Vejledninger

FIX: Windows Update-fejl 0x800705b4

Fejlkode 0x800705b4 er en fejl, der er relateret til Windows Defender, men er en ret generisk fejl, der ikke rigtig giver dig for mange detaljer om, hvad problemet er.

Der er to mulige scenarier, hvor du muligvis står over for dette problem. En af dem er, hvis du har problemer med Windows Defender, som at det ikke kører eller går ned, og hvis det er tilfældet, finder du din løsning her. Den anden situation er, hvis du har disse problemer med Windows opdateringeller mere specifikt kan du ikke opdatere dit system, Windows Update hænger sammen med en fejlmeddelelse osv. Dette forhindrer dig i at installere opdateringer på din enhed, og nogle af dem kan være kritiske af flere årsager, såsom sikkerhed eller fejlrettelser , og det er vigtigt at installere dem.

Heldigvis er der en hel del løsninger, som du kan anvende til at løse dette problem. Ikke alle er rapporteret at arbejde for alle, og det er derfor, der er så mange af dem. Hvis man ikke arbejder, er du velkommen til at gå videre og prøve den næste.

Metode 1: Download opdateringen manuelt

Hvis Windows Update ikke opdaterer din enhed, kan du se på opdateringsnummer af opdateringen, der ikke kan installeres. Du kan derefter gå til Microsofts opdateringskatalog og downloade den opdatering, der forårsager problemer. Derefter er det så simpelt som at åbne din Downloads mappe og dobbeltklik installationsfilen til opdateringen. Sørg for at genstart når det er gjort. Dette er især nyttigt med opdateringer, der er større i størrelse, f.eks. Jubilæumsopdateringen.

Metode 2: Kør Windows Update-fejlfinding

Windows 'indbyggede fejlfindingsprogrammer er værktøjer, der har tendens til at være stædige, og der er visse situationer, hvor de simpelthen ikke løser dit problem, uanset hvad du gør. Dette er dog ikke sådan et tilfælde, da kørsel af fejlfinding har hjulpet mere end en person, der har dette problem.

  1. Tryk på Windows tast på tastaturet, og indtast fejlfinding, og tryk derefter på Gå ind for at åbne resultatet.
  2. Klik på på venstre side Se alt.
  3. Vælg på listen, der åbnes Windows opdatering nær bunden. Klik på Fremskreden i det næste vindue og derefter Næste.
  4. Klik på Fremskreden, og så Kør som administrator.
  5. Sørg for, at Anvend reparationer automatisk kasse er afkrydset og klik Næste
  6. Klik på Tæt for at afslutte fejlfinding, eller hvis du vil se flere detaljer om de problemer, der muligvis er fundet og løst, skal du klikke på Se detaljerede oplysninger.

Metode 3: Slet mappen SoftwareDistribution

Sletning af denne mappe er blevet en metode, der hjælper med masser af problemer på grund af det faktum, at den indeholder filer, der har tendens til at blive ødelagt temmelig let, og derefter fortsætte med at frigive kaos på din enhed.

  1. Genstart din computer.
  2. Hold Windows-nøgle og Tryk på X. Vælge (Kommandoprompt) admin.
  3. Typenet stop bits

    net stop wuauservCD% systemroot% \ SoftwareDistributionRen Download Download.old

    net start wuauserv

    netto startbits

  4. Prøv nu at opdatere Windows.

Metode 4: Deaktiver opdateringer til andre Microsoft-produkter

Opdateringer til andre Microsoft-produkter kan faktisk forhindre dig i at downloade de vigtige opdateringer til Windows. For at løse dette skal du blot deaktivere funktionen, indtil du har downloadet de kritiske opdateringer, og du kan genaktivere den derefter.

  1. Tryk på Windows tast på tastaturet, skriv Søg efter opdateringer og åbn resultatet.
  2. Under Opdater indstillinger, Klik på Avancerede indstillinger.
  3. Find afkrydsningsfeltet foran Giv mig opdateringer til andre Microsoft-produkter, når jeg opdaterer Windows og sørg for, at det er ikke markeret.
  4. Genstart din enhed, og prøv at køre opdateringerne igen. De skal gennemføres med succes, men husk at du muligvis skal køre opdateringen flere gange for at få alle opdateringer. Du ved, at du er god, når du får Din enhed er opdateret
  5. Du kan nu gå til Avancerede indstillinger igen, og genaktiver opdateringer til andre Microsoft-produkter. Du skal også kunne fortsætte med de regelmæssige opdateringer nu.

Metode 5: Deaktiver antivirus eller firewall fra tredjepart

Tredjeparts antivirus- eller firewallsoftware kan være i konflikt med download af Windows Update, så du vil måske deaktivere dem og se, om du kan downloade opdateringerne nu. De fleste af dem kan deaktiveres af højreklik på deres ikon i proceslinjen og vælge Deaktiver.

Metode 6: Sørg for, at Windows Defender Service er startet

Da fejlen ofte er relateret til Windows Defender, skal du kontrollere, om tjenesten overhovedet kører. Hvis det ikke er tilfældet, skal du starte det, det kan muligvis løse dine problemer.

  1. Hold Windows-nøgle og Tryk på X. Vælg (Kommandoprompt) admin
  2. Typesc config “WinDefend” start = auto

    nedlukning / r

Fejl som denne er blandt hovedårsagerne til, at folk havde en tendens til at holde sig væk fra Microsofts seneste iteration af Windows-operativsystemet. Nu, mere end et år efter dens første udgivelse, er de fleste af problemerne imidlertid rettet, eller der er en løsning som den ovennævnte tilgængelig. Hvis du har dette problem, kan du prøve dem og løse dit problem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found