Vejledninger

5 bedste spil bundkort til AMD Ryzen 7 3700x at købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ 5 bedste spil bundkort til AMD Ryzen 7 3700x at købe i 2020

5 bedste spil bundkort til AMD Ryzen 7 3700x at købe i 2020

Af Hassam Nasir 6. juni 2020 11 minutter læst

AMD har længe haft en lidenskab for spiltjenester indpodet i dem, der fik dem til at udstede en række processorer, der blev meget rost. Ryzen 3700X begyndte at blive en helt ny generation af AMDs CPU-arkitektur, Zen 2. Og med sine 8 kerner er 3700X blevet en af ​​de mest populære CPU'er i 8-core line-up. AMD har tilladt spilmiljøet at indlede en ny tidsalder med stærk computerkraft med deres 3. generation af CPU'er. Og med deres over de bedste single-core og multi-core ydelser er 3. generation af AMD-CPU'er ideelle til ikke kun spil, men også gengivelse.

Efter at have brugt pengene på din nyerhvervede Ryzen 3700X opstår spørgsmålet, hvilket bundkort vil være det ideelle? Imidlertid er markedet for bundkort overfyldt og kan let forvirre din gennemsnitlige Joe. Sørg ikke for, fordi vi er her for at hjælpe dig med at navigere gennem mængden og hjælpe dig med at vælge den perfekte pasform til dig. Alt fra overklokkestøtte og VRM-kvalitet til I / O-porte og almindelig æstetik skal alle relevante faktorer holdes for øje. Så lad os ikke forsinke dette yderligere og komme lige ind i det.

1. Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero

Til ekstreme overclockere

  • Giga LAN-porte
  • Dobbelt LAN-fleksibilitet mellem Realtek og Intel
  • Spændingsmålepunkter for brugervenlighed
  • 16-faset strømforsyning til CPU'en
  • Overkill for de fleste forbrugere

Chipsæt: AMD X570 | Lyd: ROG SupremeFX CODEC S1220 | Formfaktor: ATX | Trådløs: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac | Multi-Grafik: Nvidia 2-vejs SLI og AMD 3-vejs CrossFire

Tjek pris

At vælge den ultimative high-end vinder til vores bedste bundkort til 3700X var lidt af et hårdt opkald. Med X570-linjen har de højere en tendens til at koste en hel del penge. Da vi var på listen over vores kandidater til de bedste af de bedste, virkede Corsair VIII Formula som et sandsynligt valg. Formula tilbyder dog kun ringe eller ingen fordele for størstedelen af ​​forbrugerne og brugerne. Og det efterlod os med dette - Asus ROG X570 VII Hero.

Asus er gået videre og leveret noget virkelig bemærkelsesværdigt. Vi blev straks forelsket i X570 Crosshair VIII Heros smarte design og det robuste 16-fasede strømforsyningssystem. Dette er gavnligt for overclocking-entusiaster såvel som en meget gavnlig funktion at have. Folk, der er fortrolige med tidligere Crosshair VII Hero-linie med brædder, vil genkende dette bræts lignende rustning.

Spredt ud over Crosshair VII Hero finder du 8 SATA Gb / s-porte, der understøtter RAID 0, RAID 1 og RAID 10. Den består af 4 DDR4 DIMM-stik, der understøtter 32 GB per stik, der kan gå op til 128 GB og 4800 MHz overclocked . Disse DIMM-slots er perfekte til overclocking med support til at gå op til 4800MHz. Du kan virkelig ikke bede om mere i denne afdeling. Og hvad angår lydsiden af ​​tingene, har X570 Crosshair VII Hero en ROG SupremeFX S1220 8-kanals High Definition Audio Codec. Og i selve I / O-sektionen 8x USB 3.2 Gen 2-porte, 6x USB 3.2 Gen 1-porte og 4x USB 2.0-porte.

