Vejledninger

Fix: Nintendo Switch-fejlkode 2811-7503

Nogle Nintendo Switch-brugere har ikke været i stand til at få adgang til butikken (eShop) afFejlkode 2811-7503. Typisk opstår fejlen, når brugeren forsøger at downloade et spil, som de lige har købt digitalt. Andre brugere rapporterer, at problemet opstår, når de forsøger at få adgang til eShop-grænsefladen via Nintendo Switch.

Hvad forårsager fejlkode 2811-7503 fejlen

Det Fejlkode 2811-7503 opstår, når Nintendos servere ikke kan håndtere al den indgående trafik. Generelt er det kendt, at fejlen opstår, når der er en stor begivenhed - som et meget forventet spil eller et stort salg.

Husk, at ifølge Nintendos dokumentationswebsted er alle 2813-fejl eShop-relaterede. Denne særlige fejlkode indikerer, at der opstår en fejl, når der oprettes forbindelse til eShop-tjenesten - sandsynligvis resultatet af et midlertidigt serviceafbrydelse eller på grund af store mængder brugeradgang.

Når det kommer til at vedligeholde deres digitale butik, har Nintendo ikke ligefrem et godt omdømme. Denne fejl har en lang historie, der forekommer i øjeblikke, hvor samfundet forventer noget stort. Tidligere styrtede eShop sammen med fejlkode 2811-7503under lanceringen af ​​Splatoon 2 eller i løbet af sidste års Xmas-salg.

Sådan omgås fejlkoden 2811-7503

Heldigvis er der en måde at omgå fejlkoden 2811-7503, som mange berørte brugere har brugt for at undgå brugen af ​​eShop helt.

Brugere i en lignende situation har opdaget, at når eShop er nede med denne særlige fejl, kan du stadig bede din konsol om at downloade et spil ved at besøge webversionen af ​​butikslisten.

Det er tilsyneladende ikke selve eShop, der går ned medFejlkode 2811-7503i perioder med høj trafik er det frontendversionen af ​​eShop, der vises på Nintendo Switch.

Så hvis du i øjeblikket er forhindret i at købe eller downloade et spil viaFejlkode 2811-7503,besøg Nintendos hjemmeside (her), log ind med din konto og gennemfør købet fra webversionen ved at klikke på Køb digital knap.

Når du rammer Hent knappen, skal din konsol begynde at downloade spillet på få sekunder.

Bemærk: Hvis fejlen er opstået lige efter du har indsat dine kreditkortoplysninger, skal du passe på ikke at gennemføre transaktionen to gange. Dette skete for et par hundrede brugere under lanceringen af ​​Splatoon 2, da eShop styrtede ned med den samme fejlkode.