Vejledninger

Sådan løses meddelelser på Windows 10

Windows-meddelelser giver en fantastisk måde for Windows-brugere at få vigtige alarmer fra apps. Desværre fungerer Windows 10-meddelelser ikke korrekt efter den nyeste Windows Update. Mange af Windows-brugerne bemærker, at de ikke får besked-pop op (bannerunderretning), men de ser antallet af meddelelser (nederste højre hjørne af skærmen) få trin. For eksempel, hvis du udfører en bestemt opgave, der hæver en Windows-underretning, vil du ikke se en underretningsadvarsel eller høre en underretningslyd.

Du vil dog se stigningen af ​​meddelelsestællingen med 1. Dette betyder, at Windows 10-underretningerne ikke er brudt, dvs. du får beskeden, men de vises ikke som alarmer. Brugere, der oplevede dette, bemærkede også, at notifikationerne ikke også blev vist i handlingscentret. Så meddelelsen viser ikke en advarsel, og den vises ikke i handlingscentret, men tælleren forøges. Du skal også huske på, at dette ikke specifikt gælder for en enkelt (eller et par) apps. Windows-underretninger fungerer slet ikke for nogen app eller nogen advarsel.

Hvad får Windows 10-meddelelser til at stoppe med at fungere?

Hovedårsagen, som nævnt ovenfor, er Windows opdatering. Dette problem begynder normalt efter en Windows Update. Løsningen på dette er at aktivere en bestemt indstilling. Så den mest logiske forklaring er, at den seneste Windows-opdatering muligvis har slået den fra. Før du fortsætter, skal du kontrollere, at du ikke har deaktiveret Windows 10-meddelelser manuelt.

Metode 1: Aktiver Lad apps køre i baggrunden

Der er en mulighed i Windows-privatlivsindstillingerne, der giver brugerne mulighed for at vælge, om apps skal køre i baggrunden eller ej. Aktivering af denne mulighed lader apps køre i baggrunden og viser derfor meddelelserne. Følg blot trinene nedenfor

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på jeg
 2. Vælg Privatliv
 1. Vælg Baggrundsapps fra venstre rude.
 2. Slå på indstillingen Lad apps køre i baggrunden
 3. Slå på de apps, som du vil modtage underretningerne fra

Det er det. Genstart, og problemet skal løses efter genstart.

Bemærk: Hvis dette ikke løser problemet, skal du blot vente på den næste Windows Update. Hvis du kan, skal du rapportere fejlen i Windows Feedback-hub. Problemet løses sandsynligvis i de kommende opdateringer.

Metode 2: Slå meddelelser til for specifikke apps

Nogle gange er problemet slet ikke et problem. Nogle gange glemmer vi at tænde for meddelelserne, eller en Windows Update ændrer simpelthen indstillingerne. Så det er det første skridt at sikre, at meddelelserne er tændt for dit system. Vi får dig også til at gennemgå en række trin, der hjælper dig med at kontrollere, om meddelelserne er aktiveret for specifikke apps. Undertiden er meddelelserne tændt, men ikke for hver app. Så hvis du kun oplever et problem med et par apps, løses det ved hjælp af disse trin.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på jeg
 2. Vælg System
 1. Vælg Meddelelser og handlinger fra venstre rude
 2. Sørge for at Få underretninger fra apps og andre afsendere er tændt
 1. Rul ned og kig på listen over apps. Sørg for, at de apps, du vil have beskeder fra at være tændt.

Når det er gjort, skal du kontrollere, om problemet er løst

Bemærk: Hvis problemet ikke er løst, skal du følge trinene ovenfor indtil trin 5. Klik derefter på Indstillinger fra listen og sørg for, at alle væsentlige indstillinger er aktiveret, f.eks. Vis meddelelser i handlingscenter, Afspil en lyd, når en meddelelse ankommer osv.