X570 Crosshair VII Hero har også 2 antennestik placeret på den bageste I / O-port. Det huser Intels AX200 Wi-Fi 802.11a / b / g / an / ax-interface sammen med en 2,5 Giga LAN-port. Kortet har også en klar CMOS-switch og BIOS-flashback-knap. Og ja, Crosshair VII Hero har dobbelt BIOS. For dem der ikke kender, hjælper dual BIOS med at genoprette bundkortet i tilfælde af et uheld under en BIOS-opdatering.

I alle henseender er Crosshair VII Hero X570 virkelig det bedste af det bedste, når det kommer til det optimale bundkort til din Ryzen 3700X. Men for nogle mennesker kan disse X570 chipsæt virke ret dyre. Så hvis du kunne opdatere bios til et ældre gen bundkort, kan du muligvis gå til disse X370 bundkort, som vi fandt ud af at være de bedste. Vender tilbage til vores Crosshair VII Hero.Den yderligere fordel ved dette kort er, at det har en god mængde køleplader, der regulerer temperaturer. Et must-have, hvis overclocking er det, du har i tankerne.

Endelig er dette bræt sandsynligvis for stort for de fleste købere. For sjældent nogensinde har du engang brug for de over-top-specifikationer, som dette tavle tilbyder.

2. MSI MEG X570 Ace

Hi-End-funktioner

  • Metallisk forstærkning i DIMM-slots
  • Tre M.2 slots
  • Alle M.2 slots har integrerede heatsinks
  • WiFi 6 og Bluetooth 5.0
  • Ingen videoudgange i bagpanelet

Chipsæt: AMD X570 | Lyd: Realtek ALC1220 HD | Formfaktor: ATX | Trådløs: AX200 Wi-Fi 802.11ax | Multi-Grafik: Nvidia Quad-GPU SLI & AMD Quad-GPU CrossFire

Tjek pris

Når vi fortsætter med vores liste, har vi MSIs MEG X570 Ace. Dette tavle var en meget tæt kamp mod vores liste mester, Corsair VII Hero. MSIs Meg X570 Ace har muligvis ikke fået så meget anerkendelse og popularitet som Corsair's VII Hero. MSI's Meg X570 skal dog heller ikke tages let, da det er et tavle, der helt sikkert vil give dig resultater uden nogen skænderier.

Dette ATX-størrelse bundkort har en sort printplade i bunden med kanonmetal accenter på kølepladerne og subtile kobberfarve finish. Meg X570 Ace er stadig et af de smukkere tavler, vi har set. Du har AMDs AM4-stik, dette er et X570-kort, og det er strømforsyningskomponenterne, der omgiver det. Den har 12 + 2-faset strømforsyningsfunktionalitet til CPU'en, som er et meget effektivt design. Strømforsyningskomponenterne og M.2-stikkene er også beskyttet via metal-kølelegemer. De to strømforsyningskomponent-kølelegemer er forbundet via et varmeledning, som derefter fortsætter mod chipset-kølelegemet.

Når du går videre til hukommelsessiden af ​​tingene, finder du 4 metalforstærkede DIMM-slots, der understøtter 128 gig RAM, der kan gå op til 4600MHz, når de overclocked. Der er 3 M.2 slots, 4 SATA 6Gb / s-stik, 2 PCIe x16, 1 PCIe x4 og 2 PCIe x1-udvidelsesstik. Masser af plads her, hvilket altid er noget at se frem til, men kun 4 SATA-stik giver bare ikke mening. Gå videre til lydafdelingen, dette kort har Realtek AC1220 Codec til ren lyd.

Derefter har vi I / O-porten at tale om. Nu har I / O-porten de nyeste USB-porte, som du muligvis har brug for, men det kan forventes med et næsten $ 400-kort. Du har 3x USB 3.2 Gen2 Type-A, 2x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 6x USB 3.2 Gen1 og 6x USB 2.0-porte, som du kan bruge. Netværksfunktionerne på dette kort bæres med et Intel Wi-Fi 6 AX200 interface med en 2,5G LAN-port og en Intel WGI211AT Gigabit LAN-port. Dens konkurrent, Corsair VII Hero, har også en 2,5G LAN-port.

