Vejledninger

Sådan rettes WoW fejl 51900319

World of Warcraft er sandsynligvis det første spil, du tænker på, når nogen nævner MMORPG-genren. Det er fuldt berettiget, da spillet sandsynligvis er det mest succesrige eksempel på den genre. Dets månedlige abonnement har tjent millioner af penge til sine udgivere, og næsten alle har spillet det i det mindste et stykke tid.

WoW-fejlen 51900319 er dog et problem, der vises tilfældigt, når du spiller spillet, og det forårsager store problemer for spillerne på grund af det faktum, at det afbryder deres gameplay, hvilket er ret meget vigtigt for hele oplevelsen. Følg de metoder, vi har forberedt på at prøve at løse problemet!

Hvad forårsager WoW afbrudt fejl 51900319?

Fejlen skyldes for det meste en indstilling i spillet kaldet “Optimer netværk til hastighed”, og du skal deaktivere denne mulighed, så snart du har chancen for det. Problemet synes også at blive vist for brugere, der bruger NETGEAR-routere med gammel firmware eller med Dynamic QoS-funktionen deaktiveret.

Endelig kan problemet undertiden bebrejdes IPv6-posten i dine forbindelsesindstillinger, så sørg for at prøve og deaktivere det.

Løsning 1: Deaktiver indstillingen "Optimer netværk til hastighed"

Denne problematiske mulighed synes at have været synderen for fejlen og deaktivering af den formåede at stoppe forekomsten af ​​den problematiske fejlkode, der afbrød brugerne. Indstillingen er tilgængelig inden for spilindstillingerne, som du kan få adgang til direkte i spillet eller fra hovedmenuen.

 1. Klik på knappen System i spillets hovedmenu. Den vil være tilgængelig i en af ​​de røde rektangler. Alternativt kan du bruge Esc-knappen, mens du spiller spillet for at åbne menuen Pause. Klik på systemet fra denne menu.
 1. Naviger til fanen Netværk fra navigationsmenuen til venstre, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Optimer netværk til hastighed". Anvend ændringerne, og åbn spillet igen. Kontroller, om WoW-fejlen 51900319 stadig vises, når du spiller.

Løsning 2: Problemer med NETGEAR-routeren

Hvis du bruger NETGEAR-routeren på den computer, du bruger til at afspille WOW, kan du opleve dette problem ganske ofte, og det kan skyldes to ting vedrørende routeren: gammel firmware eller den deaktiverede Dynamic QoS-mulighed. Begge disse problemer kan løses ganske let, hvis du følger nedenstående trin for begge scenarier.

 1. Åbn din foretrukne webbrowser, skriv //ww.routerlogin.net, og klik på Enter-tasten på dit tastatur.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til din NETGEAR routers interface. Standardbrugernavnet og adgangskoden skal være anført i din routers dokumentation, på et klistermærke på siden af ​​din router eller på Port Forward-webstedet.
 1. Klik på Administration under sektionen Avanceret, og find indstillingen Firmwareopdatering eller Routeropdatering. Klik på denne indstilling, og klik på Kontroller for at se efter ny firmware.
 2. Hvis den er tilgængelig, downloades den og installeres den automatisk. Routeren genstarter automatisk, så kontroller, om WoW er gået tilbage til det normale.

Den anden ting, du måske vil gøre, hvis du bruger en NETGEAR-router, er at aktivere en indstilling kaldet Dynamic QoS. Dynamic Quality of Service (QoS) hjælper med at forbedre din routers styring af internettrafik gennem bedre applikations- og enhedsidentifikation, tildeling af båndbredde og teknikker til prioritering af trafik.

 1. Åbn din foretrukne webbrowser, skriv //ww.routerlogin.net, og klik på Enter-tasten på tastaturet.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til din NETGEAR routers interface. Standardbrugernavnet og adgangskoden skal være anført i din routers dokumentation eller et klistermærke på siden af ​​din router. Standard brugernavnet og adgangskoden er admin ogadmin.
 3. Vælg den dynamiske QoS-indstilling fra startskærmen. Øverst i det nye vindue skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Aktiver dynamisk QoS" -mulighed. Under indstillingen Internetbåndbredde kan du manuelt indstille din internetforbindelseshastighed med den anden radioknap, eller du kan vælge den første, der får Speedtest til at analysere den.
 1. Sørg for, at der ikke downloades noget på det tidspunkt, og klik på Speedtest. Klik på Anvend øverst i vinduet, og dine indstillinger skal gemmes. Kontroller, om WoW-fejlen 51900319 stadig vises!

Løsning 3: Deaktiver IPv6 på din internetforbindelse

Deaktivering af denne mulighed for den internetforbindelse, du bruger, kan muligvis løse problemet for dig. Internetprotokol version 6 er ret ny, og ikke mange ældre spil understøtter, så det er bedst for dig at deaktivere det fuldstændigt, da det ikke påvirker din oplevelse.

 1. Brug Windows + R-nøglekombinationen, som straks skal åbne dialogboksen Kør, hvor du skal skrive 'ncpa.cpl' i bjælken og klikke på OK for at åbne elementet til internetforbindelsesindstillinger i Kontrolpanel.
 2. Den samme proces kan også udføres manuelt via kontrolpanelet. Skift visningen ved at indstille øverst til højre i vinduet til Kategori og klik på Netværk og internet øverst. Klik på knappen Netværk og delingscenter for at åbne den. Prøv at finde knappen Skift adapterindstillinger i menuen til venstre, og klik på den.
 1. Når vinduet Internetforbindelse åbnes, skal du dobbeltklikke på din aktive netværksadapter.
 2. Klik derefter på Egenskaber, og find Internet Protocol Version 6-posten på listen. Deaktiver afkrydsningsfeltet ud for denne post, og klik på OK. Genstart computeren for at bekræfte ændringerne, og kontroller, om problemet opstår under spillet.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found