Vejledninger

Fix: iTunes er stoppet med at arbejde

Er du en af ​​de brugere, der bruger enheder fremstillet af Apple? Hvis ja, tillykke med dit valg. Apple er en af ​​de mest magtfulde ledere på it-markedet. I stedet for enheder udviklede Apple deres eget operativsystem og applikation. En af applikationerne, der er emnet for denne artikel, er applikationen med navnet iTunes. iTunes er et program, der hjælper dig med at organisere og nyde musik, film og tv-shows på din MAC- eller Windows-maskine. Hvis du er Windows-bruger, kan du downloade og installere iTunes på din Windows-maskine. Installation og kørsel af iTunes er en rigtig nem proces.

Nogle gange kan de nemmeste handlinger stoppes på grund af forskellige problemer. Et af problemerne er umuligheden af ​​at køre iTunes, fordi det ikke længere fungerer. Du vil se fejlen som følger: iTunes er stoppet med at arbejde. Et problem fik programmet til at stoppe med at fungere korrekt. Windows lukker programmet og giver dig besked, hvis en løsning er tilgængelig.

Så hvad er årsagen til dette problem? Der er mange grunde, herunder system- eller applikationsproblemer, beskadiget brugerprofil, malwareinfektion og andre. Dette problem opstår på operativsystemer fra Windows Vista til Windows 10.

Vi oprettede tolv metoder, der hjælper dig med at løse dette problem. Så lad os starte.

Metode 1: Afbryd din Windows-maskine fra Internettet

Hvis kommunikationen mellem din Windows-maskine og iTunes Store ikke fungerer korrekt, kan iTunes-opstartsproblem opstå. Baseret på det skal du genstarte din internetforbindelse ved at afbryde din Windows-maskine fra internettet. Fremgangsmåden er beskrevet i trin nedenfor:

 1. Tæt iTunes-vinduer
 2. Koble fra din Windows-maskine fra internettet. Du kan gøre det ved slukker Wi-Fi eller du kan tage stikket ud Ethernet-kabel. Det afhænger af den teknologi, du bruger.
 3. Vente få sekunder
 4. Opret forbindelse din Windows-maskine på Internettet. Du kan gøre det ved tænder Wi-Fi eller du kan tilslutte Ethernet-kabel tilbage.
 5. Åben og prøve iTunes

Hvis problemet stadig er der, skal du læse den næste metode.

Metode 2: Start iTunes i fejlsikret tilstand

Der er to måder, hvorpå du kan køre iTunes, den ene køres traditionelt ved at dobbeltklikke på applikationen, og en anden kører iTunes i fejlsikret tilstand. I denne metode viser vi dig, hvordan du kører iTunes i fejlsikret tilstand på Windows 10. Hvorfor skal vi køre iTunes i fejlsikret tilstand? Når du kører iTunes i fejlsikret tilstand, isolerer du iTunes-softwaren fra interferenser forårsaget af plugins eller tredjeparts-scripts. For at starte iTunes i fejlsikret tilstand skal du hold Skift- og Kontroltasterne nede og dobbeltklik på iTunes. Derefter vil du se besked iTunes kører i fejlsikret tilstand.

 1. Holde nede det Skift- og kontroltaster på dit tastatur
 2. Dobbeltklik på iTunes, og du får vist beskeden iTunes kører i fejlsikret tilstand
 3. Klik på Blive ved for at starte iTunes i fejlsikret tilstand
 4. Prøve iTunes

Hvis problemet stadig er der, skal du læse metode 4. Men hvis problemet ikke sker i fejlsikret tilstand, skal du fjerne tredjeparts-plugins ved at læse metode 3.

Metode 3: Fjern tredjeparts plugins

Tredjeparts tilføjelser og scripts, der ikke er udviklet af Apple, kan forstyrre, hvordan du bruger iTunes. Baseret på det skal du fjerne tredjeparts plugins eller scripts fra iTunes. Vi viser dig, hvordan du gør det på Windows 8. Den samme procedure er kompatibel med et andet operativsystem.

