Vejledninger

Fix: Windows Update-fejl 0x800706d9

En gang imellem kan du støde på problemer med Windows Update. En berygtet begivenhed er, hvor en opdatering forsøger at downloade, men mislykkes efter kort tid. Et kort kig ind i dine opdateringer vil afsløre, at selvom du har alle de nødvendige kumulative opdateringer, kan du simpelthen ikke indregne andre opdateringer. Fejlmeddelelsen, der dukker op, kan være noget lignende Kumulativ opdatering til Windows 10 version 1511 til (32 eller 64 bit) - baserede systemer (KB3116908) - Fejl 0x800706d9. Der er adskillige løsninger frontet online, nogle medfører endda brug af tredjepartsværktøjer. Det grundlæggende koncept er at arbejde rundt på, hvordan du tænder Windows Firewall; så du skal prøve det først, før du prøver andre mulige løsninger. Chancerne er, at dit bosiddende antivirusprogram slukkede for Windows Firewall.

Denne fejl vises for det meste, når en bruger forsøger at installere Windows Essentials, eller når computeren prøver at installere nogle opdateringer. Det betyder simpelthen, at du skal tænde Windows Firewall. Nogle brugere foretrækker at bruge andre antivirusprodukter i stedet for de sikkerhedsprogrammer, der følger med Windows-operativsystemet. og i processen deaktiverer du automatisk firewall og Windows Defender. Disse brugere er dem, der mest sandsynligt løber ind i ovenstående problem. Windows Firewall overvåger strømmen af ​​data ind og ud af din computer. I Windows 10 kan de fleste programmer ikke installeres, så længe Windows Firewall er slukket. Windows-opdateringer installeres bestemt ikke, når firewallen er slukket.

En firewall kan hjælpe med at forhindre hackere eller ondsindet software (såsom orme) i at få adgang til din computer via et netværk eller internettet. En firewall kan også hjælpe med at forhindre din computer i at sende ondsindet software til andre pc'er.

Metode 1: Slå Windows Firewall til

Sådan tændes Windows Firewall i Windows 10.

BEMÆRK: Du kan ikke gøre dette, hvis du ikke er logget ind på computeren som administrator.

Log ind på computeren ved hjælp af administratoroplysninger.

HoldWindows-nøgleog tryk påX.VælgeKontrolpanelog skrivFirewalli søgefeltet. Klik på Windows Firewall.Klik på det vindue eller felt, der vises “Slå Windows Firewall til eller fra”.

Hvis du ikke er logget ind som administrator, bliver du her bedt om at indtaste administratorens brugernavn og adgangskode: fortsæt med at gøre det. Genstart pc'en, efter at den er genstartet, skal du kontrollere, om firewallen har været på, og udfør opdateringen igen.

Metode 2: Omdøb Windows Update-mapper

Tidligere mislykkede opdateringer kan også udløse denne fejl. Det ville være bedst at omdøbe de gamle butikker, så windows kan genforsøge opdateringer i en frisk / ren mappe. At gøre dette, HoldedetWindows-nøgleogTryk på X.VælgeKommandoprompt (administrator).I det sorte kommandopromptvindue, der åbnes, skal du skrive følgende:

ren% systemroot% \ System32 \ Catroot2 Catroot2.old

ren% systemroot% \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old

Skriv derefter følgende, kommandoer og tryk derefter på ENTER efter hver kommando:

net start wuauserv

netto startbits

net start kryptsvc

Når du er færdig, test nu for at se om opdateringerne fungerer.

29/08/2016 Bruger foreslået metode 1:

Jeg var ikke i stand til at tænde Windows FireWall, fordi den er blokeret af netværksadministrator, jeg løste dette problem ved kun at tænde "Windows Firewall" -tjenesten. Nu kan jeg installere opdateringerne på min computer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found