Vejledninger

FIX: Der er opstået en ukendt fejl i Windows Live Mail

Windows Live Mail er forgængeren til Windows Mail i Vista, der efterfulgte Microsoft Outlook i XP som desktop-e-mail-applikation til dit Windows-operativsystem. Imidlertid leveres Microsoft Outlook stadig med din Microsoft Office-pakke. Som enhver anden software vil du sandsynligvis modtage fejl på Windows Live Mail. Den mest almindelige er "der er opstået en ukendt fejl", som normalt efterfølges af en fejlkode. Denne erklæring betyder, at den forekommende fejl ikke er dokumenteret og meget sandsynligt ikke vil opstå, efter at udviklerne kørte flere test. På trods af dette modtager mange Windows Live Mail-brugere denne fejl, når de prøver at slette eller flytte deres e-mail-samtaler.

Denne side vil forklare dig, hvorfor denne fejl opstår, og hvordan du afhjælper den. Det er værd at bemærke, at der er en lignende fejl, der opstår, når du prøver at sende en e-mail via WLM.

Da jeg har haft dette problem før, bør du også tjekke vejledningen om fejl0x800CCC67.

I Windows Live Mail er flytning og sletning relateret. Sletning flytter simpelthen din mail til den slettede mappe. Personer med dette problem har ofte brug for at slette eller flytte flere beskeder eller hele mapper. Denne fejl vises, fordi WLM kun mener, at den har den / disse besked (er), men faktisk findes denne besked intetsteds i Windows e-mail-mapper, der er gemt på din harddisk. Beskeden findes ikke længere, men WLM viser den stadig som i sine egne mapper, og du kan simpelthen ikke slette den ved hjælp af den normale procedure.

Dette problem skyldes sandsynligvis Windows Live Mail-synkronisering. Af en eller anden grund kan synkroniseringshandlingen muligvis mislykkes under den sidste kontosynkronisering. Dette kan efterlade 'spøgelser' af e-mails i dine mapper og dermed skabe en illusion om, at meddelelserne findes, mens de faktisk ikke gør det.

Metode 1: Feign-videresendelse af flere meddelelser for at låse de stædige meddelelser op

Mens det er muligt for en at trække de uønskede og ikke-eksisterende e-mails til mappen Slettede emner (eller den valgte mappe), en efter en, er det trættende, hvis du vil flytte / slette en hel samtale / mappe eller flere samtaler . Feign videresendelse af flere meddelelser vil låse de stædige mails op og give dig mulighed for at slette / flytte dem. For at prøve at simulere videresendelse af flere beskeder:

 1. Vælg flere e-mails ved at klikke på en og derefter bruge SKIFT til at klikke og vælge flere sammenkædede meddelelser. Gør den skærm efter skærm (rul ned / op). Stop, når du ser knappen FORWARD er blevet grå. Det betyder, at en e-mail er endnu mere stædig og ikke engang vil blive videresendt.
 2. Hold SKIFT-tasten nede, og klik på beskederne op og ned, indtil du finder synderen. Det skal være lige uden for dit valg, når dit valg formår at fjerne gråtonen på knappen Fremad.
 3. Når mange meddelelser er valgt og sammenkædet, skal du klikke på knappen Fremad. Du får en anden fejlmeddelelse "En eller flere meddelelser kunne ikke vedhæftes. Vælg OK for at fortsætte med at oprette noten. ” Klik nu på Annuller.
 4. Nu har noget ophævet disse beskeder (eller meddelelsesoplysninger), og når markeringen er aktiveret, kan du slette dem ved blot at klikke på den røde X (slet) -knap eller flytte dem.
 5. Beskeden, der gjorde Forward-knappen grå, kan nu også slettes.
 6. Fortsæt med at gøre det, indtil du er færdig med den masse beskeder, du ville slette, da du fik den første fejl.

Metode 2: Slet en besked ad gangen

Denne metode er en slags start på den fejlagtige e-mail.

 1. Højreklik først på meddelelsen, og klik på "åbn", du får den samme fejlmeddelelse.
 2. Højreklik på meddelelsen igen, og klik derefter på Slet. Denne gang slettes den med succes

Metode 3: Træk beskederne i en mappe, og slet mappen

Dette samler alle dine fejl, der forårsager mails i en midlertidig mappe, så du nemt kan slippe af med dem.

 1. Opret en mappe, og navngiv den, som du ønsker, f.eks. 'Dårlige filer'
 2. Flyt beskeden (en efter en) til den mappe ved at trække
 3. Du kan nu slette hele mappen, der indeholder alle de beskeder, du flyttede ind i.

Husk, at højreklikke og flytte hver besked vil skabe en fejl i modsætning til at trække beskederne til mappen 'Bad Files' eller den valgte mappe.

Metode 4: Reparer Windows Live Essentials

Da Windows Live Essentials er det, der driver Windows Live Mail, vil reparation af hjælpeprogrammet reparere korrupte og ulæselige data i WLM.

 1. Tryk på Windows / Start-tasten + R for at åbne Kør
 2. Skriv appwiz.cpl i kør tekstfeltet, og tryk på enter for at åbne vinduet Programmer og funktioner
 3. Søg efter Windows Live Essentials, dobbeltklik derefter på den.
 4. Klik på Reparer alle Windows Live-programmer.
 5. Prøv igen at flytte / slette dine beskeder.

Metode 4: Slet mails fra din webbrowser

Da Windows Live Mail bruger synkronisering til at hente din mail, slettes alle slettede mails på nettet fra din applikation og omvendt. Sådan gør du det fra MSN-siden.

 1. Log ind på msn-hjemmesiden ved hjælp af din e-mail-adresse og adgangskode
 2. Klik på "Outlook Outlook". dine e-mails vil være nøjagtigt de samme som i Windows Live Mail
 3. Slettede e-mails, der forårsagede problemerne, slettede derefter indholdet i sletteboksen
 4. Log ud af msn-kontoen
 5. Log ind på din ansøgning, så er de alle forsvundet.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found