Vejledninger

Fix: Systemadministratoren har indstillet politikker for at forhindre denne installation

Installation af et program bør ikke være en vanskelig ting at følge igennem, men nogle gange er det blevet gjort umuligt af fejl svarende til dette. Denne særlige fejl opstår, når brugerne prøver at installere et program på deres pc, og meddelelsen lyder som:

Systemadministratoren har indstillet politikker for at forhindre denne installation

Nogle gange vises der også en fejlkode, som skal hjælpe brugerne med at undersøge årsagen til denne fejl. Fejlen er ikke farlig, og den kan løses ved at implementere nogle af de metoder, som du kan se nedenfor. Metoderne er ret nemme at følge igennem, så sørg for at prøve hver enkelt.

Løsning 1: Prøv blot at køre installationsfilen som administrator

Denne løsning er bestemt den enkleste, og grunden til, at den er inkluderet, er, fordi den helt sikkert har fungeret flere gange. Så inden du prøver de mere komplicerede rettelser, skal du sørge for at du har prøvet denne og sparet dig selv et par timer.

 1. Find installationsfilen for det program, du vil installere, og højreklik på den.
 2. Vælg indstillingen Kør som administrator fra genvejsmenuen, og accepter alle pop op-alarmer, der kan vises.

Løsning 2: En simpel registreringsdatabase-rettelse

Den første metode på vores liste er blevet erklæret som en ganske vellykket, så det er grunden til, at du først skal prøve denne. Metoden inkluderer redigering af registreringsdatabasen, som kan være noget farlig, hvis du ikke er sikker på, hvad du laver, eller hvis du ved et uheld redigerer den forkerte nøgle.

Følg instruktionerne i denne artikel for at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase sikkert, så du kan løse den potentielle skade, hvis den opstår.

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive dette i Start-menuen eller i søgefeltet i venstre del af proceslinjen. Du kan også åbne dialogboksen Kør og skrive “regedit”.

 1. Naviger til følgende nøgle i registreringseditoren:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Policies \ Microsoft \ Windows \ Installer

 1. Højreklik på det højre afsnit af Registreringseditor-vinduerne, og klik på Ny >> DWORD (32-bit) værdi.
 2. Indstil navnet til DisableMSI, og indstil dets værdi til 1.

 1. Gå derefter til følgende placering og søg gennem listen, indtil du finder det produkt, der har kæmpet for at installere på din computer.

HKEY_CLASSES_ROOT \ Installer \ Products \

 1. Når du har fundet dens nøgle, der skal se ud som en mappe, skal du slette hele mappen ved at højreklikke på den og vælge Slet. Derefter skal du prøve at installere softwaren igen og kontrollere, om fejlmeddelelsen stadig vises.

Løsning 3: Sluk for brugerkontokontrol (UAC), og prøv at installere dit program

Da Windows undertiden kan overreagere med deres sikkerhedsadvarsler og meddelelser, kan du slå dem fra i en kort periode, der er nødvendig for at du kan installere det program, du kæmper med. Du bør fortryde disse ændringer, så snart du er færdig med processen, da det sidste, du vil gøre, er at lade din computer være ubeskyttet.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen.
 2. Skift indstillingen Vis efter i Kontrolpanel til Store ikoner, og find indstillingen Brugerkonti.

 1. Åbn den, og klik på “Skift indstillinger for brugerkontokontrol”.
 2. Du vil bemærke, at der er flere forskellige muligheder, du kan vælge på skyderen. Hvis din skyder er indstillet på det øverste niveau, vil du helt sikkert modtage flere af disse pop op-meddelelser end normalt. Også de fejlmeddelelser, der ligner den, du oplever lige nu, skyldes normalt brugerkontokontrol.
 3. Prøv at sænke denne værdi med en, hvis den er øverst på skyderen, og kontroller, om det hjalp. Gentag processen, hvis fejlen stadig vises, eller slå UAC helt til.

 1. Vi anbefaler, at du slukker for det nu, da filen sandsynligvis skal installeres med succes. Du kan muligvis også køre filen, selvom du ikke deaktiverer UAC fuldstændigt, men du skal helt sikkert lade den være tændt, da den tjener til at beskytte din pc.

Løsning 4: Brug den skjulte administratorkonto

Selvom du sandsynligvis er administrator på din pc, kan denne fejlmeddelelse muligvis indebære, at du faktisk ikke er den rigtige administrator. Dette er en fejl, og det kan rettes til det bestemte program, hvis du bruger den "skjulte" administratorkonto, som kan låses op af flere kommandoer i kommandoprompt.

 1. Klik på enten startmenuen eller søgeknappen lige ved siden af ​​startmenuknappen på proceslinjen, og søg efter kommandoprompt. Højreklik på det, og vælg Kør som administrator.

 1. Kopier og indsæt følgende kommando i kommandoprompt, og klik på Enter. Du skal være i stand til at se meddelelsen "Kommandoen afsluttet med succes" på ingen tid.

netbrugeradministrator / aktiv: ja

 1. Log ind på denne admin-konto, og vent et par minutter, før alt er klar.
 2. Nu kan du prøve at genstarte din computer, logge på den nye administratorkonto og køre installationsfilen.
 3. Når du er færdig med den skjulte administratorkonto, kan du deaktivere den igen ved at åbne en administrativ kommandoprompt og skrive følgende kommando:

netbrugeradministrator / aktiv: nej

Løsning 5: Brug redigeringsprogrammet for gruppepolitik

Denne fejl forklares på en måde, der fortæller os, at der kan være noget galt med den lokale sikkerhedspolitik, og den skal redigeres. Du kan redigere disse indstillinger sikkert ved at følge instruktionerne nedenfor og navigere til de indstillinger, der skal ændres.

 1. Hold Windows-tasten nede, og tryk på R-knappen fra tastaturet.
 2. Indtast “gpedit.msc” i dialogboksen Kør, og tryk på OK-knappen for at åbne redigeringsprogrammet for gruppepolitik.

 1. I venstre sektion af Editor for lokal gruppepolitik under Computer Configuration skal du dobbeltklikke på Administrative skabeloner og navigere til Windows-komponenter >> Windows Installer.
 2. Vælg Windows Installer-mappen, og naviger til sektionen til højre side.
 3. Dobbeltklik på "Sluk for Windows Installer" -politimulighed, marker afkrydsningsfeltet ud for "Aktiveret" og indstil Deaktiver Windows Installer til Aldrig.

 1. Til sidst skal du genstarte din computer for at gemme disse ændringer og kontrollere, om programmet kan installeres.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found