En anden grund til, at Corsair VII Hero trumfede MSI X570 Meg Ace skyldtes Asus 'overlegne BIOS. Med de tidligere chipsæt har MSI haft at tackle store problemer med deres BIOS. Med firmwareopdateringer har MSI løst det med dette kort, men det ser ud til, at deres ry for det stadig er plettet. BIOS spiller en meget vigtig rolle i jævn og effektiv overclocking, så det er det, som overclocking-entusiaster holder øje med. Dette bord lider under nogle få problemer, men det er stadig et meget solidt bord. En anden ting, som folk med Ryzen APU'er burde vide, er at bagpanelet ikke har videoudgange.

3. ASRock X570 Taichi

Balanceret ydeevne og pris

  • God spændingsregulering til overclocking
  • 8 SATA 6Gb / s-stik til en ret billig pris
  • DIMM-slots understøtter 4666MHz, når de er overclocked
  • Chipsætblæseren er høj i standardindstillingerne
  • De øverste M.2-covers er til tider ubelejlige

Chipsæt: AMD X570 | Lyd: Realtek ALC1220 HD | Formfaktor: ATX | Trådløs: Wi-Fi 802.11 ax | Multi-Grafik: Nvidia Quad SLI & AMD 3-vejs CrossFireX

Tjek pris

Når man laver lister som disse, sker der normalt, at den tredje plads er reserveret til det ene bundkort, der ikke er for dyrt, men stadig ikke går på kompromis med, hvad det formodes at tilbyde. Vi havde den samme tanke i vores sind også for denne liste. Imidlertid er det tredje bundkort til denne liste - ASRock X570 Taichi noget andet. På trods af prisnedskæringer tilbyder den næsten de samme funktioner som Corsair VII Hero gør. Næsten. Og som sådan kommer det ud som et fantastisk tastatur, der helt sikkert fortjener ros og anerkendelse.

Som vi talte om tidligere, er den sorte temafarve, hvad de fleste OEM passer til deres bundkort. X570 Taichi fra ASRock går imidlertid væk fra et helt mørkt farvetema og har et hvidt tema med RGB-design. På størstedelen af ​​tavlen er ASRocks meget genkendelige tandhjulsdesign på kølepladerne. X570-chipsættet er kendt for at køre ved lidt varmere temperaturer end de tidligere chipsæt. Derfor afkøles det gennem en ventilator. Taichi bruger også 14-faset strømforsyning med et 12 + 2 design. Det betyder, at CPU-kernerne får 12 faser, mens de andre 2 er forbeholdt andre CPU-integrerede bits.

På X570 Taichi finder du 4 DDR4 DIMM-slots med understøttelse op til 4666MHz overclocked ved 128 Gb. DIMM-slots har 155μ guldkontakter for mere forstærkning og beskyttelse. Du har også 3 PCIe 4.0 x16 slots sammen med to PCIe 4.0 x1 slots. X570 Taichi har understøttelse af AMD Quad CrossfireX eller Nvidia Quad SLI. Under XXL aluminiums køleplade er rustning 3x M.2 slots samt 8 SATA 6.0Gb / s-stik. Ligesom de to foregående kort på vores liste har Taichi også understøttelse af trådløs forbindelse med Intel 802.11 ax WiFi-modulet. NIC understøtter dual-band til 2,4 GHz og 5 GHz. Og endelig, på lydsiden af ​​tingene, har Taichi den samme Realtek ALC1220-codec som MSI X570 Meg Ace.

Gå videre mod I / O-panelet, og Taichi har 3 USB 3.1 Gen 2 Type-A, 1 USB 3.1 Gen 2 Type-C og 4 USB 3.1 Gen 1 Type A-porte. Til WiFi har Taichi 2 antenner, der understøtter 2 × 2 forskellig teknologi. Der er 1 RJ-45 LAN-port, en HDMI og et Thunderbolt 5-polet stik, et klassisk PS / 2-stik til old school-mus og tastaturer. Til lyden har du standard 5 lydstik med guldstik og en S / PDIF optisk udgang. Alle disse ting er ret standard, så vi kan virkelig ikke sige meget om det. Taichis BIOS er en version af den samme BIOS, som den bruges af ASRock i deres Phantom-spil bundkort. Det har alle de ting, du muligvis har brug for til overclocking eller andre behov. At komme ind i BIOS vil starte dig direkte til hovedsiden, hvorfra du vil navigere videre.

