Vejledninger

Sådan rettes Overwatch generel fejl

Overwatch er et af de mest populære skydespil i dag, men det ville være forkert at sige, at selve spillet ikke er buggy. Der har været mange problemer omkring spillet fra starten, og nogle spillere kæmper med endda at starte spillet.

Meddelelsen General Error 0xE0010160 vises efter lanceringen af ​​spillet, og den forhindrer brugere i det hele taget at spille. Fejlen vises ofte, når spillet er opdateret. Nogle brugere rapporterede, at genstart af computeren fungerer midlertidigt, men det er ikke en bæredygtig løsning, da fejlen kommer tilbage kort tid efter. Følg de trin, vi har forberedt på, at vi nemt kan foretage fejlfinding af problemet!

Hvad forårsager Overwatch's generelle fejl?

Fejlen skyldes for det meste gamle og forældede grafikkortdrivere. NVIDIA har endda skynder sig at offentliggøre en hotfix-driver, som skulle løse problemet med Overwatch. Et andet problem spillet kan løbe ind i og vise, at den generelle fejl løber tør for personsøgningsfilhukommelse.

Endelig ser det ud til, at indstillingen Fuldskærmsoptimeringer fra Egenskaber generer spillet, så sørg for at deaktivere det!

Opdater din grafikdriver

Dette var et dampende problem med hensyn til kompatibiliteten mellem spillet og den aktuelle grafikdriver. NVIDIA var hurtige til at frigive drivere, der var i stand til let at løse problemet, og de blev kaldt hotfix-driverne. Under alle omstændigheder skal problemet være væk, så snart du opdaterer din grafikdriver!

 1. Klik på Start-menuen nederst til venstre på skærmen, skriv "Enhedshåndtering" bagefter, og vælg den på listen over tilgængelige resultater ved blot at klikke på den første.
 2. Du kan også trykke på Windows-tast + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtast “devmgmt.msc” i dialogboksen, og klik på OK for at køre den.
 1. Da det er den grafikkortdriver, du vil opdatere på din computer, skal du klikke på arror ved siden af ​​afsnittet Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge indstillingen Afinstaller enhed.
 1. Bekræft eventuelle dialoger eller beder, der kan bede dig om at bekræfte afinstallationen af ​​den aktuelle grafiske enhedsdriver og vente på, at processen er afsluttet.
 2. Se efter din grafikkortdriver på kortets producentens websted og følg deres instruktioner, som skal være tilgængelige på webstedet. Gem installationsfilen på din computer og kør den eksekverbare derfra. Din computer genstarter muligvis flere gange under installationen.
 1. Kontroller, om meddelelsen General Error 0xE0010160 vises efter lanceringen af ​​spillet.

Nvidia-drivere - Klik her!

AMD-drivere - Klik her!

Bemærk: Hvis du bruger Windows 10, installeres de nyeste drivere næsten altid sammen med andre Windows-opdateringer, så sørg for at holde din computers OS opdateret. Windows Update køres automatisk på Windows 10, men du kan kontrollere opdateringer manuelt og installere dem med det samme, hvis du formår at finde dem.

Forøg størrelsen på personsøgningsfilen

Scenariet ovenfor blev bredt anerkendt af spillesamfundet, men dette problem er lidt sværere at løse. Selvom du har de nyeste NVIDIA-grafikdrivere installeret, som skulle løse problemet, kan spillet muligvis have brug for ekstra plads til paging-fil, som det vil bruge, hvis det løber tør for RAM.

 1. Højreklik på denne pc-post, som normalt kan findes på dit skrivebord eller i din Stifinder. Det er også okay at søge efter det i Start-menuen. Vælg indstillingen Egenskaber.
 1. Klik på knappen "Avancerede systemindstillinger" til højre for vinduet, og naviger til fanen Avanceret. Under sektionen Ydelse skal du klikke på Indstillinger og navigere til fanen Avanceret i dette vindue.
 1. Klik på Skift under sektionen Virtuel hukommelse. Hvis afkrydsningsfeltet ud for indstillingen "Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev" er valgt, skal du fjerne markeringen i det og vælge den partition eller det drev, hvor du vil gemme personsøgningsfilhukommelsen.
 2. Når du har valgt den rigtige disk, skal du klikke på alternativknappen ud for brugerdefineret størrelse og vælge den indledende og den maksimale størrelse. Tommelfingerreglen til at løse problemet med denne fejl er at tildele to gigabyte ekstra, end du allerede har brugt.
 1. Sørg for at indstille den indledende og den maksimale størrelse til den samme værdi for at undgå større ændringer. Kontroller, om Overwatch General Error 0xE0010160 stadig vises efter lanceringen af ​​spillet!

Deaktiver fuldskærmsoptimering til Overwatch og Overwatch launcher

Denne særlige indstilling synes at genere spillet, og denne metode blev meget rost blandt Overwatch-spillere, der kun formåede at løse problemet ved at udføre nedenstående trin!

 1. Start Steam ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at søge efter det i menuen Start. Skift til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at finde fanen Bibliotek øverst i vinduet, og find Overwatch på listen over spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på posten, og vælg Egenskaber. Naviger til fanen Lokale filer, og vælg Gennemse lokale filer.
 1. Hvis du har en anden version af Overwatch, kan du stadig finde spillets installationsmappe manuelt. Den nemmeste måde ville være at højreklikke på spillets genvej på Desktop eller andre steder og vælge Åbn filplacering i menuen.
 2. Under alle omstændigheder, når du er inde i mappen, skal du højreklikke på både eksekverbare filer Overwatch og Overwatch Launcher og vælge Egenskaber. Naviger til fanen Kompatibilitet i vinduet Egenskaber, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Deaktiver fuldskærmsoptimering".
 1. Kontroller, om Overwatch General Error stadig vises!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found