Vejledninger

Sådan låser du op for korte beskeder (Premium SMS) på Android Nougat

Selv med stigningen i apps til onlinemeddelelser, tjenesten til korte beskeder (SMS) er stadig en af ​​de mest anvendte kommunikationsmetoder på vores telefoner. Selvom regelmæssig sms-besked via sms ikke er så almindelig i dag, er det relativt almindeligt at bruge korte beskeder (også kaldet premium-sms) til at betale for ting som sporvognsbilletter eller ekstra mobildatatrafik.

Android har en sikkerhedskontrol, der beder brugeren om at bekræfte afsendelsen af ​​en kort besked, der kan resultere i ekstra gebyrer. Men hvis du har travlt, kan du ufrivilligt trykke på "Ingen" sammen med "Husk mit valg”, Som øjeblikkeligt blokerer for alle fremtidige forsøg på at sende en premium-SMS.

Før den seneste Nougat-opdatering kunne du nemt fortryde dit forkerte ved at låse op for korte beskeder fra Application Manager. Den seneste opdatering medførte nogle ændringer af, hvordan man får adgang til premium-SMS-indstillinger, så brugerne har al grund til at blive forvirrede.

Denne artikel er beregnet til at kaste lys over dette emne. Vi skal dække trinene til at låse op for korte beskeder før og efter den seneste Nougat-opdatering.

Metode 1: Før opdatering

  1. Gå til Indstillinger >Applikationschef og vælg Alle.
  2. Rul ned og vælg Beskeder.
  3. Rul ned og vælg Tilladelser.
  4. Kig efter en fane, der hedder PræmieSMS-tjeneste, tryk på den og indstil den til enten Tillad alt eller Spørge.

Metode 2: Efter Nougat-opdatering

  1. Gå til Indstillinger> Applikationer.
  2. Tryk på "Mere" menu, og vælg Særlig adgang.

  3. Tryk på på Premium SMS-tjenester og vælg Meddelelsestjeneste.
  4. Hvis du selv har blokeret korte beskeder, er denne indstilling allerede indstillet til "Tillad aldrig". Skift det til Spørge eller Tillad altid.

Bemærk: Hvis du stadig har brug for at blokere nogle premium-sms-tjenester, er den bedste mulighed for dig at indstille den til "Spørge”.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found