, adware, malware, trojanske heste og forskellige bots. Så længe eksekverbar imf.exe er legitim, skal du ikke bekymre dig om sikkerhedsproblemer.

Potentiel sikkerhedstrussel?

Selvom det ikke er lykkedes os at identificere malware-ubudne gæster, der camouflerer som IMF-eksekverbar, kan du aldrig være for forsigtig. En af de bedste måder at afgøre, om du har at gøre med en ægte eksekverbar, er at bestemme dens placering. For at gøre dette skal du åbne Jobliste (Ctrl + Skift + Esc) og find Imf.exe proces i Processer fanen. Når du ser det, skal du højreklikke på det og vælge Åbn filplacering.

Hvis den afslørede placering er anderledes end C: \ Program Files \ iobit \ iobit malware fighter \, du har muligvis faktisk at gøre med en malwareinfektion. I dette tilfælde skal du bruge en kraftfuld malware-fjerner som Malwarebytes for at slippe af med infektionen. Her er en hurtig guide (her) om, hvordan man fjerner vira og malware med Malwarebytes.

Bemærk: Scanning med Malwarebytes er også effektiv, hvis du ser "IMF.exe - Systemfejl / Programmet kan ikke starte ”ved hver opstart. Dette er normalt et tegn på, at en malware forsøger at begrænse kapaciteten hos sikkerhedsscannere.

Skal jeg fjerne imf.exe?

Husk at imf.exe er en kerneproces af IObit Malware Fighter. Fjernelse af den eneste eksekverbare fil vil sandsynligvis gøre softwaren ubrugelig og udløse “IMF.exe - Systemfejl / Programmet kan ikke starte” hver gang den eksekverbare er nødvendig. Men hvis du finder ud af, at IMFeksekverbar bruger for mange systemressourcer, kan du fjerne sikkerhedspakken helt.

For at fjerne imf.exe, åbn en Run-kommando (Windows-tast + R) og skriv “appwiz.cpl”I den tilknyttede boks og hit Gå ind at åbne Programmer og filer.

I Programmer og filer, Find IoBit Malware Fighter, højreklik derefter på den, og vælg Afinstaller.Når softwaren er fjernet, skal du genstarte din pc.

Bemærk: Hvis du også kan afinstallere sikkerhedspakken ved at navigere til placeringen af ​​afinstallationsprogrammet (C: \ Program Files \ IObit \ IObit Malware Fighter \ unins000.exe) og køre det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found