Vejledninger

Sådan rettes USB-fejl Digital signaturfejl (kode 52)

Fejl Kode 52 i enten enhedsadministratoren eller DXDiag fortæller dig, at Windows ikke kan verificere den digitale signatur for driverne til en bestemt enhed. Du kan ikke installere drivere til enheden, og det kan lige så godt stoppe med at fungere.

Dette problem opstår for mange brugere, især med Windows 7. Der er ingen klar grundårsag til fejlen, men nogle brugere begyndte at se den efter installation af en bestemt opdatering, og opdateringen var anderledes, hvilket betyder, at der er et par af dem, der muligvis har forårsaget problemet. Det indikerer grundlæggende en driverfejl, og Microsoft vil enten anbefale at køre fejlfinding eller opdatere driverne manuelt.

Men hvis du nogensinde har haft andre problemer med drivere, ved du, at de ovennævnte løsninger sjældent fungerer, men heldigvis har vi et par andre ting, du kan gøre, der hjælper dig med at løse problemet, og de er blevet bekræftet at arbejde for et antal brugere med dette problem. Den første metode er universel og vil hjælpe næsten enhver enhed med dette problem sammen med den anden, og den sidste og sidste metode er, hvis dit problem er med USB-driverne. Se, hvilken der passer bedst til din situation, og fortsæt.

Metode 1: Slet poster i USB-øvre filter og nedre filter (gælder kun, hvis de problematiske enheder er USB-driverne)

Der er to poster i registreringsdatabasen kendt som UpperFilters og LowerFilters, der kan forårsage denne type problemer, og det er ofte måde at løse dem på at slette dem. Bemærk dog, at redigering af din registreringsdatabase kan forårsage mange problemer, hvis de udføres forkert, så tjek to gange, før du fortsætter med hvert trin i metoden.

 1. Tryk samtidigt på Windows og R tasterne på dit tastatur. Indtaste regedit i dialogboksen Kør, og tryk på Hvis du får en UAC-prompt, Accepter det.
 2. I Registreringseditor, brug venstre navigationsrude for at navigere til følgende mappe:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {36FC9E60-C465-11CF-8056-444553540000}

 1. Find Øvre filtre og Nedre filtre Vælg en fra Redigere menu i det øverste værktøjslinjevalg Slet og klik OKAY. Gentag processen for den anden værdi.
 2. Luk Registreringseditor og genstart din computer.

På dette tidspunkt har du tre mulige løsninger til dit problem. Ikke alle kan dog bruges i alle situationer, så det tilrådes, at du læser dem alle igennem og ser, hvilken der passer bedst til din situation. Gå derefter videre og brug det til at løse dit kode 52-problem.

Metode 2: Brug en forhøjet kommandoprompt til at deaktivere integritetskontrol

Problemet vises, når Windows forsøger at kontrollere en enheds digitale signatur og integritet, og deaktivering af denne mulighed muligvis giver dig mulighed for at installere driverne til den. Trinene er som følger:

 1. Tryk på Windows tast på tastaturet, og indtast Højreklik resultatet, og vælg Kør som administrator.
 2. I Kommandoprompt, skriv følgende kommandoer, og tryk på Gå ind på dit tastatur efter hver enkelt for at udføre dem:

bcdedit-sæt loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS

bcdedit -set TESTSIGNING ON

 1. Hvis du får en UAC-prompt, skal du klikke på JA / TILLAD / OK

Hvis dette ikke virker, er der et andet sæt kommandoer, du kan bruge. Følg trin 1 i metoden for at åbne Kommandoprompt, og i trin 2 skal du erstatte de ovennævnte kommandoer med følgende:

bcdedit / sletevalue loadoptions

bcdedit-sæt TESTSIGNING OFF

Du burde ikke få kode 52-fejlen på dette tidspunkt, men hvis du er, skal du fortsætte med den næste metode.

Metode 3: Deaktiver kun kontrol af driversignering fra de avancerede startindstillinger (Windows 8 og 10)

Denne metode giver dig mulighed for at deaktivere kontrol af driversignering, før Windows starter, hvilket kan give dig mulighed for at installere driverne til de problematiske enheder uden at Windows kontrollerer for signaturerne.

 1. Inden Windows starter, skal du gentagne gange trykke på F8 eller Flytte og F8 på dit tastatur for at få adgang til Avancerede bootindstillinger.Hvis dette ikke hjælper, skal du starte dit system og afbryde processen ved at genstarte det ved hjælp af tænd / sluk-knappen 3 eller flere gange, indtil det fører dig til den avancerede menu.
 2. Klik på Vælg en Mulighed ->Avancerede indstillinger ->Opstartsindstillinger ->Genstart. Efter systemgenstart skal du vælge valgmulighed 7.
 3. Når Windows starter, kan du prøve at opdatere driverne fra Enhedshåndtering. Trinene til at gøre det er som følger, og du skal gentage dem for hver problematiske enhed en efter en.
 4. Tryk samtidigt på Windows og R tasterne på dit tastatur. I Løb dialog, skriv devmgmt.msc, og ramte Gå ind.
 5. I Enhedshåndtering, finde den problematiske enhed. Du vil genkende det ved gul udråbstegn ved siden af ​​navnet.
 6. Højreklik enheden og vælg Opdater driversoftware. Følg guiden, indtil driveren er installeret, og genstart din enhed, hvis det er nødvendigt.
 7. Gentag denne proces for hver enhed, du ser et udråbstegn ved siden af.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found