Metode 3: Tænd / sluk for meddelelser via registreringsdatabasen

Du kan også aktivere / deaktivere underretningerne for alle apps via registreringseditoren. Registreringsmetoden er lidt kedelig og teknisk, så vi har leveret en batfil. Alt du skal gøre er at downloade filerne og dobbeltklikke. Filen udfører automatisk jobbet for dig.

 1. Klik på her
 2. Når filen er downloadet, skal du pakke filen ud og dobbeltklikke på Turn_On_App_Notifications.reg og bekræft eventuelle yderligere meddelelser.

Kontroller nu, og meddelelserne skal fungere fint. Selvom denne fil aktiverer underretningerne for alle apps og afsendere, kan du stadig følge trinene i metode 2 og ændre forskellige andre indstillinger efter din smag.

Du kan vende ændringerne ved at dobbeltklikke på Turn_Off_App_Notifications.reg (det skal være i den downloadede zip-fil). Dette deaktiverer underretningerne for alle apps. Processen er den samme, download og dobbeltklik for at køre filen, og du skal være god at gå.

Metode 4: Tilføjelse af Action Center via Power Shell

I nogle tilfælde kan problemet muligvis udløses, hvis Windows 10 Action Center på en eller anden måde er blevet deaktiveret, eller hvis det bliver forstyrret på din computer via en tredjepartsapp eller -tjeneste. Derfor deaktiverer vi Windows 10 Action Center i Powershell-vinduet i dette trin, og så kontrollerer vi, om problemet løser.

 1. Trykke "Windows" + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Powershell” og tryk på "Flytte" + “Ctrl” + "Gå ind" for at åbne med administratorrettigheder.
 3. Skriv følgende kommando inde i PowerShell-vinduet.
  Get-AppxPackage | % {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$ ($ _. InstallLocation) \ AppxManifest.xml" -verbose}
 4. Indtastning af denne kommando i kommandoprompten skal køre et par tekstlinjer på skærmen, når den gennemgår processen.
 5. Når kommandoen er udført, skal du kontrollere, om dette har løst problemet med meddelelser, der ikke fungerer.

Metode 5: Udførelse af en SFC-scanning

I nogle tilfælde er visse Windows-tjenester eller drivere muligvis blevet brudt eller ødelagt, som Windows-underretninger ikke fungerer. Derfor udfører vi i dette trin en SFC-scanning for at løse dette problem ved automatisk at kontrollere og udskifte korrupte systemfiler. For at gøre det skal du følge trinene anført som følger.

 1. Trykke "Windows" + “R’ for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Cmd” og tryk derefter på "Flytte' + “Ctrl” + "Gå ind" at give admin tilladelser.
 3. Indtast følgende kommando inde i kommandoprompten, og tryk på "Gå ind" at udføre det.
  sfc / scannow
 4. Lad computeren scanne for ødelagte eller ødelagte genstande, og den skal automatisk erstatte dem med fungerende.
 5. Kontroller for at se, om det løser problemet med meddelelser, der ikke fungerer på Windows 10.

Metode 6: Konfigurer registreringsindstillinger igen

Hvis ovenstående registreringsdatabaseopdatering ikke virker for dig, kan vi prøve at manuelt omkonfigurere nogle registreringsdatabaseindstillinger i et forsøg på at rette Windows-underretningerne. I dette trin ændrer vi værdien på en post i registreringsdatabasen, der skal være ansvarlig for at sende meddelelser til Windows 10-handlingscenter. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

 1. Trykke "Windows" + “R’ for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Regedit” og tryk på "Gå ind" for at åbne registreringseditoren.
 3. Naviger til følgende sti inde i registreringseditoren.
  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ PushNotifications
 4. Inde i registreringsdatabasen skal der være en ToastEnabled indtastning i højre rude.
 5. Dobbeltklik på posten, og skift dens værdi til “1”.
 6. Gem dine ændringer, og genstart computeren.
 7. Kontroller, om problemet løses ved at gøre det.

