Vejledninger

Sådan rettes fejl 0x8007003B “Der opstod en uventet netværksfejl”

Fejl 0x8007003b mens du prøver at kopiere en stor (> 100 MB) fil over en VPN-forbindelse, kan der vises, når forbindelsen til serveren ikke er stabil, eller hvis konfigurationsfejlene ikke passer, f.eks. hvis du kører Samba- eller OpenVPN-tunnel, som begrænser båndbredden til serveren.

Nogle brugere rapporterede også, at dette sker på et antal operativsystemer, uanset om de kopierer til en DFS eller en NAS, og det hjælper ikke at ændre netværksindstillinger på både deres enhed og routeren.

Der er et par ting, du kan prøve at se, om de løser problemet, så læs videre for at se, hvad du kan gøre ved dette.

Brugerforslag: Forskellige konfigurationer

Mens vi undersøgte efter denne løsning, stødte vi på dette indlæg på social.technet, som har mange værdifulde diskussioner vedrørende forskellige konfigurationer som OpenVPN, SMB, Samba osv.

Metode 1: Deaktiver tredjepart / antivirus eller firewall

Sikkerhedsprogrammer på din pc har regelmæssigt tendens til at skabe problemer med de nye opdateringer. Antivirusprogrammer kan ikke genkende "godt" og "dårligt”Brug af disse applikationer, på denne måde kan de advare dig om at blokere dem eller endda slette dem.

I de fleste tilfælde er måden at deaktivere antivirusprogrammet ved at finde det i højre hjørne af din proceslinje. Når du har fundet dit antivirusikon, Højreklik det. Du skal få en rullemenu og klikke på deaktiver. Dette deaktiverer dit antivirus, mens du arbejder på at installere de nye opdateringer.

Hvis du ikke vil deaktivere det og måske ikke vil have dette problem i fremtiden, er det bedste, du kan gøre, at gøre en undtagelse i antivirusindstillingerne, så i fremtiden vil det ikke give nogen problemer. I de fleste tilfælde kan du gøre en undtagelse ved at gå til Indstillinger i dit antivirus, finde Undtagelser og tilføje en regel. Hvis du sidder fast, skal du besøge dit specifikke antiviruswebsted og finde en detaljeret guide der, hvordan du gør begge de ovennævnte ting.

Følg trinene nedenfor for at deaktivere firewallen.

  1. Åbn kontrolpanelet ved at gå til Start-menu og lokalisere Alle programmer. Naviger til Kontrolpanel ikonet og klik på det.
  2. I kontrolpanelet skal du klikke på System og sikkerhed ikon.
  3. Klik på Windows Firewall.
  4. Hvis Windows Firewall er deaktiveret, er Windows Firewall-tilstand Fra. Hvis det er På, du skal deaktivere det.
  5. I vinduet Tilpas indstillinger skal du vælge Sluk for Windows Firewall og klik på OK.

Metode 2: Kontroller formateringen

Windows og dets opbevaring kommer med et par forskellige formateringsmetoder, såsom FAT32 eller NTFS. Begge metoder har forskellige begrænsninger, og nogle af dem kan forårsage dette problem. Hvad du skal kontrollere er formatering af destinationsdrevet hvor du kopierer filen. Hvis det er FAT32, skal du vide, at det kun understøtter filer mindre end 4 GB, og det går automatisk ned i slutningen af ​​kopien. Dette sker kun med en enkelt fil, der er større end 4 GB, så hvis den er meget mindre, skal du have det helt fint.

Selvom dette kan virke som et langt mere kompliceret problem, end det faktisk er, skal du blot følge metoderne ovenfor, og du skal have det helt fint.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found