ASRock X570 Taichi er et fantastisk bundkort, der slet ikke overskygges af sine dyre konkurrenter. Det tilbyder en bred vifte af tilslutningsmuligheder sammen med en hel del 8 SATA-stik. Der er dog et par ting, der kan irritere dig. Den høje chipsætventilator og de unødvendige og over M.2 afskærmninger, der er et træk at fjerne.

4. Gigabyte X570 Aorus Elite

Bedste RGB-belysning

  • Anstændigt VRM på trods af den billige pris
  • Ventilatorerne kan programmeres til at arbejde ved bestemte tærskler defineret gennem de 6 temperatursensorer
  • Der er ikke noget WiFi-kort
  • Ingen Nvidia SLI-understøttelse
  • Bageste I / O-sektion har ikke USB Type-C-porte

Chipsæt: AMD X570 | Lyd: Realtek ALC1200 HD | Formfaktor: ATX | Trådløs: Ingen | Multi-Grafik: AMD Quad-GPU CrossFireX

Tjek pris

Alle X570-bundkort er meget belastede i deres egne verdener, men der er stadig nogle kort, der ikke tilbyder så meget funktionalitet som nogle af de dyrere modeller. Og det sker, uanset hvor du beslutter dig for at kigge. Da OEM'erne skar ned på priserne, skar de også ned på nettofunktionaliteterne. Derfor bliver det til et bestemt prispunkt en personlig præference for at vælge din gift. Når vi går ned på vores liste, har vi Gigabyte X570 Aorus Elite. Denne er faktisk meget lig Asus TUF Gaming X570, men den tilbyder BIOS-flashback, hvilket er en fordel.

Aorus Elites æstetik ligner nogenlunde mange andre Asus-bundkort. Den har en sort PCB med et par dekorationer på kølelegemet og PCB her og der. Kølelegemerne har en børstet aluminiumsfinish, der passer godt til den sorte PCB. VRM til Aorus Elite er klassificeret som et 14-faset system (12 + 2), hvor det bruger Infineon IR35201-controller i en 6 + 1-konfiguration. Disse VRM'er skal let kunne håndtere ikke kun Ryzen 3700X, men alle Zen 2-CPU'er i lagertilstand og (nogle) overclocking. Aorus Elite har også 6 temperatursensorer, som du kan bruge til at basere dine fans på. Det betyder, at du kan programmere dine fans til at tænde ved bestemte temperaturer eller lade dem dreje hurtigere, når de krydser en tærskel.

Aorus Elite består af 1 PCIe 4.0 x16, 1 PCIe 3.0 x16 og 1 PCIe 2.0 x1 slots. Gigabyte rustning bruges til at forstærke disse PCIe slots for at forhindre klipning mod GPU'er. Omkring dette område er der 2 M.2 slots - en med køleplade og én uden køleplade. Som sådan understøtter Aorus Elite Quad-GPU CrossFireX og 2-vejs CrossFireX. Desværre ingen Nvidia SLI. Aorus Elite har dog ikke WiFi.

Når vi bevæger os mod I / O-sektionen på Aorus Elite, består bagpanelet af 2 USB 3.1 Gen 2 Type-A, 4 USB 3.1 Gen 1 Type-A og 2 USB 2.0-porte. Desværre har bagpanelet ikke nogen USB Type-C-porte til din brug. Bagpanelet har også en HDMI-port, I211-AT Gigabit NIC-port, standard 5 3,5 mm lydstik og en S / PDIF optisk output. Bagpanelet på Gigabyte X570 Aorus Elite tilføjer også 2 antenner til trådløs forbindelse sammen med Bluetooth 5.0. Du kan bruge Gigabyte's RGB Fusion 2.0 til at styre RGB-lysene på dette bundkort.