Metode 7: Kør DISM Scan

I nogle situationer kan Drive Health- eller partitionssystemet på din computer være blevet beskadiget, hvilket i nogle tilfælde kan forstyrre systemfunktionerne. Derfor vil vi i dette trin køre en komplet DISM-scanning for at rette Windows 10-meddelelser, der ikke fungerer, og handlingscenter-meddelelser fungerer ikke. Sørg for at følge nedenstående trin for at køre denne scanning.

 1. Trykke "Windows" + “R’ for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Cmd” og tryk derefter på "Flytte' + “Ctrl” + "Gå ind" at give administrative rettigheder.
 3. Indtast følgende kommandoer inde i kommandoprompten, og tryk på "Gå ind" efter hver enkelt for at udføre dem på din computer.
   DISM.exe / Online / Oprydningsbillede / Scanhealth DISM.exe / Online / Oprydningsbillede / Restorehealth 
 4. Vent på kommandopromptvinduet for at scanne efter eventuelle sundhedsmæssige problemer, og derefter rette dem automatisk ved hjælp af standard Windows-fejlfindingsteknikker.
 5. Når scanningen er afsluttet, skal du kontrollere, om dette har haft nogen indflydelse på meddelelserne, og om de er rettet.

Metode 8: Genstart Windows Stifinder

I nogle situationer kan Windows Stifinder blive ujævn, hvorfor filsorteringssystemet og meddelelser på computeren muligvis ikke fungerer korrekt, fordi computeren bliver forvirret mellem tidslinjerne. Derfor genstarter vi i dette trin Windows Stifinder, og så kontrollerer vi, om problemet løser meddelelserne, der ikke fungerer, ved at gøre det. For det:

 1. Trykke "Windows" + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Taskmgr” og tryk på "Gå ind" for at åbne task manager.
 3. Klik på i. I task manager “Processer” fanen og naviger gennem listen over aktive processer.
 4. Højreklik på “Windows Stifinder” post i task manager og vælg "Genstart' fra listen.
 5. Vent på, at Windows Stifinder genstartes, og kontroller derefter, om meddelelser begynder at fungere.

Nogle brugere rapporterede, at denne løsning fungerede for dem, men de måtte gentage det efter et stykke tid for at få deres meddelelser til at fungere igen. Derfor kan vi oprette en batchfil, der skal udføres på Windows, der automatisk udfører disse trin på vores computer, og vi behøver ikke gentage dem igen og igen. For det:

 1. Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet, og vælg “Ny>” mulighed.
 2. Klik på “Tekstdokument” indstilling og et nyt tekstdokument oprettes på dit skrivebord.
 3. Åbn dette tekstdokument, og indsæt følgende linjer inde i tekstdokumentet.
  taskkill / f / IM explorer.exe start explorer.exe exit
 4. Klik på "Fil" indstilling øverst til venstre i vinduet, og vælg "Gem som" mulighed.
 5. Gå ind i “TaskMRestart.bat” som filnavn og vælg "Alle filer" fra "Filtype" dropdown.
 6. Gem denne fil på skrivebordet, og afslut dokumentet.
 7. Nu skal dobbeltklik på denne nyligt gemte fil automatisk genstarte File Explorer, som skal løse meddelelserne, der ikke fungerer, ganske let.
 8. Du kan bare klikke på filen, når meddelelserne holder op med at fungere, og det skal automatisk løse problemet ved at genstarte File Explorer.

Metode 9: Brug af tredjepartsværktøj

I nogle tilfælde kan den harddisk eller SSD, som du muligvis bruger som din partition, muligvis blive defragreret, og på grund af forsinkelsen i denne proces med standard Windows-defraggeren, får du muligvis problemer som Windows 10-meddelelser, der ikke fungerer, og andre fejl.

