Vejledninger

BEDSTE GUIDE: Sådan rodfæster du din Samsung Galaxy Note 5 (5.1.1)

Root er strømbrugeren med fulde administrative rettigheder. At rodfæste din enhed betyder at give dig selv uid = 0 (administratoradgang). Når du har det, kan du Flash brugerdefineret ROMBrugerdefineret gendannelse, og gør brug af Xposed-moduler for yderligere at forbedre ydeevnen, udseendet og funktionerne på din Android.

Ulempen ved rooting er imidlertid, at det vil deaktivere OTA-opdateringerne, hvilket betyder, at du ikke kan få opdateringer automatisk, MEN du kan altid vende tilbage til den originale firmware ved at søge og downloade den fra "her"

Før du fortsætter med de trin, der er anført i denne vejledning; du anerkender og accepterer, at enhver skade på din telefon forårsaget af dine forsøg på at rodfæste din telefon er dit eget ansvar. Appuals, (forfatteren) og vores tilknyttede selskaber er ikke ansvarlige for en muret enhed, et dødt SD-kort eller noget, der har med din telefon at gøre. Hvis du ikke ved, hvad du laver; bedes du undersøge, og hvis du ikke har det godt med trinnene, såFORTSÆT IKKE. 

Forudsætninger inden fortsættelse

en) Samsung Galaxy Note 5 kører Android 5.1.1

b) Adgang til bærbar / desktop

c) Et USB-kabel til at forbinde telefonen til computeren

d) Batteriet skal være fuldt opladet

Trin til rod på din Samsung Galaxy Note 5 (5.1.1)

Kontroller først modelnr. (Variant) i din note 5. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger ->Om enhed ->Model nummer. Varianten vises her.

Når du har fået det, skal du aktivere OEM Unlock. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger ->Om enhed ->Softwareinfo ->Bygge nummer og tryk gentagne gange på den, indtil udviklingsmulighederne vises aktiveret (skal normalt trykkes 7 gange), når den ser ud til at være aktiveret, gå til Indstillinger ->Udvikler muligheder ->OEM Lås op mulighed. Når du ser det, skal du trykke på Aktiver det. Nogle internationale modeller har ikke denne mulighed, hvilket betyder, at de leveres med en ulåst bootloader, så dette trin kan springes over.

Dernæst er det lidt at downloade de nødvendige værktøjer, download Custom Recovery til din Note 5 herfra. Når du er på hjemmesiden, skal du gøre en CTRL + F for at søge hurtigt. Der er tre CR'er til rådighed:

GSM, DUOS og SPRINT. (DUOS er til DUAL SIM-telefoner, SPRINT er til Sprint Carrier-telefoner og GSM til andre). Når du er færdig, skal du downloade Odin herfra

Download derefter din kerne ved at vælge den, der er kompatibel med din note 5 (afhængigt af din model)

SM-N920-C / CD / G / I | SM-N920-S (L) | SM-N920-K (L) | SM-N9200 | SM-N9208 | SM-N920P | SM-N920 T / W8

Sæt den kerne, du downloadede, i telefonens interne hukommelse. Ved at forbinde din telefon ved hjælp af USB-kablet og trække den til den interne hukommelse via File Explorer. Når du er færdig, skal du frakoble kablet.

Næste ekstrakt Odin, du skal se det som en .exe-fil, slukke for enheden og starte den i download-tilstand ved at holdeVol Down + Hjem + Strøm knapper sammen, når enheden er startet op, vil du se en advarselsskærm, når du ser den, skal du trykke på knappen Lydstyrke op.

Kør Odin, tilslut nu din enhed til computeren ved hjælp af USB-kablet, du skal se en blå-fremhævet boks øverst til venstre i ODIN-programmet (hvilket indikerer, at enheden har oprettet forbindelse til ODIN). Hvis du ikke kan se dette felt, skal du sandsynligvis downloade Samsung USB-drivere til Windows. Gør det herfra

Klik på ap gennemse derefter for at finde den brugerdefinerede gendannelsesfil (skal være i tjære- eller md5-udvidelse), som du downloadede tidligere.

Flash den brugerdefinerede gendannelse ved at klikke på START -knap. Når du har blinket fuldstændigt, skal du frakoble enheden og trykke langt ned på Vol Down + Power. Når skærmen slukkes, skal du straks trykke på VOL UP + POWER + HOME for at genstarte til gendannelsestilstand manuelt. Når den er startet til Recovery Mode (TWRP), skal du trykke på “Installere“, Søg efter kernen zip (som du kopierede til den interne lagring), vælg den og stryg for at bekræfte blinkingen. Efter blinkning skal din telefon genstartes og rodfæstes.