Vejledninger

FIX: Desværre er Google-søgning stoppet

Fejlen “Desværre google-søgning er stoppet” kan pludselig opstå på din mobil via en pop-up og forårsage, at den applikation, du bruger i øjeblikket, går ned. For forskellige brugere er den periode, hvorefter fejlen fortsætter med at vises igen, forskellig. Dette kan skyldes en telefon, der har været i brug i lang tid (over et år), i hvilket tilfælde dette er et cache / hukommelsesrelateret problem, men vi har også set tilfælde, hvor denne fejl faktisk er opstået for folk med betydeligt nyere telefoner.

Det meste af tiden er dette ikke et alvorligt problem, og det skyldes, at Googles søgemaskine ikke starter i baggrunden (det skal fortsætte med at køre det meste af tiden) på din smartphone. Dette kan ofte løses ved at rydde applikationens data fra indstillingsmenuen, som vi vil tale om i detaljer nedenfor.

Vi anbefaler at prøve den første metode først, da den har fungeret for de fleste brugere, men hvis du på en eller anden måde ikke bruger den til din fordel, skal du ikke gider at prøve den anden også:

Metode 1: Ryd appdata

I den første metode rydder vi appdataene for den relevante applikation:

Gå til Indstillinger menu på din enhed.

Gå nu til Applikationschef eller

Rul til højre, indtil du finder det ALLE skrevet over listen over ansøgninger.

Rul nu ned, indtil du finder Google søgning. Klik på den.

Klik nu på Slet data.

Drej din telefon

Vend den tilbage

Fungerede ikke? Bare rolig og læs videre.

Metode 2: Fjern markeringen fra Google Voice

Hvis du er en af ​​de få personer, for hvem ovenstående metode ikke fungerede, skal du ikke bekymre dig og prøve disse trin nedenfor:

Gå ind i Indstillinger på din telefon.

Indtast nu Sprog eller den Sprog og input

Under Tastatur- og inputindstillinger, Deaktiver Google Voice eller Google Voice Typingved at fjerne markeringen og markere Android-tastatur. Genstart din enhed.

Du skal ikke længere skulle se fejlen!