Vejledninger

FIX: Ingen lydudgangsenhed er installeret

Når højttalerikonet på proceslinjen viser et rødt kryds på det, betyder det, at din lydadapter (kort) ikke fungerer mere. Når du flytter markøren over ikonet, får du beskeden “Der er ikke installeret en lydudgangsenhed”. Du hører muligvis biplyden ved advarsler, der kommer fra minihøjttaleren indbygget i tavlen til kun at bippe for at indikere problemer.

Dette problem opstår på grund af en række årsager. Men 90% af gange udløses dette problem på grund af systemopgradering og resulterende hardware- eller softwarefejl. Når brugere opgraderer deres systemer, holder driverne op med at arbejde på grund af deres manglende kompatibilitet.

I denne vejledning gennemgår vi et par metoder, du kan følge for at løse dette særlige problem. Jeg vil foreslå, at du prøver metode 1 og 2 først, da de har vist sig at være yderst nyttige for mange brugere.

Metode 1: Brug lydfejlfinding

Følg disse trin for at starteFejlfinding til lyd.

Højreklik på højttalerikonet, en pop op vises. Klik på Fejlfinding af lydproblemer.

Lydfejlfindingsprogrammet vil se efter problemerne og vise resultaterne, når søgningen er afsluttet.

Afspil en hvilken som helst lydfil for at kontrollere lyden. Hvis der er lyd, er dit problem løst. Ellers skal du klikke på Udforske yderligere muligheder og fortsæt i overensstemmelse hermed.

Metode 2: Deaktiver og genaktiver din lydadapter

Dette er en af ​​de nemmeste løsninger og har fungeret for de fleste brugere.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Type hdwwiz.cpl og klik Okay. Udvide,Styring af lyd, video og spil derefter højreklik på din Audioadapter og vælg Deaktiver. Højreklik på det igen, og vælg derefterAktiver.

Test for at se, om lyden nu er tilbage, hvis ikke flytte til metode 3.

Metode 3: Afinstaller og opdater lyddrivere

Hvis metoderne 1 og 2 ikke løser problemet, så prøv denne. Afinstallation af lyddriver og genstart af din pc geninstallerer automatisk lyddriveren. Følg disse trin for at afinstallere din lyddriver.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typehdwwiz.cplog klik på OK. Udvide,Styring af lyd, video og spil derefter højreklik på din Audioadapter og vælg Afinstaller. Genstart din pc og test for at se om lyden nu er tilbage.

Hvis du ikke er i stand til at udføre ovenstående metoder på grund af en manglende "lyd-, video- og spilcontroller" -kategori i Enhedshåndtering, skal du følge nedenstående trin

Hvis du ikke kan finde “Lyd-, video- og spilcontroller”Kategori i enhedsadministrator, følg disse trin for at få det tilbage

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Type hdwwiz.cpl og klik Okay.

Klik på Handling fanen fra den øverste bjælke.

BEMÆRK: Hvis kun Hjælp valgmulighed er synlig, klik derefter på det tomme område i listeruden, og vælg igen Handling fra menulinjen

Vælg Tilføj ældre hardware.

Guiden Tilføj hardware vises på skærmen.

Klik på Næste. Vælg Søg efter og installer hardwaren automatisk (anbefales).

Klik på Næste, hvis meddelelsen guiden kunne ikke finde nogen ny hardware kommer til syne.

En liste over hardware vises nu på din skærm. Rul ned, indtil du finder Lyd video og spil  Controllere.

Vælg denne indstilling, og klik på Næsteog vælg din lydkortproducent fra venstre rude, og vælg modellen fra højre rude, og klik på Næste / Udfør.

Kategorien skal nu vises i Enhedshåndtering med din lydkortliste.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found