Vejledninger

Sådan rodfæste du Lenovo K8 Plus med TWRP og Magisk

Lenovo K8 Plus er en Android-enhed i mellemklassen, der blev frigivet senere i 2017 - den har 4 GB RAM, 32 GB internt lager og er udstyret med Mediatek MT6757 Helio P25-chipset. Samlet set er det en god enhed til prisen, og rooting er en ret simpel proces.

Advarsel: Rooting af Lenovo K8 Plus indebærer at låse op bootloaderen, som fabriksindstiller din enhed og sletter alle dine data. Sikkerhedskopier alle dine vigtige brugerdata, inden du fortsætter! Du skal også have mindst 70% opladning på din enhed.

Krav:

 • ADB-værktøjer installeret på din pc (Se Appual's guide "Sådan installeres ADB på Windows")
 • Lenovo USB-drivere
 • TWRP til Lenovo K8 Plus
 • Magisk systemløs rod

Sådan rodfæste du Lenovo K8 Plus med TWRP og Magisk

 1. Først skal du aktivere udviklerindstillinger ved at gå til Indstillinger> Om> Softwareoplysninger> Mere> tryk på 'Build Number' 7 gange, indtil Developer Mode er aktiveret.
 2. Gå nu til Indstillinger> Udviklerindstillinger> aktiver både OEM-oplåsning og USB-fejlfinding.

 3. Tilslut din Lenovo K8 Plus til din pc via USB, og start en ADB-terminal på din computer (hold Skift + højreklik inde i ADB-hovedmappen på din pc, og vælg "Åbn et kommandovindue her")
 4. I ADB-terminalen skal du sørge for, at ADB kan kommunikere med din enhed ved at skrive: ADB-enheder
 5. Du skal muligvis acceptere en parringsdialog på din telefons skærm og derefter skrive 'adb-enheder' igen, men den skal vise enhedens serienummer i ADB-udgangen.
 6. Skriv nu ADB: adb genstart bootloader
 7. Dette genstarter din Lenovo K8 Plus i bootloader-tilstand, så nu skal du skrive: fastboot-enheder
 8. Dette skal vise din enheds serielle igen, men fra fastboot-tilstand. Hvis det ikke virker, skal du muligvis foretage fejlfinding af installationen af ​​din USB-driver (håndhævelse af førersignatur osv.).
 9. Hvis enheden blev genkendt, kan du fortsætte med at låse din bootloader op med ADB-kommandoen: fastboot oem oplåsning
 10. Dette fortsætter med at udføre en fuldstændig fabriksindstilling på din Lenovo K8 Plus. Når den er færdig, kan du skrive i ADB-terminalen: genstart af fastboot
 11. Tillad din Lenovo K8 Plus at genstarte fuldt ud i Android-systemet, og så er vi klar til at blinke TWRP og rod med Magisk. Benyt lejligheden til at kopiere Magisk .zip-filen til din Lenovo K8 Plus 'eksterne SD-kort, så vi behøver ikke at ADB skubbe den, mens vi er inde i TWRP.
 12. Vi blinker TWRP gennem Fastboot Mode i stedet for SP Flashtool (som normalt bruges til blinkende Mediatek-enheder, men det anbefales at blinke TWRP over Fastboot-tilstand i stedet). Så du skal skrive i ADB: adb genstart bootloader
 13. Når din Lenovo K8 Plus er i Fastboot-tilstand, skal du kopiere TWRP-filen fra ovenstående downloads til den primære ADB-mappe på din pc og derefter skrive i ADB: fastboot flash opsving twrp-opsving-navn.img
 14. Udskift “TWRP-recovery-name.img” med det faktiske filnavn på TWRP-versionen, du downloader.
 15. Når TWRP med succes har blinket, skal du frakoble din Lenovo K8 Plus fra USB og holde tænd / sluk-knappen nede, indtil den slukker.
 16. Start nu din Lenovo K8 Plus i TWRP ved at holde Power + Volume Down nede, indtil den starter op i bootloader, og brug derefter dine lydtaster til at fremhæve "Recovery Mode" og strøm for at bekræfte.
 17. Når du er i TWRP, skal du gå til Install> vælg Magisk.zip, og stryg for at blinke det.
 18. Når Magisk med succes er blinket på din Lenovo K8 Plus, kan du genstarte til systemet fra TWRP-menuen. Det tager cirka 5 til 10 minutter for din enhed at starte fuldt ud i Android efter at være rodfæstet for første gang, men efter denne indledende opsætning starter den normalt i fremtiden.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found