 1. Holde Windows-logo og tryk på E at åbne File Explorer eller Windows Stifinder
 2. På den højre side af windows klik på Denne pc eller Min computer
 3. Naviger til følgende placeringer:C: \ Brugere \ brugernavn \ App Data \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \ iTunes Plug-ins ogC: \ Program Files \ iTunes \ Plug-ins.Hvis du installerede iTunes 32bit på Windows x64, skal du navigere til stedetC: \ Program Files (86) \ iTunes \ Plug-ins
 4. Bevæge sig plugins til en anden placering, for eksempel på skrivebordet
 5. Åben og prøve iTunes

Hvis problemet stadig er der, skal du læse den næste metode.

Metode 4: Udfør en ren opstart i Windows

Dette er en af ​​de bedste metoder til at kontrollere, om der er en konflikt mellem to applikationer, eller er der et problem med en eller anden applikation. Clean boot giver opstart af din Windows uden applikationstjenester eller drivertjenester, så det vil mistænkeligt eliminere, hvis der er en konflikt mellem iTunes og en anden applikation. Når du har renset boot, og problemet stadig er der, anbefaler vi dig at kontrollere en anden metode, fordi der ikke er nogen konflikt mellem iTunes og en anden applikation. Hvis problemet ikke er der, betyder det, at nogle applikationer er i konflikt med iTunes. Hvordan ved du, hvilket program der er i konflikt med iTunes? Vi anbefaler dig at teste en efter en applikation og genstarte din Windows. Du kan finde mere information i links, der er inkluderet i teksten nedenfor.

Clean Boot Windows Vista eller 7 -> //appuals.com/how-to-clean-boot-a-windows-7-and-vista-computer/

Clean Boot Windows 8 eller 10 -> //appuals.com/how-to-clean-boot-windows-88-110/

Metode 5: Fjern og geninstaller iTunes og relaterede softwarekomponenter

I denne metode skal du geninstallere iTunes og relaterede softwarekomponenter. Først skal du fjerne iTunes og relaterede softwarekomponenter, og derefter skal du downloade og installere den nyeste version af iTunes. Vi viser dig, hvordan du gør det på Windows 10. Den samme procedure er kompatibel med tidligere operativsystemer.

 1. Holde Windows-logo og tryk på R
 2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind at åbne Program og funktioner
 3. Naviger videre iTunes
 4. HøjreklikiTunes og vælg Afinstaller
 5. Vente indtil Windows er færdig med proceduren
 6. Afinstaller relaterede softwarekomponenter inklusive:
 • iTunes
 • Apple-softwareopdatering
 • Apple Mobile Device Support
 • Bonjour
 • Apple Application Support 32-bit
 • Apple Application Support 64-bit
 1. Vente indtil Windows er færdig med proceduren
 2. Genstart din Windows-maskine
 3. Åben Internetbrowser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Edge eller andet)
 4. Download den nyeste version af iTunes fra Apples websted
 5. Installere iTunes
 6. Åben og prøve iTunes

Metode 6: Kontroller for problemer med indholdsfiler

Lydfiler kan undertiden få iTunes til at stoppe uventet eller stoppe med at svare, når programmet analyserer afspilningsoplysninger. Vi viser dig, hvordan du kontrollerer bibliotekets indhold på Windows 10. Den samme procedure er kompatibel med tidligere operativsystemer.

 1. Tæt iTunes
 2. Naviger på følgende placering C: \ Brugere \ Brugernavn \ Musik \ iTunes
 3. Bevæge sig det iTunes Library.itl fil til din Desktop
 4. Åben iTunes. Dit bibliotek er tomt.
 5. Trykke det CTRL og B tasterne på tastaturet for at åbne iTunes menulinje.
 6. Vælge Fil og så Føj mappe til biblioteket
 7. Åben mappen, hvor din musik er placeret: C: \ Brugere \ Brugernavn \ Min musik \ iTunes \ iTunes Media
 8. Vælge en kunstner, et album eller en sang, der skal føjes til biblioteket og trækkes ind i iTunes-vinduet.
 9. Vente for at iTunes med succes kan tilføje elementet til dit bibliotek og udføre den gapløse afspilningsscanning.
 10. Hvis scanningen er vellykket, Blive ved tilføje sange til dit bibliotek.

Hvis der er et problem med en af ​​dine filer, vises dit problem igen, når du har føjet det til biblioteket. Hvis det vises igen, skal du starte forfra med disse trin og være forsigtig med ikke at tilføje de filer, der forårsagede problemet.