Derfor vil vi i dette trin bruge et tredjepartsværktøj kaldet Advanced System Care-værktøjet til at udføre en Smart Defrag på vores partition, og det forhåbentlig skulle slippe af med dette problem. Før vi gør det, bliver vi dog nødt til at downloade og installere det på vores computer. For det:

 1. Download det avancerede systemplejeværktøj herfra.
 2. Når download er afsluttet, skal du køre den eksekverbare fil for at installere den på din computer.
 3. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationsprocessen.
 4. Når installationen er afsluttet, skal du køre eksekverbar på skrivebordet for at starte softwaren.
 5. Når softwaren er startet, skal du klikke på “Værktøjskasse” indstilling fra toppen, og vælg “Smart Defrag” fra listen over tilgængelige knapper.
 6. Klik på "Installere" for at installere denne funktion sammen med softwaren og derefter følge instruktionerne på skærmen for at udføre dette trin på din computer.
 7. Efter at have afsluttet dette, kontrollere for at se, om meddelelserne stadig ikke fungerer.

Metode 10: Optimer diskdrev

I nogle tilfælde har rodpartitionen på din computer, hvor du har installeret Windows 10-operativsystemet, muligvis erhvervet nogle dårlige sektorer, eller det skal være dårligt optimeret, hvorfor du løber ind i meddelelsesfunktionen. For at løse dette vil vi køre en optimeret operation på diskdrevet gennem diskhåndteringsværktøjet. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Diskmgmt.msc” og tryk på "gå ind" for at starte diskhåndteringsvinduet.
 3. Inde i diskhåndteringsvinduet vises de partitioner, der er installeret på systemet.
 4. Højreklik på roddrevet, hvor du har installeret Windows-operativsystemet, og vælg "Ejendomme" knap.
 5. Inde i drevegenskaberne skal du klikke på “Værktøj” fanen fra toppen, og klik derefter på "Optimer" knap.
 6. Dette skulle åbne et nyt vindue. I det nye vindue skal du vælge roddrevet igen og klikke på "Optimer" knap.
 7. Vent på, at defragmenteringsprocessen er afsluttet, og kontroller, om problemet løses.

Metode 11: Kør fejlfinding til Microsoft-konto

Det er i nogle tilfælde muligt, at der muligvis har været nogle problemer forbundet med den konto, du bruger til at logge på operativsystemet. Enten er dens database muligvis beskadiget, eller den kan være fejlfri på grund af hvilken meddelelserne ikke fungerer. For at løse dette kan vi køre Microsoft Account Fejlfinding for at omgå disse problemer. For det:

 1. Åbn din yndlingsbrowser, og klik på dette link.
 2. Vent til download er afsluttet, og kør den downloadede fil derefter.
 3. Klik på vinduet, der åbnes "Fremskreden" indstilling, og sørg derefter for, at "Anvend reparationer automatisk" er kontrolleret.
 4. Klik på "Næste" for at fortsætte til næste skærmbillede og lade fejlfindingsprogrammet køre på computeren.
 5. Følg instruktionerne på skærmen for yderligere at anvende de ændringer, der skal foretages på din computer.
 6. Kontroller, om problemet fortsætter, selv efter at du har anvendt disse ændringer på din computer.

Metode 12: Kontroller for opdateringer

Meddelelserne registreres muligvis ikke korrekt på din computer, fordi dit operativsystem har erhvervet nogle falske konfigurationsfiler, eller hvis opdateringerne ikke er installeret korrekt på den. Derfor vil vi i dette trin kontrollere, om der er tilgængelige opdateringer og anvende dem på vores computer. For at gøre det skal du følge vejledningen nedenfor.

 1. Trykke "Windows" + "JEG" for at åbne indstillingerne.
 2. Klik på indstillingerne i indstillingerne “Opdatering og sikkerhed” og vælg derefter "Windows opdatering" knappen fra venstre side.
 3. Klik på "Søg efter opdateringer" indstilling, og lad operativsystemet kontrollere, om der mangler opdateringer på din computer.
 4. Kontroller, om problemet er løst efter anvendelse af en opdatering.