Aorus Elite-kortet er faktisk et ganske anstændigt valg til en sub-par pris på $ 200. Nogle funktioner, som du normalt vil se om bord, mangler dog, for det meste viste Aorus Elite X570 sig at være et solidt bundkort. Der er ingen WiFi eller understøttelse af Nvidia SLI, men Aorus Elite gør det op med sin meget godt optimerede og regulerede VRM.

5. Gigabyte X570 Gaming X

Billigt tilgængelig

  • 6 SATA 6Gb / s-stik
  • SATA-stik styres direkte af X570-chipsættet
  • Kun 5.1-kanals højttaler understøttes
  • Ingen RGB-lysdioder på tavlen
  • 12-faset strømforsyning kan ikke regulere temperaturer så godt til overclocking

419 anmeldelser

Chipsæt: AMD X570 | Lyd: Realtek ALC887 HD | Formfaktor: ATX | Trådløs: Ingen | Multi-Grafik: AMD Quad-GPU CrossFireX

Tjek pris

Og nu er det tid til at tale om det endelige bundkort, som vi synes er anstændigt nok til din Ryzen 3700X. Til dette har vi endnu en gang et bundkort af ingen ringere end Gigabyte - X570 Gaming X. Dette bundkort er prissat ret lavt til et X570-chipsetkort. Men det betyder bare, at X570 Gaming X bare går glip af mange af de funktioner, som du ellers ville finde.

Gaming-bundkort har et tydeligt udseende omkring dem, der får dem til at skille sig ud. Men størrelsen af ​​dette afhænger af farve accenter og kølelegeme design. Gigabyte X570 Gaming X har en brun printplade med kølelegemer i sort og sølv. Æstetikken er ikke noget specielt, men de er ikke grimme at se på, så der er det. Kredsløbet består af et 12-faset strømforsyningsdesign til CPU'en (10 + 2). Sammenlignet med alle de andre bundkort på denne liste, der har en tendens til at koste højere, virker dette 12-fasede design lidt middelmådigt. Derfor er X570 Gaming X ikke så velegnet til overclocking som de andre 4 boards.

X570 Gaming X har 2 M.2 slots, der understøtter PCIe 3.0 såvel som PCIe 4.0. Der er 6 SATA 6Gb / s-porte, som heldigvis køres direkte af X570-chipsættet og ikke en controller som mediator. Vi kunne godt lide layoutdesignet og placeringen af ​​ventilatorhovederne. Der er masser af mellemrum, som du kan arbejde med, så ingen af ​​komponenterne blokerer hinanden. Der er RGB LED-headere, som du kan bruge til at tilføje RGB-lys, fordi Gaming X ikke har sine egne RGB-lys. I / O-sektionen i Gaming X har 8x USB 3.0-porte, 6x USB 2.0-porte, 1x LAN-port og 3,5 mm line-in-, line-out- og mikrofonstik. De 4 DDR4 DIMM-slots kan kun gå op til 4000 MHz, når de er overclocked.

Realtek's ALC887-chip er ansvarlig for at drive lyden. Denne chip er en meget svagere version af ALC1220-chippen. Med de 3 ben kan du kun tilslutte et 5.1-lydsystem. Noget mere, og du bliver nødt til at bruge lydoverskriften. Ligesom Aorus Elite X570 har Gaming X heller ikke WiFi i den. Til netværk har du bare en Realtek GbE LAN-chip til LAN-porten i den bageste I / O. Gigabyte's BIOS til Gaming X er ikke så kompakt og actionfyldt som nogle af de mere dyrebare Gigabyte-bundkort. Imidlertid er alle indstillingerne så spredte på forskellige sider, og det generede os virkelig.

For dem, der leder efter en meget billigere løsning til deres Ryzen 3700X bundkort, har vi Gigabyte X570 Gaming X. Med så store prisnedskæringer kan du virkelig ikke forvente meget med Gaming X. Det har de fleste af de nødvendige ting, du har brug for men det er bare det. Klokkerne og fløjterne, der får et bundkort til at skille sig ud, mangler i Gaming X. For så vidt som billigere X570-chipsætkort er, er Gaming X stadig det mest levedygtige valg.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found