Metode 7: Afinstaller QuickTime

Få brugere løste problemet med iTunes ved at fjerne Quick Time. Baseret på det anbefaler vi dig at afinstallere Quick Time fra din Windows-maskine. Vi viser dig, hvordan du gør det på Windows 10. Den samme procedure er kompatibel med tidligere operativsystemer.

 1. Holde Windows-logo og tryk på R
 2. Type appwiz.cplog tryk på Gå ind at åbne Program og funktioner
 3. Naviger videre QuickTime 7
 4. HøjreklikQuickTime 7 og vælg Afinstaller
 5. Vente indtil Windows er færdig med afinstallationsproceduren
 6. Genstart din Windows-maskine
 7. Åben og prøve iTunes

Metode 8: Kopier QTMovieWin.dll

I denne metode skal du kopiere en QTMovieWin.dll fil fra C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Apple \ Apple Application Support ind i C: \ Programmer (x86) \ iTunes. Du gør det via Windows Stifinder eller Stifinder. Vi viser dig, hvordan du gør det på Windows 10. Den samme procedure er kompatibel med tidligere operativsystemer.

 1. Holde Windows-logo og tryk på E at åbne File Explorer eller Windows Stifinder
 2. På den højre side af windows klik på Denne pc eller MinComputer
 3. Naviger på følgende placering C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Apple Application Support. Hvis du installerede iTunes 32-bit på Windows 64-bit, skal du navigere til placeringen C: \ Program Files (86) \ Common Files \ Apple \ Apple Application Support
 4. Kopier filQTMovieWin.dll
 5. Naviger videre følgende placering C: \ Programfiler \ iTunes. Hvis du installerede iTunes 32-bit på Windows 64-bit, skal du navigere på placering C: \ Program Files (86) \ iTunes
 6. sæt ind kopieret fil
 7. Tæt File Explorer eller Windows Explorer
 8. Åben og prøve iTunes

Metode 9: Skift iTunes-version

Få brugere løste deres problem ved at nedgradere iTunes-versionen fra 12.7 til 12.6.2. Med hensyn til dette anbefaler vi dig at downloade en ældre version af iTunes og installere på din Windows-maskine. Før du installerer en ældre version af iTunes, skal du fjerne den aktuelle version. Du bliver nødt til at følge proceduren på metode 5. Når du er færdig med det, skal du downloade og installere en ældre version fra Apples websted.

Metode 10: Scan din Windows-maskine for malware

Ingen kan lide malware, fordi det er destruktivt og kan være virkelig stærkt til at ødelægge operativsystem, applikationer, drivere eller data. I denne metode skal du scanne din harddisk for malware ved hjælp af Malwarebytes. Hvis du ikke bruger Malwarebytes, skal du downloade og installere det på din Windows-maskine. Brug dette link til at se instruktioner til fjernelse af malware på https://appuals.com/remove-malwares-using-malwarebyte/. Vi anbefaler dig også at scanne din harddisk for malware ved hjælp af Avira Antivir eller Microsoft Defender.

Metode 11: Udfør en systemgendannelse

Vi talte om Systemgendannelse så mange gange i tidligere artikler. Systemgendannelse kan hjælpe dig med at løse problemet med at vende dit system tilbage til den tidligere tilstand, når alt fungerede korrekt. Bemærk, at du ikke kan gendanne din Windows-maskine til den tidligere tilstand, hvis Systemgendannelse er slået fra. Læs hvordan du udfører en systemgendannelse ved at følge metode 17.

Metode 12: Opret en ny brugerkonto

Din brugerkonto kan blive ødelagt, og et af de problemer, der kan opstå, er et problem med iTunes opstart. Du kan løse dette problem ved at oprette en ny konto. Du behøver ikke at geninstallere operativsystemet for at oprette en anden brugerkonto, du kan gøre det ved hjælp af din nuværende brugerkonto. Bemærk, at du har brug for administratorrettigheder, fordi Standardbrugerkonto ikke har tilladelse til at oprette brugerkonti. Du skal også flytte dine data til en ny brugerkonto. Du kan læse instruktioner om, hvordan man 'opretter en brugerkonto' på //appuals.com/fix-the-remote-procedure-call-failed/ ved at følge metode 14. Proceduren er den samme eller lignende på et andet operativsystem fra Windows Vista til Windows 10.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found