Metode 13: Udfør en gendannelse

I nogle situationer kan en nylig ændring af systemindstillinger eller konfigurationer muligvis have påvirket denne funktion og ødelagt den på din computer. Det er også muligt, at en nylig driver eller applikationsinstallation har forårsaget dette. Derfor vil vi i dette trin gendanne computeren til et nulstillingspunkt tidligere, hvor denne funktion fungerede. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at starte køreprompten.
 2. Indtaste “Rstrui” og tryk på "Gå ind" for at starte gendannelsesstyringsvinduet.
 3. Klik på "Næste" og tjek “Vis flere gendannelsespoint” mulighed.
 4. Klik på et gendannelsespunkt fra listen, der er før den dato, hvor dette problem startede.
 5. Vælg "Næste" igen og følg instruktionerne på skærmen for at vende alt tilbage til det valgte punkt.
 6. Kontroller, om det har løst problemerne med Windows 10-meddelelser, hvis du gør det

Metode 14: Fjernelse af Akamai Netsession Client

Det er muligt, at din computer har installeret Akamai Netsession Client til at håndtere nogle netværksrelaterede opgaver, og det forhindrer faktisk, at Windows 10-meddelelser går igennem. Derfor fjerner vi i dette trin denne klient fra funktionen tilføj eller fjern programmer, og det skulle få meddelelserne til at fungere igen. For at gøre dette:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Appwiz.cpl” og tryk på "Gå ind" for at åbne appadministrationsvinduet.
 3. I appadministrationsvinduet skal du rulle ned og højreklikke på “Akamai Netsession Client” Ansøgning.
 4. Vælg “Afinstaller” fra listen, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at fjerne programmet fra din computer.
 5. Sørg for at gentage denne proces for hver version af softwaren, der muligvis er installeret på din computer.
 6. Kontroller, om det har løst meddelelsesproblemet på din computer, hvis du gør det.

Løsning 15: Afinstallation af Dropbox

Det er muligt, at Dropbox-applikationen, der er installeret på din computer, muligvis forstyrrer nogle systemfunktioner, og det forhindrer muligvis dine meddelelser i at gå igennem. Derfor fjerner vi i dette trin Dropbox-applikationen fra vores computer gennem applikationsadministrationsskærmen i kontrolpanelet. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Appwiz.cpl” og tryk på "Gå ind" for at åbne vinduet App Manager.
 3. Inde i appadministratoren skal du rulle ned og højreklikke på “Dropbox” Ansøgning.
 4. Vælg “Afinstaller” fra listen, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at fjerne programmet fra din computer.
 5. Kontroller, om dette har et problem med meddelelser.

Løsning 16: Skjulning af proceslinjen

Det er muligt, at Windows-proceslinjen måske glider ud, og det forhindrer faktisk, at Windows-meddelelser vises. Derfor skjuler vi i dette trin proceslinjen, når den ikke er aktiv, og det skal løse dette problem for nogle brugere. For at gøre dette bliver vi nødt til at omkonfigurere nogle proceslinjeindstillinger. For det:

 1. Lukning af alle unødvendige applikationer og naviger til dit skrivebord.
 2. Højreklik på proceslinjen, og vælg "Indstillinger på proceslinjen" mulighed.
 3. I det næste vindue skal du klikke på “Skjul automatisk proceslinjen i skrivebordstilstand”Skift for at tænde den.
 4. Naviger tilbage til skrivebordet, og kontroller, at proceslinjen automatisk skjules.
 5. Kontroller for at se, om dette har løst meddelelsesproblemet på Windows 10.

Løsning 17: Oprettelse af en ny brugerkonto

Det er muligt, at den brugerkonto, du bruger, muligvis har erhvervet en beskadiget database, eller at nogle af dens indstillinger muligvis ikke er konfigureret korrekt. Det er også muligt, at det ikke er korrekt registreret på Microsoft-serverne, hvorfor du står over for meddelelsesproblemet på din computer. Derfor opretter vi i dette trin en ny brugerkonto fra bunden, og du vil også kunne importere dine data fra den tidligere konto til denne nye konto. For at gøre dette:

