Vejledninger

Fix: Trin til at rette ssvagent.exe-fejlen

Ssvagent.exe er en opdateringsagent til java, når du kører Internet Explorer "java-opdateringsagenten" eller andre browsere, der kræves for at køre java, kræver systemet ssvagentfil og udfører den. Det er udviklet af Oracle Corporation til Windows-operativsystemet. Agentens standardplacering er i C: \ Programmer.

Hovedårsagen til, at denne fejl (ssvagent.exe) opstår, er effekten af ​​malware eller korruption, der ændrer den originale fil. Java frigiver løbende flere opdateringer og programrettelser, som formodes at blive anvendt automatisk, og når filen ændres, bliver du bedt om en fejl. Dette problem kan dog let løses. For at løse problemet skal du blot følge nedenstående trin.

Trin til løsning af SSVAGENT.EXE-fejlen

Klik på Start og skriviexplore.exe;højreklik på Internet Explorer og vælgKør som administrator

Klik på Ja i brugerkontodialogen for at tillade, at programmet køres med administrative rettigheder.

Browserens startside vises om et sekund, nu skal du gå til Værktøjer af Internet Explorer øverst til højre på skærmen. (Tryk på Alt-tasten for at trække menuen ned), og vælg derefter Værktøjer eller Klik på hjulet Indstillinger.

Fra Værktøjer skal du vælge Administrer tilføjelser

VælgeAktivere og deaktivere tilføjelser

Fra showfanen; vælgeTilføjelser, der i øjeblikket er indlæst i Internet Explorerog vælg derefter SSVHelper-klassen fra venstre rude.

Klik på Deaktiver at deaktivere SSVhelper.Genstart Internet Explorer. Når du er færdig, skal du gå til Java-webstedet og downloade den nyeste version. Hvis du springer dette trin over, kan du have problemer med at se websteder, der kører Java-scripts.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found