Vejledninger

FIX: iPhone 4 viser "Searching / No Service"

De fleste gange, hvis du låser din iPhone op ved hjælp af fabrikslåsning, kan du have et problem med at få service på din enhed. I sådanne tilfælde, selv efter du har isat SIM-kortet, får du fejlene "Ingen service" eller "søger efter service". Der har også været tilfælde, hvor brugerne ikke havde låst deres telefoner op, før de stod over for problemet, så hvis du ikke også gjorde det, så fortvivl ikke, denne artikel kan stadig være anvendelig.

Den største årsag til denne begivenhed kan være et inkompatibelt SIM-kort, men der kan være andre grunde som en defekt antenne, der kan føre til dette problem. Når du forsøger at låse din telefon op eller jailbreak, kan du gøre alle mulige nye ting med din telefon (når det lykkes), men det kan også føre til nogle uønskede bivirkninger som den relevante.

Det følgende er en omfattende guide, der er udarbejdet med det formål at sikre, at brugerne slipper af problemet på den ene eller den anden måde. Følg metoderne i den rækkefølge, de er skrevet:

Metode 1: Defekt Bluetooth-induktorspole

Den mest berygtede årsag til, at problemet opstår, er en defekt blå induktorspole. Denne spole er ansvarlig for at lade telefonen oprette forbindelse til GSM-netværket og er til stede mellem Wi-Fi og batteristikket. Gennemgå følgende trin, hvis og kun hvis du føler dig sikker på at demontere og arbejde på din telefon selv. Ellers kan du bare tage telefonen til et reparationscenter og bede om professionel hjælp.

Metode 2: Indstil dato / klokkeslæt manuelt

En anden grund til, at problemet opstår, kan være relateret til dit SIM-kort. Følg disse trin:

Tag batteriet ud af din iPhone (efter at du har slukket det). Du kan se en tutorial online afhængigt af din telefons model, der kan guide dig om, hvordan du kan tage den forsigtigt ud.

Sæt batteriet i igen, når du har ventet et par minutter. Tænd for telefonen igen.

Datoen og klokkeslættet på din telefon indstilles nu til standard (dvs. fra 1970'erne). Indstil de korrekte værdier for dato og tid manuelt.

Fjern nu SIM-kortet.

Sæt det ind igen efter at have ventet et par sekunder.

Dette bør mirakuløst give dig mulighed for at få service på din telefon. Løste du stadig ikke problemet? Fortsæt med at læse videre.

Metode 3: Nulstil netværksindstillinger

I denne metode nulstiller vi netværksindstillingerne på iPhone, da dette undertiden har hjulpet brugere med at slippe af med problemet. Før du fortsætter, skal du sørge for at oprette en sikkerhedskopi af alle dine vigtige filer osv., Fordi nogle data muligvis bliver slettet. Følg disse trin:

Indsæt det inkompatible SIM-kort i din telefon.

Gå over til Indstillinger og derefter Generel

Klik nu på

Klik til sidst på Nulstil netværksindstillinger.

Metode 4: Slå flytilstand til / fra

En anden interessant løsning kan være at tænde og slukke flytilstand gentagne gange, indtil du får service. Følg disse trin.

Gå til Indstillinger på din telefon med SIM-kortet isat.

Gå nu over til Generel

Her skal du se en vippeknap med navnet Flytilstand. Bliv ved med at klikke på knappen gentagne gange for at fortsætte med at tænde og slukke for den i nogle sekunder. Midt i dit skifte kan du muligvis se signaler vises på din telefon.

Metode 5: Defekt antenne

En anden grund til, at problemet kan opstå, kan være en defekt antenne.

Sluk for din telefon.

Se en tutorial online (hvis du ikke allerede har fundet en) til din specifikke model, der kan guide dig gennem processen med adskillelse af din telefon.

Se om du kan finde antenne på enhedens tavle. Erstat det.

Sæt din telefon sammen igen, og tænd den igen.

Bemærk: HVIS du ikke er sikker på at udføre ovenstående trin selv, kan du altid bare tage din telefon til et reparationscenter og bede fagfolk om at gribe ind.

Metode 6: Dårlig netværksdækning

Hvis intet fungerede for dig indtil nu, er det sandsynligt, at netværksdækningen i dit område ikke er så god, eller sandsynligvis er der noget galt ved netværksoperatørens afslutning. Vi anbefaler at ringe til din tjenesteudbyder og fortælle dem om din situation.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found