 1. Trykke “Windows” + "JEG" for at åbne indstillinger og klikke på “Konti” mulighed.
 2. I indstillingen Konti skal du klikke på “Familie og andre brugere” knappen fra venstre side.
 3. Vælg “Føj nogen anden til denne pc”Valgmulighed fra menuen.
 4. Klik på “Jeg har ikke denne persons loginoplysninger”-Knappen i det næste vindue.
 5. Klik på "Tilføjeen bruger udenen Microsoft-konto ” indstilling fra det nye vindue, der dukker op.
 6. Derefter skal du indtaste brugerkontoens brugernavn og tildele det en adgangskode.
 7. Indtast sikkerhedsspørgsmålene, besvar dem, og klik derefter på "Næste" mulighed.
 8. Når du har oprettet denne konto, skal du klikke på den og derefter vælge “Skift kontotype” mulighed.
 9. Klik på "Kontotype' rullemenuen, og vælg derefter "Administrator" mulighed.
 10. Gem dine ændringer og log ind på kontoen ved hjælp af de legitimationsoplysninger, du valgte.
 11. Når du er logget ind på kontoen, skal du kontrollere, om problemet fortsætter.

Løsning 18: Lavniveauformat på HDD

De fleste brugere, der ikke kunne løse dette problem med nogen tilgængelig løsning på internettet, løb sandsynligvis ind i det på grund af en dårlig harddisk, der ikke kunne løse sig selv ved fragmentering eller endda gennem en ren Windows-installation. Hvad dette nødvendigvis betyder, er at den harddisk, du bruger, er så dårligt ødelagt, at selv et simpelt format ikke er i stand til at bringe det tilbage til det normale.

Vi overvejede dog at rette denne løsning gennem et lavt niveauformat, der slipper alle data i et sådant omfang, at det er meget vanskeligt at identificere eller gendanne det via nogen metode. Ud over at gøre dataene uoprettelige forbedrer det i det væsentlige harddiskens sundhed og slipper af med de værste sektorer. For at gøre dette skal du dog geninstallere Windows på din computer efter processen.

 1. Opret en genopretning USB til din computer ved hjælp af denne metode.
 2. Start fra gendannelsesdrevet, og når du kommer til "Vælg en mulighed" klik på skærmbilledet "Fejlfinding" knap.
 3. I det næste vindue skal du klikke på "Avancerede indstillinger" på skærmen, og vælg derefter "Kommandoprompt" mulighed.
 4. Inden vi indtaster kommandoen, der skal udføre dette format, skal du sørge for, at du har en USB-nøgle, som du senere kan bruge til geninstaller Windows og også at du har sikkerhedskopieret alle dine vigtige data.
 5. Indtast følgende kommando i kommandoprompten, og tryk på "Gå ind".
  Format C: / P: 4

  Bemærk:Det er meget vigtigt, at du forstår, hvad denne kommando gør med din harddisk. Dybest set skriver den harddisken med 0'er og tilfældige tal, og hver gang den udfylder harddisken med disse tilfældige strenge, kaldes det et enkelt pass. I ovenstående kommando har vi konfigureret kommandoprompten til at formatere harddisken og udføre 4 overførsler for at gøre dataene uoprettelige for HDD mere optimerede. Du kan vælge antallet af passeringer, som du vil have det til at udføre, og vi anbefaler, at du går i mindst 4. Sørg også for at udskifte “C” med drevbogstavet for den partition, hvor Windows er installeret.

 6. Når denne kommando er afsluttet, geninstaller Windows på din computer og kontrollere for at se, om dette har løst problemet.

Løsning 19: Udfør ren nedlukning

I nogle tilfælde kan du faktisk være i stand til at løse dette problem ved at udføre en ren nedlukning. Du kan dog muligvis ikke gøre dette ved blot at klikke på knappen "Lukning" i startmenuen. Du kan give det en gang, og hvis det ikke virker, kan du prøve at udføre en mere detaljeret nedlukning, som i nogle tilfælde kan løse dette problem.

Grundlæggende er de fleste computere som standard på Windows 10 konfigureret til at udføre en "hurtig opstart". Hvad dette betyder, at der skrives en fil til RAM'et, der indeholder nogle grundlæggende opstartsinstruktioner, og disse behøver ikke at indlæses fra RAM'et, men vi udfører en komplet nedlukning ved at deaktivere Hurtig opstart og derefter slukke for maskinen. For det:

 1. Tryk på "Windows" + "R" for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste "Kontrolpanel" og tryk på "gå ind" for at starte den klassiske kontrolpanelgrænseflade.
 3. Klik på på i kontrolpanelet “Hardware og lyd” og vælg derefter “Strømstyring” knap.
 4. Inde i strømindstillingerne skal du klikke på "Vælg hvad afbryderknappen gør" fra venstre side.
 5. Klik på "Ændre indstillinger" mulighed, hvis indstillingen hurtig opstart er nedtonet.
 6. Sørg for at fjerne markeringen i "Slå hurtig opstart til" indstilling og gem dine ændringer.
 7. Luk vinduet og afslut eventuelle unødvendige applikationer.
 8. Klik på "Start-menu", klik på “Strømstyring” og vælg "Lukke ned" fra listen.
 9. Dette lukker computeren helt ned.
 10. Tænd for det igen, og kontroller, om problemet løses.

Løsning 20: Afinstallation af opdateringer

Notifikationerne, der ikke fungerer, er ret almindelige, men som ingen måske har mistanke om, skyldes det undertiden på grund af selve Windows Update. Microsoft er praktisk kendt for at frigive defekte opdateringer, der ikke er korrekt optimeret til al hardware, og de ender med at bryde visse Windows-funktioner. Derfor vil vi i dette trin afinstallere alle opdateringer og derefter kontrollere, om dette løser problemet.

 1. Trykke “Windows” + "JEG" for at åbne indstillingerne.
 2. I indstillinger skal du klikke på “Opdatering og sikkerhed” og vælg derefter "Windows opdatering" knappen fra venstre rude.
 3. I Windows Update skal du klikke på “Se opdateringshistorik” mulighed.
 4. I opdateringshistorikken skal du klikke på “Afinstaller opdateringer” mulighed, og det skulle tage dig til afinstallationsskærmen, hvor alle de nyligt installerede opdateringer vises.
 5. Fra listen skal du højreklikke på den opdatering, der blev installeret for nylig og endte med at bryde underretningerne på Windows 10.
 6. Højreklik på denne opdatering, og vælg “Afinstaller” for at fjerne det helt fra computeren.
 7. Følg instruktionerne på skærmen, og kontroller, om afinstallation løser dette problem.

Løsning 21: Omdøbning af filen UsrClass.dat

I nogle situationer er det muligt, at brugerkontodataene muligvis er blevet ødelagt, hvorfor dette særlige problem udløses. Derfor kan vi som et middel forsøge at omdøbe den fil, der indeholder de fleste af disse data, og en ny fil skal genereres i stedet for, som tydeligvis ikke vil være korrupt. Dette kan få nogle konfigurationer tilbage til standardindstillingerne, men dine data og konto skal være sikre. For at gøre dette:

 1. Trykke "Windows" + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtast følgende adresse, og tryk på "Gå ind" for automatisk at åbne den.
  % LocalData% \ Microsoft \ Windows
 3. Klik på "Udsigt" knappen øverst, og sørg derefter for at kontrollere “Skjulte genstande” for at sikre, at du er i stand til at se alle de skjulte emner.
 4. Du burde se “UsrClass.Dat” fil på listen over filer efter lidt rulning.
 5. Hvis du ikke kan finde den, skal du blot søge efter den fra søgefeltet øverst til højre.
 6. Højreklik på denne fil, og vælg “Omdøb” mulighed.
 7. Skift navn til noget andet, gem dine ændringer, og gå ud af mappen.
 8. Når du har udført dette trin, skal du kontrollere, om dette har løst dit problem.

  Bemærk:Hvis du ikke kan ændre navnet på filen, fordi det viser, at den er i brug, anbefales det at du prøver at ændre navnet fra en anden brugerkonto og navigere til “C: \ Brugere \ AppData \ Lokal \ Microsoft \ Windows”Sti for at ændre sit navn.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found